2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben sleepy ekstra 3 kullanıyorum oluyor 6 kilo kızım siz erken geçtiniz 4 ve5 e
Benim oğlan 4.Ay kontrolünde 7715 gram çıkmıştı 20 temmuzda. herhalde şimdi 8 kilo olmuştur. anca oluyor valla 4 numara bir de içlerinde en büyük gerçekten Prima. sleepy 5, baby turco 4 ve Prima aktif bebek 4’ü üst üste koydum aralarında yarımşar santim de olsa turco<sleepy<Prima şeklinde oldu.

Goon turco baby me Molfix bu bezler büyük bir tık sleepy küçük bana göre de sleepy 3 kullanıyorum şuan 4 Ekim'de anca geçerim

Dimi dun tum gun midem bulandı ayni hamilelikdeki gibi gecmisi okumam birdaha
Bizde 5 e gecicez
Sen gerçekten çok çektin o tükürükten ya
Sorma ya dun cok korktum yine bulantı basladi diye tum gun bulandı yiyerek bastırmaya calistim gecti bugun. Ne cekmisim gebeyken cidden

Kızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Valla bana doktor 1 ay sonra at dedi. Eşimin amcası da eczacıydi, eşim de suruplarin ömrü 1 ay oluyor dedi. Ama dün mermiks eczacı arkadaşına sordu, skt ye kadar kullanılır demiş.
Ben attım pzt yenisini yazdırdım.

Kızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Güneş görmeyen yerde saklamak yeterli oda ısısında
Calpol açıldıktan 1 ay sonra etkisini biraz yitiriyormuş
Ama tamamen etkisiz değil, zira kızımda da şimdi oğlumda da kullanıyorum etki ediyor çok şükür.
Çocuk 2 gün ateşlense hemen ardından ilacı çöpe atmak bana manasız geldiği için kullanıyorum

25 derece altında oda sıcaklığında yazıyor ama benim ev 29 derece gösteriyor en serin odada bile o yüzden buzdolabında saklıyorum.Son kullanma tarihine kadar kullanılır

Kızlar benim kızda gündüz uyumaz uyursa bile çok çok az gece çok uyanıyorum bir buçuk saat arayla nerdeyse elini parmağıni emiyor emziriyorum
Kilom doğum öncesi kilonun altına düştü 51 oldum bir anda bir an duramıyorum iş güç de oluyor bebek dışında gece de bölük pörçük uyku

Çalışmak sıkıntı emzirme döneminde bende iş var şimdi ama nasıl yapicam eşim vazgec diyor az daha bekle
İzin bitti memur falan olunca mecbur tabiki

Valla ben yüksek lisans ile staj sınavını erteledim. Aselin en guzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum. Tamam dersler az olacak da gene de babada durması 2 3 saat onun da işi oluyor. Zor.

Eşim bana “gitme bi yolunu buluruz maaşın dese” o saniye ücretsiz izne çıkarım
Memur değilsin özel sektör zor geri dönme diyor eşim kızımıza bak diyor gerçekten bir anne ne zaman ise dönmeli bilmiyorum şuan çok zor tek bildiğim yürüyünce de ayrı zor emekleyince ayrı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…