- 12 Temmuz 2021
- 36
- 101
- 43
İkinci çocuğa mi hamilesin ne güzel enerjin ilkini normal doğum mu yaptın yoksaCanım dünya üzerindeki hiç bir duygu annelikle kıyaslanamaz benceçoook haklısın o kadar zor bi dönemden geçiyoruz ki. Hem ruhsal hem beden olarak çok zorlanıyoruz. Acaba olmasa mıydı diyoruz, rahat mı battı diyoruz. Ama emin ol geçiyo. Önce kıpırtıları hissediceksin , sonra kucağına alıcaksın. O zaman ne sen eski sen oluyosun ne eşin ben de kızıma hamileyken işimi bi kenara koymak zorunda kaldım. Aynı şeyleri düşündüm seninle. Ama onunla geçen zamanımı artık hiçbişeye değişmem. Dünyanın en saf, şartsız koşulsuz sevgisi.onlarla hayatı tekrar görmeye ona göre yaşamaya başlıyosun. Ve dünyaları o kadar güzel ki
hahah aynen hiç.anlamıuorım .ayarlayan öğretmenleriMüdürle aran iyiyse kabul eder belkibir de uzun yıllardır calıştıgın bir yerse. Ya ben de sasırıyorum nasıl herkes Haziran'a denk getiriyor Ekimde okula bir gidiyosun hamile rüzgarı
Cocuk olmasada severdi ama bağınız cocuktan sonra çok daha kuvvetlenecektir. Belli ki senin canının yanmasını istemiyor ama bununla birlikte düşüncesiz bir şekilde de cümle kurmuş. Evde durunca çalışmıyor olmuyorsunuz maddi bir karşığı olmasına gerek yok evdeki işlerde cocukla ilgilenmek bir cocuk büyütmek bunlar dışarıda çalışmaktan daha zor bir iş. Benimde ilk cocugum ama evlilik yapmamım birinci nedeni anne olabilmekti bende zorlanıyorum buhrana düşüyorum sonra tövbe ediyorum Allahım sen sınama evladımı sağlıkla ver diyorum. Zor bir süreç atlatıcaz ama Allah izin verirse kokularını aldıgımızda herşey geçicekBenim sanki enerjim çekildi hicbirsey yapamıyorum hasta gibi halsiz şekilde.esim çocuk istemiyordu ben kızıyordum sonra oda istedi dün kötüyüm deyince çok istiyordun ne oldu zor dimi dedi istiyorum diye bagiriyordun dedi.cocuk olmasada ben seni severim şart değildi dedi.zaten duygularım karışık çocuğum olsun çok istedim evet şimdi calisamiycam eksik kalicam yetemiycem vasıfsız evde durucam diyorum.dogum korkusu filan.benim beynimin filmleri yandı sanki duygularım berbat
Hiç geçmiyor zaman o yüzden geç öğrenmek istiyordum ama bildiğin 4. Haftada öğrenmişimBulantılar kanamalar halsizlik çok iştah herşey konuşulmuş nerdeyse. Ama normal zamanda ışık hızıyla geçip, hamile kalınca geçmeyen zamanı napacaz kızlar? İlk bebeği olanlar mı bu kadar heyecanlı bekliyor yoksa başımıza gelecekleri bilenler de mi heyecanlı
Estağfurullah teşekkür ederim cevap için ben de baslayacag bugün sanırım ,mide bulantısı sebep oluyor belki de halsizliğeEvet canım aynısı geç oldu cevap kusura bakma. Bende yatiyodum sürekli yasamıyo gibiydim bebek vs düsünemiyordum yatmadan önce 2 tane iciyorum. 1 2 saattir hafif basladi bulantım suan ama hafif simdi yine ictim yatiyorum. Bana faydası oldu memnunum.
Zaman 2.de de geçmiyor gerçekten keşke anın tadını cikarabilsek çünkü bir bakacağız kucağımıza almışız inşallahİlk gebeliğim 3 yıl bekledik kendinisiçok şükür o da beni yormuyor ne kusma ne bulantı bişey yok çok çok şükür. Halsizlik var onu da sıcaklara bağlıyorum. Ama zaman kesinlikle ilerlemiyor o konu da haklısın
Böyle gelgitler oluyor ,ama arkadaşların da dediği gibi kokusunu aldigimizda hicbirseye degisemeyceginiz duygular yaşayacaksınız ,belki ilk zamanlar zor olacak bu kadar yoğun hissetmeyeceksiniz ama bebiş de size tepkiler vermeye baslayinca tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır diyeceksiniz ,Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasınBenim sanki enerjim çekildi hicbirsey yapamıyorum hasta gibi halsiz şekilde.esim çocuk istemiyordu ben kızıyordum sonra oda istedi dün kötüyüm deyince çok istiyordun ne oldu zor dimi dedi istiyorum diye bagiriyordun dedi.cocuk olmasada ben seni severim şart değildi dedi.zaten duygularım karışık çocuğum olsun çok istedim evet şimdi calisamiycam eksik kalicam yetemiycem vasıfsız evde durucam diyorum.dogum korkusu filan.benim beynimin filmleri yandı sanki duygularım berbat
Günlerimiz tamamen aynıGünaydın güzel annelerHiç düzenli giremiyorum siteye ama takip etmeye çalışıyorum.
Hep dualarımdasınızBeraber çıktığımız bu yolu inşallah yine hep birlikte tamamlarız. Insallah hepimiz musmustlu, sağlıklı hamilelikler yaşayıp, sağlıkla bebeklerimizi kucağıma alırız.
Z zahrada kesen de, bebegin de senin gibi çok sevimli.Çok mutlu oldum senin adına
Ben 9+2 oldum inşallah bugün. Kontrolüm vardı. Doktor ikili testi isteyip istemedigimi sordu. 11‐13 arasında yapılıyormuş. Sizlerin fikirleri ne? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Tek çizgiydi, çift çizgiydi, betaydı, keseydi, kalp atışıydı derken buna geldik şimdi de
Ah canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınCocuk olmasada severdi ama bağınız cocuktan sonra çok daha kuvvetlenecektir. Belli ki senin canının yanmasını istemiyor ama bununla birlikte düşüncesiz bir şekilde de cümle kurmuş. Evde durunca çalışmıyor olmuyorsunuz maddi bir karşığı olmasına gerek yok evdeki işlerde cocukla ilgilenmek bir cocuk büyütmek bunlar dışarıda çalışmaktan daha zor bir iş. Benimde ilk cocugum ama evlilik yapmamım birinci nedeni anne olabilmekti bende zorlanıyorum buhrana düşüyorum sonra tövbe ediyorum Allahım sen sınama evladımı sağlıkla ver diyorum. Zor bir süreç atlatıcaz ama Allah izin verirse kokularını aldıgımızda herşey geçicek
İnşallah canım çok istiyordum ben biranda böyle oldum herşey güzel olsun inşallahEstağfurullah teşekkür ederim cevap için ben de baslayacag bugün sanırım ,mide bulantısı sebep oluyor belki de halsizliğe
Zaman 2.de de geçmiyor gerçekten keşke anın tadını cikarabilsek çünkü bir bakacağız kucağımıza almışız inşallah
Böyle gelgitler oluyor ,ama arkadaşların da dediği gibi kokusunu aldigimizda hicbirseye degisemeyceginiz duygular yaşayacaksınız ,belki ilk zamanlar zor olacak bu kadar yoğun hissetmeyeceksiniz ama bebiş de size tepkiler vermeye baslayinca tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır diyeceksiniz ,Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasın
Günlerimiz tamamen aynıbenim de dün kontrolüm vardı bir daha 20 sine çağırdı o zaman ikili test yapariz dedi hiç sormado ister misin diye ben oğlumda yaptırmıştım normal çıkınca diğerlerini istemedi doktorum şimdi de yaptırırım diye düşünüyorum
Evet canım 2. 6 yaşında bi kızım varİkinci çocuğa mi hamilesin ne güzel enerjin ilkini normal doğum mu yaptın yoksa
Şuan çalışmıyorsun ama ikinci bebek süpersin bebekte belli bir yaşta oluyor sonra kaçıp gider zaman haklısın kardeş olucak ne güzelEvet canım 2. 6 yaşında bi kızım varNormal doğum yaptım ve düşün o sancılar bile unutuluyo kızım da ilk 3 ay bu kadar bulantım halsizliğim olmamasına rağmen hep ağlamıştım. Benim hayatım bitti şimdi napıcam diye. Makine mühendisiyim. Yoğun stresli ve alanda çalışmayı gerektiren bi meslek. Mesleğime veda ettim. Ama her şey doğumla beraber bitti gitti. Evlat sevgisi bambaşka bişey
Kızım 2,5 yaşına gelince tekrar çalışmaya başladım ama yine ara verdim pandemide kızım okula gidemedi ben de onunla ilgilendim.bi süre daha da çalışamam sanırım artıkŞuan çalışmıyorsun ama ikinci bebek süpersin bebekte belli bir yaşta oluyor sonra kaçıp gider zaman haklısın kardeş olucak ne güzel
Günaydın canım her çocuk rizkiyla gelir. Yaşının tam zamanı daha sonrasında anne olarak senin zorlanabilme durumun var. Kimse bakmasın boşver ben ilk cocugumda kim bakicak gelgitlerini çok yaşadığım için ikinciyi sekiz seneden sonra yaptım. O süreçte bir şekilde geçti. İstifa ettim iznimin sonunda on ay daha kendim baktım. 19 aylıkken ise başladım. Komşum baktı sonra kreş falan derken buyudu çıktı yavrum.belli bir tecruben varsa işini de bulursun calisirsinda. O kısımları hiç düşünme suanki durumun tadını çıkarAh canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınbende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem
Hangi ilaç canım?Kizlar bu bulanti ilacı nimetmis ya. 2 gündür hayata döndüm resmen yatmadan 2 tane iciyorum. Halsizligimde bulantidanmıs. Iyiyim artık çok sükür hep yatıyodum cok sükür iyi geldi.
Ben istemiyorum demiştim doktor o zaman gelsin bi bakalım dedi bide onun stresini yaşamak beni geriyor açıkcasıGünaydın güzel annelerHiç düzenli giremiyorum siteye ama takip etmeye çalışıyorum.
Hep dualarımdasınızBeraber çıktığımız bu yolu inşallah yine hep birlikte tamamlarız. Insallah hepimiz musmustlu, sağlıklı hamilelikler yaşayıp, sağlıkla bebeklerimizi kucağıma alırız.
Z zahrada kesen de, bebegin de senin gibi çok sevimli.Çok mutlu oldum senin adına
Ben 9+2 oldum inşallah bugün. Kontrolüm vardı. Doktor ikili testi isteyip istemedigimi sordu. 11‐13 arasında yapılıyormuş. Sizlerin fikirleri ne? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Tek çizgiydi, çift çizgiydi, betaydı, keseydi, kalp atışıydı derken buna geldik şimdi de
Evet aynı günGünlerimiz tamamen aynıbenim de dün kontrolüm vardı bir daha 20 sine çağırdı o zaman ikili test yapariz dedi hiç sormado ister misin diye ben oğlumda yaptırmıştım normal çıkınca diğerlerini istemedi doktorum şimdi de yaptırırım diye düşünüyorum
Amin canim inşallah bu yazdiklariniz bana güç verdiGünaydın canım her çocuk rizkiyla gelir. Yaşının tam zamanı daha sonrasında anne olarak senin zorlanabilme durumun var. Kimse bakmasın boşver ben ilk cocugumda kim bakicak gelgitlerini çok yaşadığım için ikinciyi sekiz seneden sonra yaptım. O süreçte bir şekilde geçti. İstifa ettim iznimin sonunda on ay daha kendim baktım. 19 aylıkken ise başladım. Komşum baktı sonra kreş falan derken buyudu çıktı yavrum.belli bir tecruben varsa işini de bulursun calisirsinda. O kısımları hiç düşünme suanki durumun tadını çıkar
Sakın öyle düşünme çok iyi yapmışsın, eşin kucağına aldığında fark edecek. Benim eşimde aynen öyleydi 1.de hemen istemedi ben istedim oldu, şimdi çok sever heryere götürür.Ah canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınbende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem
Çocuğunu kendin büyütmek önemli dimi haklısın üni içinde bravoKızım 2,5 yaşına gelince tekrar çalışmaya başladım ama yine ara verdim pandemide kızım okula gidemedi ben de onunla ilgilendim.bi süre daha da çalışamam sanırım artıkO evde olduğum sürede de 2. Üniversiteyi okudum hala da devam ediyorum.
Benim de yaş 37.Evet aynı günben de hemen isterim tabi dedim ama kaygılarım da var. Yaş 38 oldu malum.
Ne çıkarsa çıksın sonuç evladımdan vazgececek degilim ama ben de stres olmaktan korkuyorum. Yine de yaptıracagim sanırım. Rabbim verdi, ona sigindim hayırla saglikla gelsin evlatlarimiz insallah.Ben istemiyorum demiştim doktor o zaman gelsin bi bakalım dedi bide onun stresini yaşamak beni geriyor açıkcasızaten dediğin gibisi çizgisi betası kesesi kalp atışı 2 ayda çok yıprattı beni 3 yıldır bugünleri beklemiştim ama tedavi ile olunca insan hiç bişeyden anlamıyormuş arkadaşlarım ne rahat geçirmişti bu dönemleri. Bende kilo alanlardanım 1.5 kilo bide kilolu biriyim bakalım kaş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?