Benim 1 kızım var ama 2 kızım olsa ben de 1 oğlum olsun isterdim canım haklısın2 oglum var kız deselerde inanmam sanki sonra erkekmis yanlıslık oldu diycekler diye. Hayalini bile kurmuyorum. Hayirlısı tabi ama 1 kızım olsun çok isterim.
Yaa bir ortak noktamiz dahaÇok teşekkür ederim hepimizin bebeğini inşallah sağlıkla sıhhatle büyütsün rabbim 1.12 2.8 yaşında ve 3. 3.5 yaşında 4. Nasıl oldu anlamıyoruz ama nasipsizinkilerin yaşları ne insan bir korkuyor bu dünyaya bu kadar çok çocuk getirmeye ama rabbim nasip ediyor işte korunsan bile nasıl oldu anlamadım üstelik erken menapoz riskim vardı benım ne bekliyordum ne buldum oldu 3 kızım var bu arada
Al benden de o kadar canım ya suya hasret kaldım diyorum. Bunda şükür az kaldı hayırlısıylaAynen icim yaniyo iciyorum bin pisman oluyorum
Bende ayni seyi erkek icin dusunuyorum2 oglum var kız deselerde inanmam sanki sonra erkekmis yanlıslık oldu diycekler diye. Hayalini bile kurmuyorum. Hayirlısı tabi ama 1 kızım olsun çok isterim.
Yaa canım bende 11+6 yım. Benimde bulantılarım azaldı. Hatta kötü bir şey mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. Aynı seninki gibi sürekli açıp doymuyorum. Bir süre yemek yemeyi geciktirsem şekerim düşüyor sankiKizlar 11+5im.Bulantilarim azalmaya basladi oh derken bu sefer istahim acilmaya basladiaslinda basindan beri cok istahliyim.Bulantilarim baslayinca biraz kesilmisti ama su an bulantilarim azalmaya basladi cok sukur derken yine cok ackkmaya basladim. 2 saatte bir mutlama bisey yemezsem olmuyo dayanamiyorum. Napcam bilmiyorum. Cok sukur ki kilo almiyorum pek hashimotom oldugu icin.
Midemi bulandiran bir virüs cok iyiymisAhhh yerim ben onubenimki de anne niye sürekli miden bulanıyo anne neden çok halsizsin diye sorup duruyo söylemek aslında çok istiyorum ama olumsuz bişey olursa diye de korkuyorum. Midemi bulandıran bi virüs kapmışım ilaç alıyorum zamanla geçicek dedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah kızlarımıza da doğacak miniklerimize de sağlık versin . Evlat da kardeş de her türlü sevilir
İlkinde hiç bakmamıştım tutuyormu bilmiyorumÇin takvimine gmre haziranda hamile kalanlar erkekmiş. Doğru mu acaba. Pek ihtimal vermiyrm ama lu takvim işine
Benimde 3,5 yaşındaki kızım kardeşim olursa kız olsun diyor sürekli kız kız değişmiyor fikrişimdi baktım kız dedi bana :)
inşallah doğrudur çünkü 6 yaşındaki kızçem deli gibi kız kardeş istiyor :) hayırlısı tabii önce sağlık
sen doğrusunu yapmışsın aslında erken söylemek riskli arkadaşlarımın yaşadıklarından biliyorum. sonra 9 ay boyunca darlıyolar ne zaman doğacak diyeAhhh yerim ben onubenimki de anne niye sürekli miden bulanıyo anne neden çok halsizsin diye sorup duruyo söylemek aslında çok istiyorum ama olumsuz bişey olursa diye de korkuyorum. Midemi bulandıran bi virüs kapmışım ilaç alıyorum zamanla geçicek dedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah kızlarımıza da doğacak miniklerimize de sağlık versin . Evlat da kardeş de her türlü sevilir
Aminnn hepimize inşallahMidemi bulandiran bir virüs cok iyiymisAllah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Kardes cok guzel birsey
bizim evimiz küçük ve herşeyimiz pesspembeİlkinde hiç bakmamıştım tutuyormu bilmiyorumama eğer öyleyse erkek benimki
Benimde 3,5 yaşındaki kızım kardeşim olursa kız olsun diyor sürekli kız kız değişmiyor fikribende erkegide tatmak istiyorum ama ikinci bir kız fikride çok güzel , ben tek kızdım kız kardeşim olsaydı çok güzel olurdu kesin
Amin canım insaAllah seninde öyle eabbim sağlıkla gönlündekini versinBenim 1 kızım var ama 2 kızım olsa ben de 1 oğlum olsun isterdim canım haklısıninşallah kalbinden geçen sağlıkla olsun
Az kalmıştır inşaAllah ya icim yanıyor yaz günü. 5 ay sürenlerden olmayız insaAllahAl benden de o kadar canım ya suya hasret kaldım diyorum. Bunda şükür az kaldı hayırlısıyla
Dimi dr dese bile kız diye ikna olmam 2. Gidişimdede diycek ki ikna olayım. Elbise almak istiyorumBende ayni seyi erkek icin dusunuyorum3 kziim var oglum olacaginin hayali bile tuhaf ama isterim tabiki , kiyafet almak isterdim
Benim ki pazartesi günü, inşallah güzel haberlerle dönerizBenim de yarın ben de çok heyecanlandım
Ben de okumuştum onu ve dedim ki, Allah yaşatacak olunca bi sebep veriyor. Çünkü bilselermiş aldıracaklarmış iyikide yanlış çıkmış sonuç, demişler.Arkadaşlar hepimiz tarama testlerinin yapılacağı haftalara yaklaşıyoruz. Bazılarımız yaptırdı bile. İkili teste hiç güven duyamıyorum ve doktorun sunduğu diğer seçenek olan fetal dna (nifty, serenity veya harmony olarak da geçiyor) testini yaptırmayı düşünüyorum. Ancak ekşisözlükte nifty başlığındaki bir down sendromlu ebeveynin yazısı içime kurt düşürdü. Düzen laboratuvarında yaptırıp temiz sonucu almışlar ancak bebek down sendromlu doğmuş.
İkili teste güvenmeyişimin nedeni de riskli sonuçla çok karşılaşılması ve peşinden amniyosenteze varan test silsilesiyle insanı yıpratması. Doğum yaptığımda yaşım 33 olacağından hiç riskim yok diyemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu arada Nifty’nin orijinal sitesine mail atarak bulunduğum şehirde yaptırmak için bilgi ve fiyat istedim. Bakalım doktorun söylediğinden farklı çıkacak mı.
Erkek olanların genelde bulantı kusması ya hiç olmuyor ya da daha az oluyor. Benim bulantım fazla olduğu için kız gibi hissediyorum.Tek tek alıntı yapmıyım burdan yazayım dedim11 +6 çıktı doktor maşallahh aşırı hareketli yerinde durmuyor dedi gerçekten de bi net ulturason çekemedik. Herşey yolunda çok şükür dedi. Cinsiyeti tahmin etmemi ister misin süpriz midedi biraz önce bacağını açınca gördüm dedi. Bende bizim sürprizlik halimiz kalmadı 3 yıldır bu günleri bekliyoruz dedim %90 erkek dedi ama yine de bakacak 2 3 hafta sonra hiç bir belirtim yoktu benim bi halsizlik bide gaz sıkıntım vardı. Yeme konusunda hiç çikolata yemek istemiyorum tiksiniyorum çikolata aklıma gelince onun haricinde çok normal herşey her ulturasona girdiğim de bebeği gördüğüm de hala şok oluyorum ense kalınlığına bi bakayım gayet iyi dedi kan akışı iyi dedi bebeğe. kese su sıkıntı yok dedi. Ben bugün mide krampları ile uyandım üşütmüşüm şurup verdi rahatlatır seni dedi. Folik aside 16cı haftaya kadar devam coraspirin 35ci haftaya kadar inşaallah
Amin amin, dua ediyorum ben de hepDoktor bana nifty için de kesinlikle yüzde yüz doğru sonuç değil dedi. Zaten bu test yapılıp sağlıklı olur sonrasında da mutatsiyona ugrayabilirmis. O yüzden tevekkül edip dua etmek. Başka da bir secenek yok.
Tabi ki ben de bazen düsünmüyor değilim ama rabbim hic birimize üzüntü yasatmasin inşallah.
Canım Merhaba, benide eklermisiniz 28 yaş ilk gebelik tahmini doğum 11 Mart 2022 :)
Kaç haftalıksınız acaba ?Seninle aynıyız hemen hemen, bakalım bana ne diyecek heyecanlandım
Canım yumurta toplamadan sonra ağrı kesici olarak parol ve minoset kabızlık içinse bitkisel bir şurup veriyorlar. Hamilelikte de kullanılabiliyor bunlarAğrı kesici olarak parol mu içebiliyoruz Bi zararı var mı bilgisi olan yazabilir mi
Çıkmış aslında üst kısımda doktor fotografını net çekememiş sadece bence gayet belirginKısmet bi dahaki sefere net çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?