2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Devam etmediyse sorun yoktur canım. Yarın doktorda kontrol etsin için rahatlar en azından. Yorulunca bende de oluyor
Gittim geldim canım kalp atışını dinledik bebeği gördük çok şükür herşey yolundaymış. Randevun kaçtaydı? Senden de güzel haberler bekliyorum

İçiliyormuş kuzum idrar enfeksiyonu için verdi vitamin decavit yazmış ama onu içemiyorum ben aşırı büyük sizin kullandığınız bütün vitaminleri içeren bir hap var mı daha ufak olan
Kuzu ben hamilelikten once sambucol iciyodum kara mucver mi ne var icinde. İste boyle halsizlik oldugunda, grip olcagimi hissettiigimde iciyodum geciriyodu. Bir sonraki gidisimde sorucam icip icemedigimi. Klasik yuvarlak suda eriyen tabletlerden o. Ama ilac gibi versiyonu da var. İstersen bi bak ama once doktora soralim

Gözün Aydın canım senin adına çok sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim Ben yarın sabah a erteledim cnm

Kızlar bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına gittim hemşire kan alırken birden dirseğimden parmak ucuma doğru elektrik çarpmış gibi oldu korktum baya hemen geçti ama baş parmağımda hafif bir karıncalanma kalmıştı o da geçti şimdi ama bir zararı olur mu onun bilgisi olan ya da başına gelen var mı ???

Kızlar bugün çok şükür 9.haftaya girdim önceden bulantım vardı ve iştahım kapalıydı. Bugün çok daha farklı affedersiniz sabahtan beri öğürüyorum ama galiba mide boş olduğu için kusma olmuyo. Daha önce öğürme yoktu bugün başladı ve bugün sudan bile tiksiniyorum zorla ara ara toplam 1 bardak su içmişimdir bulunduğum il çok sıcak yemeği geçtim su içemiyorum ne yapabilirim benim gibi olan var mı

Bir an önce yarın olsun.

Büyük ihtimal duyarsın canım ama eğer geç döllenmeyse belki 8 hafta da duyulur ben 7ci haftada duymuştum
İnşallah

Çubuk kraker yiyebilirsen eger bastirir bulantiyi... bana tuzlu beyaz peynir de iyi geldi.. Su sart cok su kaybediyoruz suyu sade icemiyorsan limon sıkıp dene.. Benim tansiyonumda cok dusuyor tuzla dengelemeye çalışıyorum..

bir sinire denk gelmistir iğnenin ucu. hicbir sey olmaz geçer

benim bulantım orta düzeyde iken doktor bulanti ilaci başla sonra cok daha kötüye döner önlem alalim demisti. vitamin gibi zararsiz ilaclar var prilam gibi kullanabilirsin

Ben de öyleydim bugün öğleden sonra da prilam dr içtim biraz rahatladım. Doktor zararsız dedi inşallah öyledir

İçiliyormuş kuzum idrar enfeksiyonu için verdi vitamin decavit yazmış ama onu içemiyorum ben aşırı büyük sizin kullandığınız bütün vitaminleri içeren bir hap var mı daha ufak olan
Piyeloseptyl mi ilacın adı, bana da vermişti. Bitiremedim mide bulantısından. Bu ilaç antibiyotik değil, idrarda toplanıp ordaki bakterileri öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…