Sevgili anneler merhaba. Bugün çok yol yürüdüm ve sonucunda çok az bir leke geldi. 25 kuruş büyüklüğünde. Rengi de çok çok açık kahveydi. Sizce korkmalı mıyım ?
Sevgili anneler merhaba. Bugün çok yol yürüdüm ve sonucunda çok az bir leke geldi. 25 kuruş büyüklüğünde. Rengi de çok çok açık kahveydi. Sizce korkmalı mıyım ?
Bence istirahat etmeye dikkat edin. Doktorunuza da danışın progestan verecektir büyük ihtimalle. Benim de çok hafif bi lekelenmem olmuştu ultrasonda kanama alanı gördü doktor. Kendinizi yormamaya bakın.
Bence istirahat etmeye dikkat edin. Doktorunuza da danışın progestan verecektir büyük ihtimalle. Benim de çok hafif bi lekelenmem olmuştu ultrasonda kanama alanı gördü doktor. Kendinizi yormamaya bakın.
Yaa canım bende 11+6 yım. Benimde bulantılarım azaldı. Hatta kötü bir şey mi var acaba diye düşünmeye başlamıştım. Aynı seninki gibi sürekli açıp doymuyorum. Bir süre yemek yemeyi geciktirsem şekerim düşüyor sanki
Yok kiz ne kotu seyi niye kotu dusunuyosun ki? Evrene olumlu enerji yay. Bulanti zamanlarimiz sona ermek uzere insallah.2. Trimestera hazirlaniyo bebek ve vucudumuz. En guzel doneme gecis yapiyoruz.
Aminnn hepimize inşallah Biz 1 çocukta çok emindik eşimle. Gerek yok diyorduk. Sonra ya bizim kardeşlerimiz var çok seviyoruz neden kızımız için bunu Düşünmüyoruz dedik. Allah aratmadan verdi çok şükür
Ay ne kadar guzel ben de hep cok cocuk isterdim. 3.de cok erken oldu . 3 den sonra daha kesinlikle istemiyorum diyerek buyük konustum galiba simdi 4.ye hamileyim Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah guzel yetistirebilirim
Amin canım insaAllah seninde öyle eabbim sağlıkla gönlündekini versin
Az kalmıştır inşaAllah ya icim yanıyor yaz günü. 5 ay sürenlerden olmayız insaAllah
Dimi dr dese bile kız diye ikna olmam 2. Gidişimdede diycek ki ikna olayım. Elbise almak istiyorum tabi düşük riskimde var. Rabbim hayırlar versin hepimize
Cok fazla yürüdüysen normal canim. Ben 2.hamileligimde cok yürüyordum 2 kere basıma geldi. Bir sıkınti olmadi. Hatta bazi iliski sonrasinda kanamada normal demisti doktor . Sen yine dikkat et biraz dinlen ama korkma
Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki
Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki