2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı şeyi duymusuz esimizden o öyle deyince kötü oldum sanırım..sen neler yapıyorsun çalışıyor muydun evde bebekle olmak nasıl gelicek bana bilmediğim duygular ama yaşım geçiyor iyi ki diyeceğim inşallah hiç çocuğu olmasa eşim tamam diyor bende çocuksuz kendimi bir ömür eksik hissetmekten korktum

Ben öğretmenim, ilk çocuğumu 34 yaşımda doğurdum. 6 aylıkken göreve başladım ev taksidi için. Eşim de öpretmen olduğu için dönüşümlü baktık.
Bunda 1 sene ücretsiz izin alırım belki.
Tabiki çocuk doğurma imkanın varken neden çocuksuz olasın, benim de sinirim bozulmuştu. Annem dediki, boşver ona mı doğuruyorsun kendine doğuruyorsun,ki haklı
Ben de kardeşi olsun istedim kızımın
Zaten bundan sonra yaşım ilerler zorlaşır diye düşündüm.

Yalniz degilsin canım ben de bir an geliyor ayni seyleri dusunuyorum. Yaş oldu 38 yillardir bekliyorum bu bebeği. En tahammulsuz yaşlarımda, maddi acidan en kotu, annemin yardima gelemiyecegi bir zamanda oldu. Bazen korkuyorum tek basima o kucucuk cana nasil bakarim, ne yaparim diye.
Biz bile anne annelige hemen alisamadik o kadar hormonlara ragmen. Eslerimize de yuklenmeyelim bence onlarin hissetmesi daha zor. Elle tutulmayan, gozle gorulmeyen mercimek kadar olan bir canliyi. Hele bi dogsun bizden cok severler hele ki kiz olsa ben eminim babasinin prensesi olur

Evet halsizligim 100 de 90 azaldı cok hafif bir bulantı var. InsaAllah sanada iyi gelir.

Tek çocuksa öyle güzel bakılır ki. Ben diger çocuklarımı 21 ve 25 de dogurdum bunu 35 de dogurcam. Ilkler cahil zamanlarımdı simdi keyfini çıkarıcam. Hele sizin 1 tane ise çok daha kolay. Normal dogumda kimseyede ihdiyac yok esinizin dogum izni olur oh mis çekirdek aile

Benim de yaş 37.
Bu testlerde direkt riskli çıkarız, ben yaptırmaya çekiniyorum biraz
Aynı fikirdeyim. Risk zaten çıkacak yaştan dolayı çekinerek de olsa yaptıracağım sanırım. Takdir Allahtan.
Ben de öğretmenim bu arada. Ben de ücretsiz izin dusunuyorum 1 yıl. Maddi açıdan zor olacak ama ben çok yalnız büyüdüm çocuguma da yaşatmak istemiyorum.

Amin canım inşallah ne güzel cesaret verdin içim umut doldu

Canim inşallah teşekkür ederim cevap için canim hiç tatlı şeyler istemiyor ekşi istiyorum sanki üzümün bile ekşi olması hoşuma gidiyor nasip cinsiyeti bilmiyoruz.Maddi acidan bizde kötü durumdayız annem ben evlendim giderken ağladı ama sonra kız kardeşime bağlandı beni pek takmaz oldu gezmek tozmak istiyor çocuk bakmak istediğini sanmıyorum çok duskundum ama hep boşunaymis ona bagliligim niye gelmiyorsun deyince yeni geldim sayılır az ozleyelim cevabi bir garip degil mi..evladima birgün bunu yapmam büyük konusmuyim ama.3 tane doğurmuş birine sarili suanda tek çocuğum olucak

Kizlar selam bir sey sorucam. Keseyi normal ultrasonla kac betada gördünüz acaba
Reglden 7 gün sonra 20067 degerle kese göründü garip olan devlet hastanesi göremedim dedi alttan muayene dedi yaptırmadım özele gittim karnimdan gördü

Bencede yaş ilerledikçe zor olur ben 38 im şuan çok kolay olduğunu düşünmüyorum halsizim sonra dinç olur bakarım bir çocuk tek istediğim çok mu bu dünyada siz kardes yapıyorsunuz iyi bence bu ama ben yaştan dolayı istemem ikinciyi esimde zaten esim de çok çocuk isterim ikinci olsun diyecek biri değil

Kızlar ben bulantıya şöyle çare buldum. Kahvaltımı ediyorum. Bulantı geldi mi kendimi hiç sıkmıyorum istifra ediyorum. yatana kadar beni rahatlatıyor

Kizlar selam bir sey sorucam. Keseyi normal ultrasonla kac betada gördünüz acaba
290 ile gitmiştim ilk görünmemişti kese sanırım 4 haftaydı o zaman. Betayı bilmiyorum ama 6+1 de normal ultrasonla göründü. Adet hesabına göre 6 haftalıktı. Doktor da 6 haftalık gözüküyor dedi.

Boşuna degildir canım. O da anne elbette ikinize de düşkündür. Hele bir kavusalim evlatlarimiza annelerimiz o zaman koşa koşa gelir

Canım bazen iş için karar almak gerekiyor. Genel müdür olmuş çocugu ertelediği için pişmanlık yasayan, şu anda olmayan o kadar çok arkadasım var ki. Ben de çok işkolik bir insanım. Ama durup dedim ki, hep işi öncelikli tuttum, şu anda yine aynısını yaparsam yaş olarak köprüden önce son çıkıştayım. Ve inan önceki yıllarda işi çocuktan önceye koydugum için pişmanım. Bir de artık zaman degişti, teknoloji ileri. Farklı iş fikirleri için enerjimizi harcayabiliriz. Evde üretim yapanlar bile var. Kendi yeteneklerini gözden gecirebilirsin, online egitimler var, bir dolu yol var aslında..umarım hepimiz görmeyi bilir, kendimize yeni yollar, kesifler yaratırız

Merhaba arkadaşlar
Benim 45-55 gün gibi uzun süren ve düzensiz olan bir periyodum var. Ama bu ay 24.gün adet gördüm ilk 3 gün lekeydi sonra adete döndü lekelemmeyle beraber her zamanki gibi 8 gün sürdü ve 24 temmuzda bitti. Ben lekelenmemin 3.günü şiddetli kasık ağrısı ve mide bulantısıyla acile gittim. Kan ve idrar testlerim temiz beta hcg 0.2ydi. Yani hiç bi sorun yok. Ben yine de bayram dönüşü 28 temmuzda kadın doğuma gittim. Hormonlarım düzgün smear temiz her şey normal sadece birazcık fazla yumurtam varmış o da hormonlarımı bozmadığı sürece sorun değilmiş öyle dediler.
Gelelim bugüne... Ben bugün yani adet bitiminden tam 1 hafta sonra tekrar lekelenme gördüm devamı gelir mi bilmiyorum ama 2 3 gündür bel sırt ve kasık ağrılarım da var. Gerçekten şu an ne yaşadığımı bilmiyorum başına böyle bişey gelen var mı

Canım ne güzel yazmışsın evden iş olsa inan yaparım boş durmayı sevmiyorum ama bir iş buldum olmuyor kısmet artık

Boşuna degildir canım. O da anne elbette ikinize de düşkündür. Hele bir kavusalim evlatlarimiza annelerimiz o zaman koşa koşa gelir
Herkezin annesi koşar da benim bir yapsa ikinciye bırakır geçmişte çok çekmiş rahatlık istiyor sıkıntı gördüğü yerden kacar gezmek alışveriş için doğmuş kızı veriyor diye kardeşime bağlı suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…