2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Eklentiler

• IMG_20210731_125800.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2021-07-31-16-50-53-594_com.miui.videoplayer.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2021-07-29-14-31-39-116_com.miui.gallery.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar herkese iyi aksamlar ben 7+6 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışı ultrasonda gözüküyor ama sesi duyulmuyor doktor perşembe tekrar çağırdı kalbi atıyormu dedim atıyor dedi böyle bir durum yaşayan varmı

selam herkese, nasılsınız? ben bu ara hiç girip bakamıyorum. hayatın yoğunluğu malum olaylar üzüntüler.. doğru düzgün uykum bile yok psikolojik olarak alt üst durumdayım ister istemez etkileniyorum herşeyden. keşke evlatlarımızı daha güzel bi dünyada büyütebilseydik

Küçük diye dışarı vermek istemiyor bazı doktorlar muhtemelen bebeğe zarar vermesin diye biraz daha büyüsün öyle dinletim diye düşünmüştür

İş yogunlugundan bayadir bakamamistim. Ay teorilere bakılmaya başlanmış bile bir de bize el atar mısınız???? 6+4 karından ultrason fotoğrafı kendilerinin soldaki de 5+2 gene karından

Eklentiler

• IMG20210726090516.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20210715-WA0000.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79
Alıntı yapmayı unuttum ama mide bulantısı için yazmıştım dün. Doktorum prilamı verdi bulandın çok olursa kullan dedi. Önceki gün 1 tane almıştım bugün sağlık ocağından aradılar nasılsın diye durumu anlattım eşinden geldiği kadar almamaya çalış dedi. Ama genel olarak şöyle ek istediğim sabah kalkıp uyuyana kadar şişkinlik yaşıyorum elim kolum tutmuyo bakıyorum mide bulantısına çeviriyo nehrin dönüp bi ağrıya dönüyo gastrit olduğu için ama genel olarak şişkinlik. 48 kiloyum 70 kilo gibi hissediyorum napıcağımı bilmiyorum oturup ağlayasım var

İyi geceler kızlar bende tahmin alabilir miyim? 7+6 normal ultrason

Eklentiler

• 20210802_233313.webp
    100 KB · Görüntüleme: 56
E hadi bi tahminde bana o zaman :)
Karından bakıldı 7+4 de

Eklentiler

• D1319004-30CC-4356-BD7A-D0F95B181074.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 57
Keşke... Gerçekten dünyaya gelecekleri zamana bakın. Salgın sel yangın umarım hepsi bir an önce biter normal yaşantımıza döneriz ve cocuklarımız anlayacak yaşa geldiğinde çok daha iyi bir dünyamız olur. İzlememeye uzak durmaya çalış sürekli kabus görmeye başladığım için elimden geldiğince beni üzecek şeylere bakmıyorum okumuyorum bile

Piyeloseptyl mi ilacın adı, bana da vermişti. Bitiremedim mide bulantısından. Bu ilaç antibiyotik değil, idrarda toplanıp ordaki bakterileri öldürüyor
Adı enfexia canım 500 mg 10 tablet internetten baktım kullanılabilirmiş çoğu enfeksiyon ve bakteriler için kullanılan bir antibiyotikmiş

Merhabalar ben şöyle bir şey yaşadım doktor ekranda görüyordu kalp atışını nabzını ama bize duyurmak için ilk bir yer seçti ses çıkmadı sonra dur düzgün işaretlemedim dedi baştan tuttu öyle dinletti bize 5 6 saniye ben korkyum yoksa kalp atışı yok mu diye yok yok var ben görüyorum dedi ama 1 hafta sonra tekrar çağırdı büyümesine şaşıracaksınız daha net olur her şey diye umarım sizin de böyle olmuştur endişelencek bir durum yokturtr

Günaydın, nasılsınız ? birkaç gündür okuyucu moduna aldım, pek bir enerjisizim. Günde 15 saat uyuyorum galiba, kafamı kaldıramıyorum

Günaydın, nasılsınız ? birkaç gündür okuyucu moduna aldım, pek bir enerjisizim. Günde 15 saat uyuyorum galiba, kafamı kaldıramıyorum
günaydınn ilaçları doğru kullanınca mide bulantım durdu ama ilaçsız asla gün geçiremiyorum zarar veriyormuş diyen arkadaşlar olmuş ama doktor her akşam iç dedi zararlı olsa önermezdi heralde. uykusuzluk halsizlik olayında işe mecbur geldiğimden sürüne sürüne çalışmaya çalışıyorum ama bıraksalar uyurum dediğin kadar özellikle öğlene doğru çok ihtiyacım oluyor 1 2 saat onu atlatırsam akşamı getirebiliyorum yoksa zulüüm.. doktor 2. dönem keyifli geçecek dayan dedi ona güveniyorum

ben akşamları 8,5 9 gibi uyumuş oluyorum :) öğlenleri de en az 2 saat uyuyorum dediğin gibi... Allah'tan şirket ile konuştum da evden çalışmaya başladım, benim için iyi oldu baya en azından kendime göre planlıyorum işleri... geçen sefer 2.dönemi görememiştim bu sefer görürüz inşallah hep birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…