2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkür ederim sizin de hayırlı uğurlu olsun bakalım ne zaman gelecek minişler gününden önce mi sonra mı ben de aslında tam beklenen adet tarihinde erken gebelik testiyle öğrendim.
Bende regl olmama 7 gün kala normal testle

Kesinlikle katılıyorum size. Biz öğrencilerle sarmaş dolaş değiliz ki mesafemizi koruyoruz. Çocuklar kendi aralarında daha çok bulaştırıyorlar hastalığı.

Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Ben çocuk istediğimiz için sinovac olmuştum ilk dozu. İkinci dozu üç ayımı doldurduktan sonra olmayı düşünüyordum fakat bu politika ile erken olmaya zorlanabilirim. Hamileler için hiç doğru bir yaklaşım değil bu bence.

Hocam 3 ay olmadan yapmıyorlar diye biliyorum

Sevgili anneler merhaba. Bugün çok yol yürüdüm ve sonucunda çok az bir leke geldi. 25 kuruş büyüklüğünde. Rengi de çok çok açık kahveydi. Sizce korkmalı mıyım ?
Canım mutlaka doktoruna danış kahverengi lekeyse kanaman öncesine ait içeride beklemiş bir kanama muhtemelen

Yaa bir ortak noktamiz daha benimde 3 kizim var ve bende Samsun'luyum benimkiler 1.7 , 2.3 , 3. 1,5 yaşinda daha cok kucukler . Benim icin de cok buyuk supriz oldu . Hâlâ kimseye soylemedim
Ya ne kadar güzel harika ben hayatımdan çok memnunum rabbim böyle nasip etmiş benım kızlarım istediği için sürekli dile getirdikleri için oldu diye düşünüyorum sanki hiç kardeşleri yok gibi bir kardeşimiz daha olsun diye söylenirlerdi yetememe korkusu var bende ama üstesinden gelicem Allah’ın izniyle benim haftaya kontrolüm var bakalım ne olucak bir kız daha isteyen var bu kez erkek olsun diyen var nasip samsundamı oturuyorsunuz peki inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz atlatırız bu evreleri

Kizlar size bisey danismak istiyom,doktorum 12.haftada kontrole cagirdi beni,normalde bu haftalarda ikili test oluyo ya ama doktorum ondan hic bahsetmedi devlet hastanesine gidiyorum acaba bizmi talep ediyoruz yoksa doktor ikili test yapcaz diyo
Ikili testte sadece kan aliniyor doktorunuza ikili test yapilacakmi diye sorabilirsiniz ben söylemiştim 20 gun sonundada cikmisti sonuc

İçimden kız demek geldi canım hayırlısı ne ise o olsun maşallah
Herkes benim için kızın olcak diyor zaten benim de içime öyle doğuyor şimdi sen de aynı şeyi söyledin teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun en önemlisi bebişlerimiz sağlıklı olsun

kızlar günaydın
aşı konusu açılmışken, ben bi gittiğim doktora sorduğumda bana resmen sen daha önemlisin o daha doğmamış bişey aşını ol derim dedi. yaklaşım tarzı hoşuma gitmedi hiç ama sizler aşı konusunda doktor görüşü aldınız mı merak ettim??
ben de ilk aylar riskli diye biliyorum ama sonrasında olan da çok 4. 5. ay da falan.. hatta şarkıcı Bengü olduktan sonra hamilelerde aşı patlaması olmuş diyolardı :)
benim 2.dozum çoktan geçti süresi eşim de ol diyor ama bilemiyorum

Ben kesinlikle olacağım. Aslında riski bir işim yok, eşim de evden çalışıyor ama ben riske atmak istemiyorum. Köpeğimle parka gidiyorum illa ki sosyalleşiyorum. E artık tatile, cafeye gidiliyor. Benim de ilk dozun üstünden çok geçti maalesef. Doktorum 12. Haftadan sonra olabilirsin dediği için sürenin dolmasını bekliyorum.

Ben de olucam sadece hangisi olacağına karar veremedim. Doktorum sinovac ol dedi, onun da yeni varyantlara karşı koruyuculuğu düşük diyorlar. Biraz kafam karışık o yüzden.
Tanıdığımız bütün proflara sorduk biontech kesinlikle olmalısın dediler. Kendi doktorum yard. Doc. O da sinovac ol dedi. Ona da çok güveniyorum. Kafam çorba

Kizlar bende asi olayım yasima düşsün diye bekledim bekledim tam yaşım geldi hamile olduğumu öğrendim . Hamileyken olmayı düşünmüyorum ama burda bı arkadaş yazmıştı . Son aylarimizda çok sık hastaneye gidicez tam da kış vakti . Biz koronayi Haziran'da atlattık hatta tam koranayken hamile kalmıştım şuandaki düşüncem olma taraftarıyım . Tabi daha doktorumla konuşmadım ama bence o da ol der . Son aylar sıkıntılı zaten zor nefes alicaz bi de koronayla ugrasmayalim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…