2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada kilo alanlarda ben de varım 2kilo aldım bile ben Bulantım yok şükür. Sadece tatlıya ve kahveye inanilmaz düşkünken asla görmek bile istemiyorum.

İkinci çocuğa mi hamilesin ne güzel enerjin ilkini normal doğum mu yaptın yoksa

Müdürle aran iyiyse kabul eder belki bir de uzun yıllardır calıştıgın bir yerse. Ya ben de sasırıyorum nasıl herkes Haziran'a denk getiriyor Ekimde okula bir gidiyosun hamile rüzgarı
hahah aynen hiç.anlamıuorım .ayarlayan öğretmenlerivalla 5 kez transfer oldum. bir tane sonuç olmadı. insanlar normal yolla tuttırıyor .çok iyi başarı evet 10 yıldır burdayım. ama tabi yeni iş yerine giretken hamile olarak almak istemezler .haklısın sende

Cocuk olmasada severdi ama bağınız cocuktan sonra çok daha kuvvetlenecektir. Belli ki senin canının yanmasını istemiyor ama bununla birlikte düşüncesiz bir şekilde de cümle kurmuş. Evde durunca çalışmıyor olmuyorsunuz maddi bir karşığı olmasına gerek yok evdeki işlerde cocukla ilgilenmek bir cocuk büyütmek bunlar dışarıda çalışmaktan daha zor bir iş. Benimde ilk cocugum ama evlilik yapmamım birinci nedeni anne olabilmekti bende zorlanıyorum buhrana düşüyorum sonra tövbe ediyorum Allahım sen sınama evladımı sağlıkla ver diyorum. Zor bir süreç atlatıcaz ama Allah izin verirse kokularını aldıgımızda herşey geçicek

Hiç geçmiyor zaman o yüzden geç öğrenmek istiyordum ama bildiğin 4. Haftada öğrenmişim

Estağfurullah teşekkür ederim cevap için ben de baslayacag bugün sanırım ,mide bulantısı sebep oluyor belki de halsizliğe
Zaman 2.de de geçmiyor gerçekten keşke anın tadını cikarabilsek çünkü bir bakacağız kucağımıza almışız inşallah
Böyle gelgitler oluyor ,ama arkadaşların da dediği gibi kokusunu aldigimizda hicbirseye degisemeyceginiz duygular yaşayacaksınız ,belki ilk zamanlar zor olacak bu kadar yoğun hissetmeyeceksiniz ama bebiş de size tepkiler vermeye baslayinca tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır diyeceksiniz ,Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasın
Günlerimiz tamamen aynıbenim de dün kontrolüm vardı bir daha 20 sine çağırdı o zaman ikili test yapariz dedi hiç sormado ister misin diye ben oğlumda yaptırmıştım normal çıkınca diğerlerini istemedi doktorum şimdi de yaptırırım diye düşünüyorum

Ah canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayın bende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem

İnşallah canım çok istiyordum ben biranda böyle oldum herşey güzel olsun inşallah

İkinci çocuğa mi hamilesin ne güzel enerjin ilkini normal doğum mu yaptın yoksa
Evet canım 2. 6 yaşında bi kızım var Normal doğum yaptım ve düşün o sancılar bile unutuluyo kızımda ilk 3 ay bu kadar bulantım halsizliğim olmamasına rağmen hep ağlamıştım. Benim hayatım bitti şimdi napıcam diye. Makine mühendisiyim. Yoğun stresli ve alanda çalışmayı gerektiren bi meslek. Mesleğime veda ettim. Ama her şey doğumla beraber bitti gitti. Evlat sevgisi bambaşka bişey

Şuan çalışmıyorsun ama ikinci bebek süpersin bebekte belli bir yaşta oluyor sonra kaçıp gider zaman haklısın kardeş olucak ne güzel

Şuan çalışmıyorsun ama ikinci bebek süpersin bebekte belli bir yaşta oluyor sonra kaçıp gider zaman haklısın kardeş olucak ne güzel
Kızım 2,5 yaşına gelince tekrar çalışmaya başladım ama yine ara verdim pandemide kızım okula gidemedi ben de onunla ilgilendim.bi süre daha da çalışamam sanırım artık O evde olduğum sürede de 2. Üniversiteyi okudum hala da devam ediyorum.

Günaydın canım her çocuk rizkiyla gelir. Yaşının tam zamanı daha sonrasında anne olarak senin zorlanabilme durumun var. Kimse bakmasın boşver ben ilk cocugumda kim bakicak gelgitlerini çok yaşadığım için ikinciyi sekiz seneden sonra yaptım. O süreçte bir şekilde geçti. İstifa ettim iznimin sonunda on ay daha kendim baktım. 19 aylıkken ise başladım. Komşum baktı sonra kreş falan derken buyudu çıktı yavrum.belli bir tecruben varsa işini de bulursun calisirsinda. O kısımları hiç düşünme suanki durumun tadını çıkar

Ben istemiyorum demiştim doktor o zaman gelsin bi bakalım dedi bide onun stresini yaşamak beni geriyor açıkcası zaten dediğin gibisi çizgisi betası kesesi kalp atışı 2 ayda çok yıprattı beni 3 yıldır bugünleri beklemiştim ama tedavi ile olunca insan hiç bişeyden anlamıyormuş arkadaşlarım ne rahat geçirmişti bu dönemleri. Bende kilo alanlardanım 1.5 kilo bide kilolu biriyim bakalım kaş olucam

Evet aynı gün ben de hemen isterim tabi dedim ama kaygılarım da var. Yaş 38 oldu malum.

Amin canim inşallah bu yazdiklariniz bana güç verdi

Sakın öyle düşünme çok iyi yapmışsın, eşin kucağına aldığında fark edecek. Benim eşimde aynen öyleydi 1.de hemen istemedi ben istedim oldu, şimdi çok sever heryere götürür.
Ben de 37 yaşındayım 2.yi yşne eşim istemedi fazla, ben istedim. Tartıştığımızda bak istemediğim halde sırf sen mutlu oldu diye 2.çocuğu yaptım dedi. Ben de sakın karışma çocuğun ismine hiç bişey ine dedim falan. Neyse sonra barıştık. Buda sağlıcakla doğsun inşallah çok seveceğine eminim.
Hiç pişmanlık duyma, evlat çok güzel bşey

Çocuğunu kendin büyütmek önemli dimi haklısın üni içinde bravo

Ne çıkarsa çıksın sonuç evladımdan vazgececek degilim ama ben de stres olmaktan korkuyorum. Yine de yaptıracagim sanırım. Rabbim verdi, ona sigindim hayırla saglikla gelsin evlatlarimiz insallah.
Kiloyu da dert etme dedi dokturum önemli olan senin mutlu, saglikli gecirmen hamileligini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…