2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben calpol verdim 6 saatte bir tatlı kaşığı
Doktor ateş yeniden yükselirse 4 saatte bir verebilirsin demişti
Ama bizim aynı gün akşama bitti çok şükür
Size de geçmiş olsun

Nuba gore tahmini olan var mı? Kuzenimin
Erkek gibi geldi bana. Hayırlısı olsun :)

Ben prremium care 3 numara kullanıyorum biz 6700uz daha :)
4 küçükse 5 al. Bacaklarında cok kötü iz yapıyor.

tanrisevsinnn kuzum 4 saatte bir verilebiliyor calpol. Ilık duş aldır istersen bir. 32 33 derece olsun en fazla.

Biz oturmaktan çok ayakta durmayı seviyoruz
Artık sırt üstü yatmaktan nefret ediyor çocuğum önceden yüzüstü yatiramazdim, şimdi sırtüstü yatınca bir bakiyorum yüzüstü dönmüş

Evet baya bi iz yapmis yanik gibi bi görünüm olmus. 5.ayda 7.600 du simdi 5 ay 18 günlük

Ayrilik kaygısı baslamis heralde kiyamam ya. Ben odadan cikinca ciglik cigliga agladi bugun 2-3 kez oldu denk gelmistir filan dedim en son ciktigimda oyle bir hirsla katilmis ki annem pesimden kosturdu getirdi nefes nefese. Dustu ya da bisey oldu sandim mosmor oldu aglamaktan nefes alamadi katildi kiyamam ya. Babasiyla oynarken bu kadar tepki vermiyor ama anneme birakip odadan cikarsam bu şekilde agliyor var mi sizlerde de bu durum yoksa biz mi çok birbirimize bagli asosyal kaldik evde bilmiyoruk

4. Ayda memlekete gittik gayet gülücükler saçıyordu nenelere dedelere. Cogu zaman onlara bırakıp disari çikiyordum .5 .ay bir şey oldu çocuğa ben ya da babası ikimizden biri yanında olmasîn hemen bağırmaya başlıyor. Bu arada yabancılara hala gülüyor ama biz yanındaysak

Gecen kvyi aradık görüntülü. Allah'ım dudaklarını büzdü ağladı ağlayacak babası geldi de sakinledi. Kameradan bile yabancıladi çocuk. Annemi kamerada görünce aglamiyor, kvde ağlıyor. Gerçi onlarda ekranda 3 kişi hemen yanyana geliyor kv in annesi, kendi, kardeşi. Çocuk korkuyor haliyle.
Az evvel bizimki de baya ağladı odadan çıkınca.

Evet baya bi iz yapmis yanik gibi bi görünüm olmus. 5.ayda 7.600 du simdi 5 ay 18 günlük
Değiş değiş. 5 e geçin. Erkek bebekte sıkıştırması daha da sıkıntı.

Aynı durumdayız her yer saç ve kedi tüyü robot süpürgem de yok sabah süpürsem akşama kadar hayır kalmıyo evde Eşim 2 akşamda bir falan süpürüyor öyle üstten üstten.
Geçmiş olsun . Doruk da hastaydı acaba bu sürünme işi mi hasta ediyor ? Çünkü bizim ki her fırsatta parkenin üzerinde. Ben alıyorum o ısrarla oraya gidiyo
Geçmiş olsun. Yerler çok mu soğuk ya da yeri yalayabiliyolar bazen kimyasal hiçbir ürün kullanamamak gerek bu dönemde sirkeli suyla sil derim.
Bizim 4. Ay aşılarından sonra 38 e çıktı ılık duş aldırdık yine düşmeyince yarım paranox fitil verdim hemen etki etti neyse ki. Osman Gönülal ılık duş dışında evde yapılabilecek bi müdahale olmadığını söylüyor su sıcaklığı da 30-32 dere aralığında olmalıymış mutlaka
Biz daha yeni 4 aylık olduk henüz desteksiz oturma çalışmslarına başlayamadım ama sırt üstü durmaktan nefret ediyo hemen yüzüstü dönüyo ama ondan da sıkılıp kucak istiyo böyle bi döngüdeyiz bu ara.
Bunlar da birebir aynı Eskiden emerek uyurdu şimdi etrafı izleye izleye uyuyacak illa ki aç da olsa ben de uykuya dalıp da etrafla bağlantısı kopunca memeye alıyorum hemen o zaman emiyo epey.
Nuba gore tahmini olan var mı? Kuzenimin
Ben erkek diyorum
5-6 ay arası beklenen bir durum ayrılık kaygısı hiç endişelenme

Ay Antep'te oturuyoruz beton ne kadar soğuk olabilir bizim çocuk hasta mı değil mi anlamadım. Doktora gittik cigerler temiz boğaz temiz dedi . Ama boğuk bi öksürük var . Annem salyasi çok olduğu için o tıkıyor diyo

Değiş değiş. 5 e geçin. Erkek bebekte sıkıştırması daha da sıkıntı.
Aynen sofiayi hastaneye yolluyorum 80 tane filan var sleepy naturel 60 liydi o bi tık iyi onu kullanip 5 e gecicem
Hadi bakalim 3 hafta sonra belli olcak ben goremedim nuba gore ortada bisey

Eski usg mi bulmak icin eski yazdığım msjlara baktım bulantımdan tükürmemden bahsettigim mesajları okudum ve o saatten beri ayni o sekilde midem bulanıyor. tranva oldu bende demmekki diyorum. 7 ay ne cektim ben biliyorum. Nasıl panik oldum gecmioda bulanti ilaci bile ictim.

Biz Prima aktif bebek 4 kullanıyoruz ama sanki o da sıkmaya başladı gibi. sleepy 5 aldım, sünneti iyileşsin onu takmaya başlayacağım. gerçi o da Prima 4 ile aynı boy.
Benim de öyle olduğum anlar var. Dolaptan geçen gün bi elbise çıkardım, hamileliğin ilk zamanları giyiyordum normal elbisem. daha görür görmez başladı midem bulanmaya. O zamanki kokuyu aldım otomatik olarak. beyin yazıyor işte bi kenara. Sonra böyle çat diye çıkıyor karşına

Sen gerçekten çok çektin o tükürükten ya

Ben sleepy ekstra 3 kullanıyorum oluyor 6 kilo kızım siz erken geçtiniz 4 ve5 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…