- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Doktorum mesajda progestan al dedi onu aldım şimdiBöyle durumlarda doktorum progesteron iğnesi yaptırıtor, imkanın vaesa acike git baktır iğne yaparlar
Teşekkür ederim içimi rahatlattın yine de. doktora yarın gideceğim içim rahat etsin diyeCok fazla yürüdüysen normal canim. Ben 2.hamileligimde cok yürüyordum 2 kere basıma geldi. Bir sıkınti olmadi. Hatta bazi iliski sonrasinda kanamada normal demisti doktor . Sen yine dikkat et biraz dinlen ama korkma
Ben hiç anlamam ama görüntü kız gibi geldi banaCinsiyet tahmini yapabilen var mı?
Evet bende dün aynı şeyi yaşadım.Ama yinede memnun kaldım.En azından bekledigim kadar kötü degildi.Ikili testi de yaptırmış oldum orda.Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki
Rica ederim.Rabbim gönlüne göre sağlıklısıni nasip etsin.
Guzel dusün guzel olsun canim her zaman. Rabbim dogmasini nasip edecekse dogacak her turlü . Yeterki saglicakla dogsun bebisler
Nuba göre kız gibi sanki
AminnBen hiç anlamam ama görüntü kız gibi geldi bana
Bence her ihtimale karsi igne yaptir. Benim lekelenmem olunca doktor bakti kese rahimden ayrilmaya baslamis yat dinlen dedi progestan igne ve 1 saat suren bi serum verdi rahimdeki kan akisini hizlandiriyomus. Bende yattim 4-5 gun bol bol okunmus su icip dua ettim.Doktorum mesajda progestan al dedi onu aldım şimdi
Ben ogretmen degilim ama memurum. Ne kadar asi karsiti olsamda bu durumda ben asi yaptirirdim. Cunku kamuda bicok insanla temas ediyoruz. Haftada 2 gun test vermek berbat bisey.Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Bende yaptırmayı düşünüyordum ama bebeğin biraz daha büyümesini bekliyordum. Zaten test sırası beklerken korona kapar insanBen ogretmen degilim ama memurum. Ne kadar asi karsiti olsamda bu durumda ben asi yaptirirdim. Cunku kamuda bicok insanla temas ediyoruz. Haftada 2 gun test vermek berbat bisey.
Rica ederim. Insan ne olursa olsun korkuyor. Banada hep tecrubesi olanlar normal bana da oldugunda dediginde ya oyle degilse diye hep aklimda soru kaliyordu. Siz yine doktora gidip icinizi rahatlatinTeşekkür ederim içimi rahatlattın yine de. doktora yarın gideceğim içim rahat etsin diye
Bana da bi kere öyle resim verdi bomboş simsiyah öylece çöpe attım. Çünkü hiçbir şey yokDevlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki
O kadar leke olmadı bende. Çok çok az oda çok koyu sarı renginde.Bence her ihtimale karsi igne yaptir. Benim lekelenmem olunca doktor bakti kese rahimden ayrilmaya baslamis yat dinlen dedi progestan igne ve 1 saat suren bi serum verdi rahimdeki kan akisini hizlandiriyomus. Bende yattim 4-5 gun bol bol okunmus su icip dua ettim.
Artık bıkmışlar bakıp hemen yolluyolar mlsfGeçen hafta özele gittim 5 dk sürdü 145 tl muayeen içime oturdu.İlgilenmed resmen önümüzdeki ay başka yere gidecgm inşllh.
Ya bana o biraz saçma geliyor sadece öğretmene test yapılması yani öğretmenden öğrenciye bulaşırda ama öğrenciden öğretmene bulaşmaz mı çok mantıksız. O zaman aşı olmayan ve evinde öğrenci olan ailelerde yaptırsın 2 hafta testÖğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Cnm bende bunu düşünüyorum doktoruma sorsam büyük ihtimalle ol diyecek ama ben kararsızım hastaneye haftada 2 gitmek mi risk aşı olmak miÖğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Dostlar alışverişte görsün mantığıYa bana o biraz saçma geliyor sadece öğretmene test yapılması yani öğretmenden öğrenciye bulaşırda ama öğrenciden öğretmene bulaşmaz mı çok mantıksız. O zaman aşı olmayan ve evinde öğrenci olan ailelerde yaptırsın 2 hafta test
Benim yaşadığım yer hem çok kalabalık hem de vaka sayılarının yüksek olduğu bir yer. Ve şaka gibi sadece 3 tane devlet hastanesi test yapıyormuş yani o sırayı beklerken korona olur insanCnm bende bunu düşünüyorum doktoruma sorsam büyük ihtimalle ol diyecek ama ben kararsızım hastaneye haftada 2 gitmek mi risk aşı olmak mi
Bence erkek canım :))Cinsiyet tahmini yapabilen var mı?
İkisi de mantıksız. Almanya bike hamilelere aşı yapmıyor. E zaten hactafa 2 hastaneye gidersem rapor alırım heraldeÖğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
İnşallah düşünürler, bunu aşıya zorlamak için yapıyorlar, dertleri korona olsa öğrencilere test, velilere aşıyı zorunlu tutarlar. Çocuklar aksıra tıksıra okula gelip yüzümüze hapşuruyor lar o ne olacak acabaDostlar alışverişte görsün mantığıama arada bizi harcadılar. İnşallah hamileler için bir istisna düşünürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?