2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2 oglum var kız deselerde inanmam sanki sonra erkekmis yanlıslık oldu diycekler diye. Hayalini bile kurmuyorum. Hayirlısı tabi ama 1 kızım olsun çok isterim.
Benim 1 kızım var ama 2 kızım olsa ben de 1 oğlum olsun isterdim canım haklısın inşallah kalbinden geçen sağlıkla olsun

Yaa bir ortak noktamiz daha benimde 3 kizim var ve bende Samsun'luyum benimkiler 1.7 , 2.3 , 3. 1,5 yaşinda daha cok kucukler . Benim icin de cok buyuk supriz oldu . Hâlâ kimseye soylemedim

2 oglum var kız deselerde inanmam sanki sonra erkekmis yanlıslık oldu diycekler diye. Hayalini bile kurmuyorum. Hayirlısı tabi ama 1 kızım olsun çok isterim.
Bende ayni seyi erkek icin dusunuyorum 3 kziim var oglum olacaginin hayali bile tuhaf ama isterim tabiki , kiyafet almak isterdim

Yaa canım bende 11+6 yım. Benimde bulantılarım azaldı. Hatta kötü bir şey mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. Aynı seninki gibi sürekli açıp doymuyorum. Bir süre yemek yemeyi geciktirsem şekerim düşüyor sanki

Midemi bulandiran bir virüs cok iyiymis Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Kardes cok guzel birsey

Çin takvimine gmre haziranda hamile kalanlar erkekmiş. Doğru mu acaba. Pek ihtimal vermiyrm ama lu takvim işine
İlkinde hiç bakmamıştım tutuyormu bilmiyorum ama eğer öyleyse erkek benimki
şimdi baktım kız dedi bana :)
inşallah doğrudur çünkü 6 yaşındaki kızçem deli gibi kız kardeş istiyor :) hayırlısı tabii önce sağlık
Benimde 3,5 yaşındaki kızım kardeşim olursa kız olsun diyor sürekli kız kız değişmiyor fikri bende erkegide tatmak istiyorum ama ikinci bir kız fikride çok güzel , ben tek kızdım kız kardeşim olsaydı çok güzel olurdu kesin

sen doğrusunu yapmışsın aslında erken söylemek riskli arkadaşlarımın yaşadıklarından biliyorum. sonra 9 ay boyunca darlıyolar ne zaman doğacak diye amin canım inan hiç çocuk hevesim yoktu onun kardeş isteği ikna etti bizi bu duyguyu tatsınlar inşallah sağlıkla

Midemi bulandiran bir virüs cok iyiymis Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin . Kardes cok guzel birsey
Aminnn hepimize inşallah Biz 1 çocukta çok emindik eşimle. Gerek yok diyorduk. Sonra ya bizim kardeşlerimiz var çok seviyoruz neden kızımız için bunu Düşünmüyoruz dedik. Allah aratmadan verdi çok şükür

bizim evimiz küçük ve herşeyimiz pesspembe çocuk odasından bahsetmiyorum sadece oturma odası banyo da dahil erkek derse bir süre beynim kabullenmez sanırım

Benim 1 kızım var ama 2 kızım olsa ben de 1 oğlum olsun isterdim canım haklısın inşallah kalbinden geçen sağlıkla olsun
Amin canım insaAllah seninde öyle eabbim sağlıkla gönlündekini versin
Al benden de o kadar canım ya suya hasret kaldım diyorum. Bunda şükür az kaldı hayırlısıyla
Az kalmıştır inşaAllah ya icim yanıyor yaz günü. 5 ay sürenlerden olmayız insaAllah
Bende ayni seyi erkek icin dusunuyorum 3 kziim var oglum olacaginin hayali bile tuhaf ama isterim tabiki , kiyafet almak isterdim
Dimi dr dese bile kız diye ikna olmam 2. Gidişimdede diycek ki ikna olayım. Elbise almak istiyorum tabi düşük riskimde var. Rabbim hayırlar versin hepimize

Benim de yarın ben de çok heyecanlandım
Benim ki pazartesi günü, inşallah güzel haberlerle döneriz
Ben de okumuştum onu ve dedim ki, Allah yaşatacak olunca bi sebep veriyor. Çünkü bilselermiş aldıracaklarmış iyikide yanlış çıkmış sonuç, demişler.
Ben aslında istemiyorum hiç bir test sadece ense ve buruna baktırıcam Allah korusun onlar riskli çıkarsa belki baktırırum bilemiyorum.
Erkek olanların genelde bulantı kusması ya hiç olmuyor ya da daha az oluyor. Benim bulantım fazla olduğu için kız gibi hissediyorum.
Amin amin, dua ediyorum ben de hep

Çin takvimine göre benim de erkek gösteriyor. Oğlumda bakmamıştım ne kadar doğru acaba yani aslında bir kızım olsun çok isterim ama oğlum erkek olsun diye dua ediyor. Bi yandan da diyorum ki arada 8 yaş fark olacak erkek olursa ilerde birbirleri için iyi olur. Artık görücez bakalım hayırlısı neyse o olsun

Ağrı kesici olarak parol mu içebiliyoruz Bi zararı var mı bilgisi olan yazabilir mi
Canım yumurta toplamadan sonra ağrı kesici olarak parol ve minoset kabızlık içinse bitkisel bir şurup veriyorlar. Hamilelikte de kullanılabiliyor bunlar

Herkese çok teşekkür ediyorum. Eve gecebildik bugün ama kanama hala devam ediyor. İnşallah tedaviyle zamanla o da biter. Şu fotoğraf elime verilince rahatladım resmen Rabbim kimseye böyle üzüntüler yaşatmasın inşallah

Eklentiler

• IMG-20210818-WA0001.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…