2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı?

Eklentiler

• IMG-20210818-WA0003.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 109
Kaç kez baktım ama bacak arası görünmüyor.Acik ama oyle bi yerden isaretlemis ki.Yatis şekli kiz gibi duruyor.
Ay hadi insaAllah dimi isaret tam oraya gelmiş. Tesekkürederiz

Sevgili anneler merhaba. Bugün çok yol yürüdüm ve sonucunda çok az bir leke geldi. 25 kuruş büyüklüğünde. Rengi de çok çok açık kahveydi. Sizce korkmalı mıyım ?

Sevgili anneler merhaba. Bugün çok yol yürüdüm ve sonucunda çok az bir leke geldi. 25 kuruş büyüklüğünde. Rengi de çok çok açık kahveydi. Sizce korkmalı mıyım ?
Bence istirahat etmeye dikkat edin. Doktorunuza da danışın progestan verecektir büyük ihtimalle. Benim de çok hafif bi lekelenmem olmuştu ultrasonda kanama alanı gördü doktor. Kendinizi yormamaya bakın.

Yok kiz ne kotu seyi niye kotu dusunuyosun ki? Evrene olumlu enerji yay. Bulanti zamanlarimiz sona ermek uzere insallah.2. Trimestera hazirlaniyo bebek ve vucudumuz. En guzel doneme gecis yapiyoruz.

Ay ne kadar guzel ben de hep cok cocuk isterdim. 3.de cok erken oldu . 3 den sonra daha kesinlikle istemiyorum diyerek buyük konustum galiba simdi 4.ye hamileyim Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah guzel yetistirebilirim

Guzel dusün guzel olsun canim her zaman. Rabbim dogmasini nasip edecekse dogacak her turlü . Yeterki saglicakla dogsun bebisler

Cok fazla yürüdüysen normal canim. Ben 2.hamileligimde cok yürüyordum 2 kere basıma geldi. Bir sıkınti olmadi. Hatta bazi iliski sonrasinda kanamada normal demisti doktor . Sen yine dikkat et biraz dinlen ama korkma

Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki

Böyle durumlarda doktorum progesteron iğnesi yaptırıtor, imkanın vaesa acike git baktır iğne yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…