Amin sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah. Dün yoldan geldim valiz falan boşalttım. Gece tek seferlik pembe renkte su gibi kıvamda akıntı geldi peçeteye. O an korktum ama gerisi gelmedi. Günlük ped koyup sabaha kadar kontrol ettim. Ne ağrı ne de akıntının tekrarı oldu. Yorgunluktan olabilir dedim. Yarın rutin dr kontrolüm var soracağım dr ye bakalım. Hem ultrasonla da bebişe bakarız stres olmıyım diyorum ama umarım sorun yoktur
İçiliyormuş kuzum idrar enfeksiyonu için verdi vitamin decavit yazmış ama onu içemiyorum ben aşırı büyük sizin kullandığınız bütün vitaminleri içeren bir hap var mı daha ufak olan
Kuzu ben hamilelikten once sambucol iciyodum kara mucver mi ne var icinde. İste boyle halsizlik oldugunda, grip olcagimi hissettiigimde iciyodum geciriyodu. Bir sonraki gidisimde sorucam icip icemedigimi. Klasik yuvarlak suda eriyen tabletlerden o. Ama ilac gibi versiyonu da var. İstersen bi bak ama once doktora soralim
Kızlar bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına gittim hemşire kan alırken birden dirseğimden parmak ucuma doğru elektrik çarpmış gibi oldu korktum baya hemen geçti ama baş parmağımda hafif bir karıncalanma kalmıştı o da geçti şimdi ama bir zararı olur mu onun bilgisi olan ya da başına gelen var mı ???
Kızlar bugün çok şükür 9.haftaya girdim önceden bulantım vardı ve iştahım kapalıydı. Bugün çok daha farklı affedersiniz sabahtan beri öğürüyorum ama galiba mide boş olduğu için kusma olmuyo. Daha önce öğürme yoktu bugün başladı ve bugün sudan bile tiksiniyorum zorla ara ara toplam 1 bardak su içmişimdir bulunduğum il çok sıcak yemeği geçtim su içemiyorum ne yapabilirim benim gibi olan var mı
Merhaba kızlar bugün idrarımdaki enfeksiyon için ve hasta olduğum ilaç yazdırmaya gittim çok enfeksiyon var hemen antibiyotik kullan dedi yazdı ağrılarım için multivitamin yazdı gitmişken bebişimi de gördüm tekrar büyümüş bile 5 günde, hatta haftasından 4 gün önde şaşırdım ne ara büyüdü miniğim kalp atışını da duydum gümbür gümbür maşallah onları sağ salim alalım inşallah kucaklarımızaa
Kızlar bugün çok şükür 9.haftaya girdim önceden bulantım vardı ve iştahım kapalıydı. Bugün çok daha farklı affedersiniz sabahtan beri öğürüyorum ama galiba mide boş olduğu için kusma olmuyo. Daha önce öğürme yoktu bugün başladı ve bugün sudan bile tiksiniyorum zorla ara ara toplam 1 bardak su içmişimdir bulunduğum il çok sıcak yemeği geçtim su içemiyorum ne yapabilirim benim gibi olan var mı
Çubuk kraker yiyebilirsen eger bastirir bulantiyi... bana tuzlu beyaz peynir de iyi geldi.. Su sart cok su kaybediyoruz suyu sade icemiyorsan limon sıkıp dene.. Benim tansiyonumda cok dusuyor tuzla dengelemeye çalışıyorum..
Kızlar bugün kan vermeye gittim sağlık ocağına gittim hemşire kan alırken birden dirseğimden parmak ucuma doğru elektrik çarpmış gibi oldu korktum baya hemen geçti ama baş parmağımda hafif bir karıncalanma kalmıştı o da geçti şimdi ama bir zararı olur mu onun bilgisi olan ya da başına gelen var mı ???
benim bulantım orta düzeyde iken doktor bulanti ilaci başla sonra cok daha kötüye döner önlem alalim demisti. vitamin gibi zararsiz ilaclar var prilam gibi kullanabilirsin
İçiliyormuş kuzum idrar enfeksiyonu için verdi vitamin decavit yazmış ama onu içemiyorum ben aşırı büyük sizin kullandığınız bütün vitaminleri içeren bir hap var mı daha ufak olan