2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
6. Ay tadım olsa 7de komple başlasa nolacak kızz ne vakit kaybıı ek gıda her şeyden zor geyo bana gözüm çok çok korkuyor ya hiç hazır değilim sanırım
Ya benim sağ mememden çok güzel süt emiyor ama sol memede emmesin diye çıldırıyor. sol meme için sürekli ayakta ya da gezerken emziriyorum. Oldu 8 kilo, ayakta emzirmek çok zor gerçekten.

bir de işteyken kendimi sağmak çok sıkıntı. Mescide çıkıyorum ama klima yok binada, yanıyorum, gebermelik bir durumdayım. Stres oluyorum birileri gelecek diye ve işe de geç iniyorum diye. Bu sefer sütüm çıkmıyor, iyice kısırdöngüye giriyor olay. şıp şıp ter akıyor her bir hücremden. Ek gıdaya geçince en azından ben işteyken emeceği saatte yemek yer de ben eve gidince emziririm şu sağma işi de biter.

keşke işe başlamasaydım da evde olup emzirseydim. keşke maddi imkanımız olsaydı da 2 sene ücretsiz izne ayrılsaydım.

bu karma aşının 3. dozu hangi ayda normalde? bir de son dozu istemiyorum gibi bir hakkımız varmı yani biz istemezsek yaptırmayabiliyor muyuz

bu karma aşının 3. dozu hangi ayda normalde? bir de son dozu istemiyorum gibi bir hakkımız varmı yani biz istemezsek yaptırmayabiliyor muyuz
Biz de 5 li karma aşı var . 4 doz yapılıyor. Aşı yaptırmama hakkınız tabi ki var bunun için sizden imzalı kağıt alıyorlar. Zaten anayasada kişinin veya 18 yas alti ise ailenin rızası olmadan aşı yapılması basit yaralama suçunu oluşturur.

evet bunu biliyorum d, 1 dozu reddetmek gibi bir hakkımız varmı onu merak ettim. azaria almanyada oturuyordu sanırım unutmusum:)

evet bunu biliyorum d, 1 dozu reddetmek gibi bir hakkımız varmı onu merak ettim. azaria almanyada oturuyordu sanırım unutmusum:)
Öyle bir hakkımız vardır bence. Çünkü bazı bebeklerde aşı alerji yapabiliyor mesela onlara nasıl zorunlu olacak ki

Benim saçlarda felaket dökülüyor böyle giderse kel kalacambı çözüm bulabilirsen banada söyle canm valla hepimizin durumlar aynı kisme kendini yalnız hissetmesin gerçekten çok yorucu yıpratıcı ama büyüyecekler ve biz bu hallerini ozleyicez bunu düşünerek motive ediyorn kendimi

Ya bu topuk çatlama olayi bende de var. Hiç olmazdi bu kadar oyle pedikür vs de yaptirmisligim yoktur yani bıraktım da oldu desem. Diğer arkadaşlar Sizde de var mi ayni sorun? Krem sürüp çorapla geziyorum bi saate yakin evde ya kaç gündür

Vine saplı ayak torpusu gelmiş onla yaptım krem vs yok sanırım hamilelik sonrası oldu

Benim akşam deli gbi kaşındı topuklarım, bi baktım pul pul dökülmeye çalışıyor Nasır gibi olmuş da. Ayrıca saçlarımın dökülmesi de daha durmadı.

Ben saclarimi pazartesi baya bi kestirdim şuanda baya azaldı dökülmesi yok denecek kadar az. Artık saçlarımı tarayamiyodum mecbur kestirdim ama düzeldi bence. Topuklarimda oyle bisey yok

Ben sana aşı defterimize bakıp tam olarak yazarim inşallah. Ama yanılmıyorsam 6 aylık yapılıyordu. Büyük kızımda o şekilde yapılmıştı.
Almanya da kızamık aşısı dışında hiç bir aşı zorunlugu yok.
Ben asilarimi hepsini yaptırıyorum.
Rotavirus yapılmadı ama. doktorum 9 haftada yapmayı unutunca sonra da çok yan etkisi var diye yapmadi.
Siz doktorunuza sorun mutlaka yayınlanan makaleler vardır.
Eger iki doz yeterli ise bosyere 3. Gerek yok.
Bizim burda bedava. sanırım siz birde para verip yaptırıyorsunuz.

Ben saclarimi pazartesi baya bi kestirdim şuanda baya azaldı dökülmesi yok denecek kadar az. Artık saçlarımı tarayamiyodum mecbur kestirdim ama düzeldi bence. Topuklarimda oyle bisey yok
Bende doğum yaptım 2 ay geçti kestirdim belimde olan saçları neredeyse boyun hizasında kestirdim ama yok dökülme devam herhalde biraz daha sürecek

Özel aşılar ücretli evet. Rota, menenjit, hpv

Bende de var ama anne olmaya bağlamamıştım şimdi düşününce her gün ayaktayız, kucakta 6-8 kg bebekler, çatlamasın da ne yapsın zavallı topuklar Saç dökülmesi de gırla 3. Ayda başladı.

Bende doğum yaptım 2 ay geçti kestirdim belimde olan saçları neredeyse boyun hizasında kestirdim ama yok dökülme devam herhalde biraz daha sürecek
Ben de uzun saçlarımı dökülüyor diye kestirdim hemde baya kısa ensem yarı traşlı desem yeridir
Ama hala felaket dökülüyor saçlarım
Ben tam kel kalacam sanırım

Ben de uzun saçlarımı dökülüyor diye kestirdim hemde baya kısa ensem yarı traşlı desem yeridir
Ama hala felaket dökülüyor saçlarım
Ben tam kel kalacam sanırım
Aynı benim gibi kısa olmuş seninde ben doğum sonrası sinir oldum gittim kestirdim dökülmesi 1 aydır var ama kel kalıcam sanki

Bugün şüphelenip gidip covid testi yaptırdım. Neyse ki negatif çıktı. Ama yani ne illet bir gripmis, geçmiyor 3 gün oldu.

Aynı benim gibi kısa olmuş seninde ben doğum sonrası sinir oldum gittim kestirdim dökülmesi 1 aydır var ama kel kalıcam sanki
Kestirmeden topluyordum önlerden açıldı iyice döküle döküle
Şimdi hala nasıl dökülüyor nefret geldi saç görmekten yerlerde
Iliğimizi kemiğimizi sömürdü bebeler

Kestirmeden topluyordum önlerden açıldı iyice döküle döküle
Şimdi hala nasıl dökülüyor nefret geldi saç görmekten yerlerde
Iliğimizi kemiğimizi sömürdü bebeler
Benim saçlar kedim var bebekten zaten iş yapamıyorum
Robot vs de yok almadım haftada bir süpürge takıyorum dip köşe eşimde artık pek yardım etmiyor iş yoruyor sanırım anca kızı ağlayınca alıyor kucağına
Yerlerde yatakta heryerde saç görmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…