2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Soğuk meyva yesen ben öyle seviyorum ayran salatalık düşün senin içine iyi gelenlerden dene

Kızlar yarın bende kalp atışı iy doktora gidiyorum idrara sıkışık gel dedi ultrasonla dinleriz ama olmazsa genital ultrason ile dedi inşallah karindan görür benim resmen takıntım var vajinal deyince söyledim ama doktoruma

uyku isteğini azaltmak içinde ilaç var mı acaba eşimi göremez oldum o işten geldiğinde ben uyumaya gidiyorum resmen
Esim aksam işten gelince yürüyüşe gidiyoruz onceden yaptığımız rutini bozmadik bende rahatlıyorum sanki sonra gelince o TV izler ben koltuğa çarşaf koydum kafam esince kestiriyorum dayanamıyorum hemen uyku

Esim aksam işten gelince yürüyüşe gidiyoruz onceden yaptığımız rutini bozmadik bende rahatlıyorum sanki sonra gelince o TV izler ben koltuğa çarşaf koydum kafam esince kestiriyorum dayanamıyorum hemen uyku
ben direkt uyuyorum bir sonraki sabah kalkıyorum, kestirme falan yok

Benim de öyle şu anda 6+4 deydim en son, ben de cuma tekrar gidicem. Bir riski var mıymış duyulmamasının? Sordunuz mu?

Günaydın, nasılsınız ? birkaç gündür okuyucu moduna aldım, pek bir enerjisizim. Günde 15 saat uyuyorum galiba, kafamı kaldıramıyorum
Gunaydin. Benim bulantim boyle rahatsızlık hissi gibi oluyor sanki yol tutmus gibi. Ya da hastaymişım gibi bir his. Leblebi yiyorum o anlarda. Bol su içiyorum suya taze nane yaprağı salatalik ve limon koyuyorum hem bulantiya iyi geliyor hem farkli bisi iciyor gibiyim. Yemek yesem ya da su icsem çıkarırmışım gibi hissediyorum ama yemek yiyince geçiyor. Onun dışında sıkıntım yok cok sukur annemin de hic olmamis sıkıntısı genetik herhalde.

benimde bulantım yok da, uyku beni mahvediyor uyanalı 2 saat oldu olmadı gözlerim kapanıyor hala

Günaydın kızlar.Dun anneme gittik kiz kardeşimle.Onun boğazı agriyomus.Once akşamüstü onun 2minik ve benim oğlum ve geçe de ben derken hepimiz hastayız.Grip ne feci bisey ya.Zaten düşük riskimiz vardı bi kaç gündür bi de bu eklendi.

covid değildir değil mi ? dikkat edin kendinize

Piyeloseptyl mi ilacın adı, bana da vermişti. Bitiremedim mide bulantısından. Bu ilaç antibiyotik değil, idrarda toplanıp ordaki bakterileri öldürüyor
Dedigin ilac idrar yolu enfeksiyonu icin cnm. Antibiyotik bence enfeksiyon icin urinonvef kullan bitkisel ve zararsiz

Banada bakarmısınız 8+2 ultrason resmii

Eklentiler

• IMG_20210803_094607.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210803_094603.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 45
benim bulantım orta düzeyde iken doktor bulanti ilaci başla sonra cok daha kötüye döner önlem alalim demisti. vitamin gibi zararsiz ilaclar var prilam gibi kullanabilirsin
Doktoruma sordum metpamid diye bir ilaç kullanmamı söyledi ama kararsız kaldım ilaç doğrudan bebeğe de geçiyo diye

Karından 7+4 ikenki görüntüsüüü, sonuncu olan da 5. Hafta vajinall ay bana da bir tahmin yapar mısınnnnn nolur nolurr
Hiçbir bilgim yok ama bence seninki erkek olucak
Eğer doktor görüyorsa kalp atışlarını dinlemek için diretmeyin çünkü küçük oldukları için ses cihazının ısısı bebeğe zarar veriyor düşüğe bile sebep olabiliyormuş bu yüzden doktorum dinletmedi bende korkmadım hissettim duygusal olarak çünkü attığını

Merhaba ben de vantilatör önünde uyuyakalmıştım 2 gündür boğaz ağrım var yutkunmakta da güçlük çekiyorum dün gece ılık süte bal kattım o şekilde bulantıma rağmen zorla içtim biraz yumuşattı deneyebilirsin

Merhaba aranızda yeniyim normal Doğum nisana denk geliyor ama benim sezeryan olduğu için büyük bi ihtimal ile Mart annesi olacağım plansız bi gebelik benimkisi iki çocuğum var 1,5 ve 3 yaşındalar hamilelik aklımın ucundan bile geçmiyordu üstelikde korunuyorduk adet olacağım diye beklerken hamile oldugumu ögrendim çok zor bi süreç bekliyor beni,üç çocuk düşüncesi beni korkutuyor ama bi yandan da bakarsın sen güçlüsün diyorum kendi kendime,6 haftalığız keseyi görmek için Cuma günü gideceğim benim hikayem de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…