Aynı şeyi duymusuz esimizden o öyle deyince kötü oldum sanırım..sen neler yapıyorsun çalışıyor muydun evde bebekle olmak nasıl gelicek bana bilmediğim duygular ama yaşım geçiyor iyi ki diyeceğim inşallah hiç çocuğu olmasa eşim tamam diyor bende çocuksuz kendimi bir ömür eksik hissetmekten korktumSakın öyle düşünme çok iyi yapmışsın, eşin kucağına aldığında fark edecek. Benim eşimde aynen öyleydi 1.de hemen istemedi ben istedim oldu, şimdi çok sever heryere götürür.
Ben de 37 yaşındayım 2.yi yşne eşim istemedi fazla, ben istedim. Tartıştığımızda bak istemediğim halde sırf sen mutlu oldu diye 2.çocuğu yaptım dedi. Ben de sakın karışma çocuğun ismine hiç bişey ine dedim falan. Neyse sonra barıştık. Buda sağlıcakla doğsun inşallah çok seveceğine eminim.
Hiç pişmanlık duyma, evlat çok güzel bşey
Ben öğretmenim, ilk çocuğumu 34 yaşımda doğurdum. 6 aylıkken göreve başladım ev taksidi için. Eşim de öpretmen olduğu için dönüşümlü baktık.Aynı şeyi duymusuz esimizden o öyle deyince kötü oldum sanırım..sen neler yapıyorsun çalışıyor muydun evde bebekle olmak nasıl gelicek bana bilmediğim duygular ama yaşım geçiyor iyi ki diyeceğim inşallah hiç çocuğu olmasa eşim tamam diyor bende çocuksuz kendimi bir ömür eksik hissetmekten korktum
Prilam canımHangi ilaç canım?
Yalniz degilsin canım ben de bir an geliyor ayni seyleri dusunuyorum. Yaş oldu 38 yillardir bekliyorum bu bebeği. En tahammulsuz yaşlarımda, maddi acidan en kotu, annemin yardima gelemiyecegi bir zamanda oldu. Bazen korkuyorum tek basima o kucucuk cana nasil bakarim, ne yaparim diye.Ah canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınbende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem
Evet halsizligim 100 de 90 azaldı cok hafif bir bulantı var. InsaAllah sanada iyi gelir.Estağfurullah teşekkür ederim cevap için ben de baslayacag bugün sanırım ,mide bulantısı sebep oluyor belki de halsizliğe
Zaman 2.de de geçmiyor gerçekten keşke anın tadını cikarabilsek çünkü bir bakacağız kucağımıza almışız inşallah
Böyle gelgitler oluyor ,ama arkadaşların da dediği gibi kokusunu aldigimizda hicbirseye degisemeyceginiz duygular yaşayacaksınız ,belki ilk zamanlar zor olacak bu kadar yoğun hissetmeyeceksiniz ama bebiş de size tepkiler vermeye baslayinca tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır diyeceksiniz ,Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasın
Günlerimiz tamamen aynıbenim de dün kontrolüm vardı bir daha 20 sine çağırdı o zaman ikili test yapariz dedi hiç sormado ister misin diye ben oğlumda yaptırmıştım normal çıkınca diğerlerini istemedi doktorum şimdi de yaptırırım diye düşünüyorum
Tek çocuksa öyle güzel bakılır ki. Ben diger çocuklarımı 21 ve 25 de dogurdum bunu 35 de dogurcam. Ilkler cahil zamanlarımdı simdi keyfini çıkarıcam. Hele sizin 1 tane ise çok daha kolay. Normal dogumda kimseyede ihdiyac yok esinizin dogum izni olur oh mis çekirdek aileYalniz degilsin canım ben de bir an geliyor ayni seyleri dusunuyorum. Yaş oldu 38 yillardir bekliyorum bu bebeği. En tahammulsuz yaşlarımda, maddi acidan en kotu, annemin yardima gelemiyecegi bir zamanda oldu. Bazen korkuyorum tek basima o kucucuk cana nasil bakarim, ne yaparim diye.
Biz bile anne annelige hemen alisamadik o kadar hormonlara ragmen. Eslerimize de yuklenmeyelim bence onlarin hissetmesi daha zor. Elle tutulmayan, gozle gorulmeyen mercimek kadar olan bir canliyi. Hele bi dogsun bizden cok severlerhele ki kiz olsa ben eminim babasinin prensesi olur
Aynı fikirdeyim. Risk zaten çıkacak yaştan dolayı çekinerek de olsa yaptıracağım sanırım. Takdir Allahtan.Benim de yaş 37.
Bu testlerde direkt riskli çıkarız, ben yaptırmaya çekiniyorum biraz
Amin canım inşallahTek çocuksa öyle güzel bakılır ki. Ben diger çocuklarımı 21 ve 25 de dogurdum bunu 35 de dogurcam. Ilkler cahil zamanlarımdı simdi keyfini çıkarıcam. Hele sizin 1 tane ise çok daha kolay. Normal dogumda kimseyede ihdiyac yok esinizin dogum izni olur oh mis çekirdek aile
Canim inşallah teşekkür ederim cevap içinYalniz degilsin canım ben de bir an geliyor ayni seyleri dusunuyorum. Yaş oldu 38 yillardir bekliyorum bu bebeği. En tahammulsuz yaşlarımda, maddi acidan en kotu, annemin yardima gelemiyecegi bir zamanda oldu. Bazen korkuyorum tek basima o kucucuk cana nasil bakarim, ne yaparim diye.
Biz bile anne annelige hemen alisamadik o kadar hormonlara ragmen. Eslerimize de yuklenmeyelim bence onlarin hissetmesi daha zor. Elle tutulmayan, gozle gorulmeyen mercimek kadar olan bir canliyi. Hele bi dogsun bizden cok severlerhele ki kiz olsa ben eminim babasinin prensesi olur
Reglden 7 gün sonra 20067 degerle kese göründü garip olan devlet hastanesi göremedim dedi alttan muayene dedi yaptırmadım özele gittim karnimdan gördüKizlar selam bir sey sorucam. Keseyi normal ultrasonla kac betada gördünüz acaba
Bencede yaş ilerledikçe zor olur ben 38 im şuan çok kolay olduğunu düşünmüyorum halsizim sonra dinç olur bakarım bir çocuk tek istediğim çok mu bu dünyada siz kardes yapıyorsunuz iyi bence bu ama ben yaştan dolayı istemem ikinciyi esimde zaten esim de çok çocuk isterim ikinci olsun diyecek biri değilBen öğretmenim, ilk çocuğumu 34 yaşımda doğurdum. 6 aylıkken göreve başladım ev taksidi için. Eşim de öpretmen olduğu için dönüşümlü baktık.
Bunda 1 sene ücretsiz izin alırım belki.
Tabiki çocuk doğurma imkanın varken neden çocuksuz olasın, benim de sinirim bozulmuştu. Annem dediki, boşver ona mı doğuruyorsun kendine doğuruyorsun,ki haklı
Ben de kardeşi olsun istedim kızımın
Zaten bundan sonra yaşım ilerler zorlaşır diye düşündüm.
Kızlar ben bulantıya şöyle çare buldum. Kahvaltımı ediyorum. Bulantı geldi mi kendimi hiç sıkmıyorum istifra ediyorum. yatana kadar beni rahatlatıyorEvet canım aynısı geç oldu cevap kusura bakma. Bende yatiyodum sürekli yasamıyo gibiydim bebek vs düsünemiyordum yatmadan önce 2 tane iciyorum. 1 2 saattir hafif basladi bulantım suan ama hafif simdi yine ictim yatiyorum. Bana faydası oldu memnunum.
290 ile gitmiştim ilk görünmemişti kese sanırım 4 haftaydı o zaman. Betayı bilmiyorum ama 6+1 de normal ultrasonla göründü. Adet hesabına göre 6 haftalıktı. Doktor da 6 haftalık gözüküyor dedi.Kizlar selam bir sey sorucam. Keseyi normal ultrasonla kac betada gördünüz acaba
Boşuna degildir canım. O da anne elbette ikinize de düşkündür. Hele bir kavusalim evlatlarimiza annelerimiz o zaman koşa koşa gelirCanim inşallah teşekkür ederim cevap içincanim hiç tatlı şeyler istemiyor ekşi istiyorum sanki üzümün bile ekşi olması hoşuma gidiyor nasip cinsiyeti bilmiyoruz.Maddi acidan bizde kötü durumdayız annem ben evlendim giderken ağladı ama sonra kız kardeşime bağlandı beni pek takmaz oldu gezmek tozmak istiyor çocuk bakmak istediğini sanmıyorum çok duskundum ama hep boşunaymis ona bagliligim niye gelmiyorsun deyince yeni geldim sayılır az ozleyelim cevabi bir garip degil mi..evladima birgün bunu yapmam büyük konusmuyim ama.3 tane doğurmuş birine sarili suanda tek çocuğum olucak
Canım bazen iş için karar almak gerekiyor. Genel müdür olmuş çocugu ertelediği için pişmanlık yasayan, şu anda olmayan o kadar çok arkadasım var ki. Ben de çok işkolik bir insanım. Ama durup dedim ki, hep işi öncelikli tuttum, şu anda yine aynısını yaparsam yaş olarak köprüden önce son çıkıştayım. Ve inan önceki yıllarda işi çocuktan önceye koydugum için pişmanım. Bir de artık zaman degişti, teknoloji ileri. Farklı iş fikirleri için enerjimizi harcayabiliriz. Evde üretim yapanlar bile var. Kendi yeteneklerini gözden gecirebilirsin, online egitimler var, bir dolu yol var aslında..umarım hepimiz görmeyi bilir, kendimize yeni yollar, kesifler yaratırızAh canım ne güzel yazmışsınız beni yanlız bırakmayınbende bunu düşündüm 39 olucam 2 yıl oldu evleneli şimdi olmazsa ne zaman oluncak.Annem bakarsa çalışırım da ama oda pek istemiyor.eve para getirmeyen bu bebeği tek ben istiyor gibi zoruma gitti.oda elimiz az daha rahatlama diye bekliyordum dedi öyle demek istemedim dedi işte.yoksa şuan yemeğimi önüme hazırlar hakkını yiyemem
Canım ne güzel yazmışsınCanım bazen iş için karar almak gerekiyor. Genel müdür olmuş çocugu ertelediği için pişmanlık yasayan, şu anda olmayan o kadar çok arkadasım var ki. Ben de çok işkolik bir insanım. Ama durup dedim ki, hep işi öncelikli tuttum, şu anda yine aynısını yaparsam yaş olarak köprüden önce son çıkıştayım. Ve inan önceki yıllarda işi çocuktan önceye koydugum için pişmanım. Bir de artık zaman degişti, teknoloji ileri. Farklı iş fikirleri için enerjimizi harcayabiliriz. Evde üretim yapanlar bile var. Kendi yeteneklerini gözden gecirebilirsin, online egitimler var, bir dolu yol var aslında..umarım hepimiz görmeyi bilir, kendimize yeni yollar, kesifler yaratırız
Herkezin annesi koşar da benim bir yapsa ikinciye bırakır geçmişte çok çekmiş rahatlık istiyor sıkıntı gördüğü yerden kacar gezmek alışveriş için doğmuş kızı veriyor diye kardeşime bağlı suanBoşuna degildir canım. O da anne elbette ikinize de düşkündür. Hele bir kavusalim evlatlarimiza annelerimiz o zaman koşa koşa gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?