- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Ben de haftada bir bazen iki dip köşe süpürüyorumBenim saçlar kedim var bebekten zaten iş yapamıyorum
Robot vs de yok almadım haftada bir süpürge takıyorum dip köşe eşimde artık pek yardım etmiyor iş yoruyor sanırım anca kızı ağlayınca alıyor kucağına
Yerlerde yatakta heryerde saç görmekten bıktım
Oy oy benimki sürünmeye başladı . Sürüne sürüne odaları geziyor en sevdiği yerler çıplak parkeler . Her gün sil süpür yapmak zorunda kalıyorum. Allahtan robot süpürge var ben üzerinden siliyorum . Sende mutlaka edinmeye çalış canım bunlar hareketlerinince işler daha zorBenim saçlar kedim var bebekten zaten iş yapamıyorum
Robot vs de yok almadım haftada bir süpürge takıyorum dip köşe eşimde artık pek yardım etmiyor iş yoruyor sanırım anca kızı ağlayınca alıyor kucağına
Yerlerde yatakta heryerde saç görmekten bıktım
Aynen oyle. Biz hastalanınca kaldı sürünmece falan 3 gundurOy oy benimki sürünmeye başladı . Sürüne sürüne odaları geziyor en sevdiği yerler çıplak parkeler . Her gün sil süpür yapmak zorunda kalıyorum. Allahtan robot süpürge var ben üzerinden siliyorum . Sende mutlaka edinmeye çalış canım bunlar hareketlerinince işler daha zor
Hangisini kullanıyorsun canımOy oy benimki sürünmeye başladı . Sürüne sürüne odaları geziyor en sevdiği yerler çıplak parkeler . Her gün sil süpür yapmak zorunda kalıyorum. Allahtan robot süpürge var ben üzerinden siliyorum . Sende mutlaka edinmeye çalış canım bunlar hareketlerinince işler daha zor
Xiaomi almıştım ben canım ama 2 yıl önce filandı. O zamanlar ucuzdu şimdi epey pahalanmışHangisini kullanıyorsun canım
Eşim alıyım diyor da bana fuzuli gibi geliyor supururum diyorum
Birde eşim ve kızımın ütüsü beni çok yoruyor inan kendime birşey utuledigim yok ona çözüm buldu ütü almış 5 dk da 3 pantolon utuledim denedim dün hızlı el ürünlerinden
Boş boş okuyorum ikinciye okuyunca anladım bebek sürünüyorbaşladı mı ay kuzum
Benimki ona başlayınca acaba ben ne yapicam
Şimdi beşik anne yani beşik ana kucağı oyun halısı hep temiz yerlerde duruyor
Geçmiş olsun . Doruk da hastaydı acaba bu sürünme işi mi hasta ediyor ? Çünkü bizim ki her fırsatta parkenin üzerinde. Ben alıyorum o ısrarla oraya gidiyoAynen oyle. Biz hastalanınca kaldı sürünmece falan 3 gundur
Olabilir. Ellerini sürekli yıka. Aslında o hasta edermiş. Elleri sürekli ağızda ya.Geçmiş olsun . Doruk da hastaydı acaba bu sürünme işi mi hasta ediyor ? Çünkü bizim ki her fırsatta parkenin üzerinde. Ben alıyorum o ısrarla oraya gidiyo
Çoğunun emekliyorKızzz emekliyolar mı sizin kuzular ya yerimmm
Tam emekleme değil ya, sürünüyor tosbagalarÇoğunun emekliyor
Aynen tam tabir buTam emekleme değil ya, sürünüyor tosbagalar
Kızzz emekliyolar mı sizin kuzular ya yerimmm
Benimki baya bacaklarını çekiyor göğüsünü filanda kaldırıyor ama o koordinasyonu sağlayıp belini tam kaldıramıyor. Sanırım desteksiz oturmaya başlayınca yapacak onu da ? Bu arada oturma çalışmaları nasil gidiyor kızlar?? Doruk oturmayı hiç sevmiyor hep hareket etmek istiyor o yüzden oturmada aşama kaydedemiyoruz. Destekli oturuyor ama desteği çekince hemen düşüyor. 1 2 saniye bari durabilse iyi olacaktıAynen tam tabir bualçak sürünme
Aynen sadece bacaklarimin arasinda oturuyor ondada ayaklarina egilcem diye 2 büklüm olunca ikiniyo sıkistiriyo tabiBenimki baya bacaklarını çekiyor göğüsünü filanda kaldırıyor ama o koordinasyonu sağlayıp belini tam kaldıramıyor. Sanırım desteksiz oturmaya başlayınca yapacak onu da ? Bu arada oturma çalışmaları nasil gidiyor kızlar?? Doruk oturmayı hiç sevmiyor hep hareket etmek istiyor o yüzden oturmada aşama kaydedemiyoruz. Destekli oturuyor ama desteği çekince hemen düşüyor. 1 2 saniye bari durabilse iyi olacaktı
Aynen bizimki de gece sürekli uyanıyor emmek istiyor sonra uyuyor. Açlıktan değil ama bu dönem ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış emince rahatlıyor sanırımAynen sadece bacaklarimin arasinda oturuyor ondada ayaklarina egilcem diye 2 büklüm olunca ikiniyo sıkistiriyo tabi, desteksiz daha erken sanirim. Minder yastik destegi ile koyunca hemen kafayi itiyor kendini ittiriyor bi sekilde.
Bizimkide popoyu kaldiriyo ayaklari ile destekliyo ama kafa yerde, elleri kullansa daha hizli gider ama baya mucadele var. Yorulsunda guzel uyusun diye bende destekliyorumama gece uykulari sapitti yine 1-1,5 saatte bir uyanmaya devam
Yapıyorum bazen bakıp bazen bakmıyor doktorda yaptı o zaman bakmadıSes deilde alkis filan yap doner belki sesle ilgilenmiyodur. Yada cıngırak
Biz de bir acil yaptık az evvel. Pazartesi menenjit olmuştuk, cigerlerinde hafif enfeksiyon yapmış. Hırıltısi var dünden beri burnunda. Bir de çok hapsurup öksürüyor. Rontgen çekildi, 3 gün antibiyotik yazdı doktor.
Benimki ağlamasa da ağlıyor gibi ses çıkarıyor tüm günAy aynı benimkide uyumadığı her dakika ııı diye bir ses yapıyor . Kafam ağrıyor artık beynimde sürekli o ses yankılanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?