2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ooo cinsiyet tahminleri başlamış.Ben cin takvimine hiç bakmadım.Oglumda kiz diyordu.Dusuk yaptığım bebekte erkek diyordu ama kizdi.Kardesimin iki kıza da erkek diyordu.
Ama kese şekli oğlumda tutmuştu.Bi de ultrasondaki duruş şekli de.Kafa şekli yatisi da.

Bende sinovac düşünüyordum ama 2 doz sinovactan sonra 1 doz biontech olmak gerekiyormuş sanırım. Öyle olunca da koruyuculuğu düşük olan sinovac yerine biontrch olmak daha mantıklı

Merhaba kızlar. Bu sabaha karşı tuvalete kalktığımda peçetede kan gördüm. Sabah doktoruma gittik. Bebeğin kalp atışı var ama zamanından küçük 7+5 görünüyor halbuki bugün 8+5 olmalıydı ama duruşundan da olabilirmiş. Kanama alanı rahimde, bebeğin tutunduğu yerde ve küçükmüş. Proluton iğne oldum. Progestan a devam, duphaston ekledi. Bol bol dinlenme. Çarşamba kontrol.

ben de şu 3 ayı atlatayım bir de düzenli güvendiğim bir doktora başlalayım olurum sanırım. şu an işe en yakın bir özel hastaneye geçici olarak gidiyorum ve geç gittiğim için her gittiğimde nöbete kalan doktor değişiyor hepsi başka bir şey söylüyor. güven vermiyor o da

Benimde ayni yerde kanamam var. Ama kücük deil. Dr yat dedi ama öte yandanda saglikli bebekse sırtında tas tasisanda düşmez ama özürlü bir bebekse pamuklara sarsan yine düşer dedi. Vucut kromozon bozuklugu filan olan bebegi atarmis. InsaALLAH sagliklidirlar. Rabbim hayirlar versin

Selam kızlar ben de nezleyi atlatmaya çalışıyorum çok şükür bugün daha ıyiym ıhlamurla limonlu sularla iyi olmaya çalışıyorum. Dün biraz ateşim çıktı gerçi hemen müdahale ettik 37,8di 37,2ye kadar düşürdük soğuk bezlerle ama yüksek ateş ilk 3 ay zararlı diye okudum sonra. Hiç bi belirti de yok sorun yaşadığıma dair ama ateş geçiren oldu mu içinizde

Geçmiş olsun. Bol bol su içmeyi ihmal etme. Faydasını göreceksin

Ben de tam randevum geldi hamile olduğumu öğrendim, ilk 3 ay hamilelerde gğvenilir değil diye uyarı veriyordu mhrs. Erken olma bence
Ben olursam 3 doz sinovac olurum sonraları. Onunda 3 dozu aynı koruyor yazmış sağlık bakanı

Ben 1 doz olmustum 4. Ayda galiba olabiliyormusuz ondada 2. Dozumu olucam snovac olurum galiba biontec ates yapmisti cunku bende

Düsük riski olan kanamalı alanı olan anneler ben düsük riskimi ögrendigimden beri ara ara agri sancı hissediyorum sizdede oluyor mu? Yada öncedende vardıda simdimi dikkat edip görüyorum. Hayaller kurarken korkuyorumda 2 hafta sonra gel dedi dr ama 1 hafta sonra gitsem mi?

Çok geçmiş olsun canım.Dikkat et dinlen daha çabuk toparlarsın.Bu haftalarda hepimiz bi kanama yaşadık ya nerdeyse.Eger kalp atışını duyduysan bi sorun yoktur Allahın izniyle.

Öğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Hocam bugün doktoruma sordum aynı şeyi şu an zaten olamazsın dedi. Sonrasında da ol da diyemem olma da dedi. Olma derse virüs olursun bi zarar olur bebeğe ol desem daha hiçbir bilimsel çalışma yok gebelerle ilgili dedi. Ama ben gebe olsaydım olmazdım. Git hafta da iki kez pcr testini yaptır dedi.

Benimde vardı en başından beri canım.Ne zaman biraz dikkatsiz davransam hemen kasik ağrıları oluyor bi de kanama yada lekelenme.Bi de dinlendikçe ağrılar da azalıyor tabi kendimi dinleyince daha çok batıyor sanki sancılar.Eger iyiysen 2haftayi bekle.Ama çok sancin falan olursa dr.la görüş.

Evet dün bir haber okudum mesela. Bir tane futbolcunun eşi korona olmuş hamileyken ve bebeğini kaybetmiş o sırayı beklerken korona olma ihtimali çok yüksek

Ilk haftalarda usutmustum.38.7 lere cıktı ama 1gunde dustu Serum verdiler.Ama bi sorun olmadı çok şükür.Limonlu sular ıhlamurlar baya iyi gelmişti.

Evet dün bir haber okudum mesela. Bir tane futbolcunun eşi korona olmuş hamileyken ve bebeğini kaybetmiş o sırayı beklerken korona olma ihtimali çok yüksek
Ben çok küçük bir ilçe de çalışıyorum sıra bekleme konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama dediğiniz haberi okuyunca bende tedirgin oldum. 24. Haftada izne ayrılıyoruz zaten. Acaba 3 ay o şekilde idare mi etsem diyorum. Kafam çok karıştı. Aslında ben bayağı aşı olmaya niyet almıştım ama doktorum öyle deyince aklım karıştı.

Canım ben ilk gebeligimde gribal enfeksiyon geçirmiştim 39 olmuştu ateşim hastaneye gittiğimde 37.5 du .ama yatış vermişlerdi 3 gün . Gerçi sadece bı kere ateşim çıktı boşuna tuttular bni bnce ilaç falan da vermediler .sadece her gün kan ve idrar aldılar . Bı kere daha çıkarsa git doktira . Kan idrar örneği alır mikrop var mı bakar

Canım ben ilk gebeligimde gribal enfeksiyon geçirmiştim 39 olmuştu ateşim hastaneye gittiğimde 37.5 du .ama yatış vermişlerdi 3 gün . Gerçi sadece bı kere ateşim çıktı boşuna tuttular bni bnce ilaç falan da vermediler .sadece her gün kan ve idrar aldılar . Bı kere daha çıkarsa git doktira . Kan idrar örneği alır mikrop var mı bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…