2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok fazla yürüdüysen normal canim. Ben 2.hamileligimde cok yürüyordum 2 kere basıma geldi. Bir sıkınti olmadi. Hatta bazi iliski sonrasinda kanamada normal demisti doktor . Sen yine dikkat et biraz dinlen ama korkma
Teşekkür ederim içimi rahatlattın yine de. doktora yarın gideceğim içim rahat etsin diye

Geçen hafta özele gittim 5 dk sürdü 145 tl muayeen içime oturdu. İlgilenmed resmen önümüzdeki ay başka yere gidecgm inşllh.

Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki
Evet bende dün aynı şeyi yaşadım.Ama yinede memnun kaldım.En azından bekledigim kadar kötü degildi.Ikili testi de yaptırmış oldum orda.

Rica ederim.Rabbim gönlüne göre sağlıklısıni nasip etsin.

Guzel dusün guzel olsun canim her zaman. Rabbim dogmasini nasip edecekse dogacak her turlü . Yeterki saglicakla dogsun bebisler

Nuba göre kız gibi sanki

Ben hiç anlamam ama görüntü kız gibi geldi bana
Aminn hayirlısi tabi ama 2 oğlandan sonra gönlüm kızdam yanA

Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı

Doktorum mesajda progestan al dedi onu aldım şimdi
Bence her ihtimale karsi igne yaptir. Benim lekelenmem olunca doktor bakti kese rahimden ayrilmaya baslamis yat dinlen dedi progestan igne ve 1 saat suren bi serum verdi rahimdeki kan akisini hizlandiriyomus. Bende yattim 4-5 gun bol bol okunmus su icip dua ettim.

Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Ben ogretmen degilim ama memurum. Ne kadar asi karsiti olsamda bu durumda ben asi yaptirirdim. Cunku kamuda bicok insanla temas ediyoruz. Haftada 2 gun test vermek berbat bisey.

Ben ogretmen degilim ama memurum. Ne kadar asi karsiti olsamda bu durumda ben asi yaptirirdim. Cunku kamuda bicok insanla temas ediyoruz. Haftada 2 gun test vermek berbat bisey.
Bende yaptırmayı düşünüyordum ama bebeğin biraz daha büyümesini bekliyordum. Zaten test sırası beklerken korona kapar insan

Teşekkür ederim içimi rahatlattın yine de. doktora yarın gideceğim içim rahat etsin diye
Rica ederim. Insan ne olursa olsun korkuyor. Banada hep tecrubesi olanlar normal bana da oldugunda dediginde ya oyle degilse diye hep aklimda soru kaliyordu. Siz yine doktora gidip icinizi rahatlatin hem bebiside gormus olursunuz

Devlet hastanesine gittim bazıntestler için ultrasyoma da giriyim dedim 1.5 dk sürdü resmen onlarda bıkmış artık hastadan sanrm. Verdiği röntgen resminde bebek yok sanki
Bana da bi kere öyle resim verdi bomboş simsiyah öylece çöpe attım. Çünkü hiçbir şey yok bastığı kağıda yazık.. Hiç vermese ondan iyii. Çoğu devletteki doktor öyle maalesef.. Özele bile gitsek daha çok minik oldukları için şuan organlarıvs belli olmadığı için bakacak bişey de yok aslında 12 haftadan sonra bakılır detaylı

O kadar leke olmadı bende. Çok çok az oda çok koyu sarı renginde.

Ya bana o biraz saçma geliyor sadece öğretmene test yapılması yani öğretmenden öğrenciye bulaşırda ama öğrenciden öğretmene bulaşmaz mı çok mantıksız. O zaman aşı olmayan ve evinde öğrenci olan ailelerde yaptırsın 2 hafta test

Cnm bende bunu düşünüyorum doktoruma sorsam büyük ihtimalle ol diyecek ama ben kararsızım hastaneye haftada 2 gitmek mi risk aşı olmak mi

Dostlar alışverişte görsün mantığı ama arada bizi harcadılar. İnşallah hamileler için bir istisna düşünürler.

Cnm bende bunu düşünüyorum doktoruma sorsam büyük ihtimalle ol diyecek ama ben kararsızım hastaneye haftada 2 gitmek mi risk aşı olmak mi
Benim yaşadığım yer hem çok kalabalık hem de vaka sayılarının yüksek olduğu bir yer. Ve şaka gibi sadece 3 tane devlet hastanesi test yapıyormuş yani o sırayı beklerken korona olur insan

İkisi de mantıksız. Almanya bike hamilelere aşı yapmıyor. E zaten hactafa 2 hastaneye gidersem rapor alırım heralde
Dostlar alışverişte görsün mantığı ama arada bizi harcadılar. İnşallah hamileler için bir istisna düşünürler.
İnşallah düşünürler, bunu aşıya zorlamak için yapıyorlar, dertleri korona olsa öğrencilere test, velilere aşıyı zorunlu tutarlar. Çocuklar aksıra tıksıra okula gelip yüzümüze hapşuruyor lar o ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…