Aynen kendimi dinliyorum sanırım. Tam bebekle ilgili birseye heves ediyorum sonra ya düşerse diye hüzün kaplıyo icimi. Sancim cok deilde kanama alanı azaldımi diye gitsemmi dedim. Özele gidiyorum ama 15 lira veriyorum muayneye eve 5 dk tabibler odasi indirimi var esimden dolayı.Benimde vardı en başından beri canım.Ne zaman biraz dikkatsiz davransam hemen kasik ağrıları oluyor bi de kanama yada lekelenme.Bi de dinlendikçe ağrılar da azalıyor tabi kendimi dinleyince daha çok batıyor sanki sancılar.Eger iyiysen 2haftayi bekle.Ama çok sancin falan olursa dr.la görüş.
Gecmiş olsun canım, yaptıgın ekstra degişik bir hareket var mıydı? Bu kanamalar kendiliğinden oluyor sanki. Yokken birden bire oluyor herkesteMerhaba kızlar. Bu sabaha karşı tuvalete kalktığımda peçetede kan gördüm. Sabah doktoruma gittik. Bebeğin kalp atışı var ama zamanından küçük 7+5 görünüyor halbuki bugün 8+5 olmalıydı ama duruşundan da olabilirmiş. Kanama alanı rahimde, bebeğin tutunduğu yerde ve küçükmüş. Proluton iğne oldum. Progestan a devam, duphaston ekledi. Bol bol dinlenme. Çarşamba kontrol.
Aslında şu dizi oyuncularının kullandıgı parmaktan şeker testi gibi yapılanları kabul etseler, o çok kolay olurdu. Okula girince yaparlardı.Hocam bugün doktoruma sordum aynı şeyi şu an zaten olamazsın dedi. Sonrasında da ol da diyemem olma da dedi. Olma derse virüs olursun bi zarar olur bebeğe ol desem daha hiçbir bilimsel çalışma yok gebelerle ilgili dedi. Ama ben gebe olsaydım olmazdım. Git hafta da iki kez pcr testini yaptır dedi.
Hayir ben Almanya da yaşiyorum. Gurbette kucuk cocuklar ile biraz zor ama guzel oluyordu. Bir minik daha katilacak hayatimiza , onlar eminim mutlu olurlar . Simdi bile cok guzel oynuyorlar onlara baktikca mutlu oluyorum. Insallah bende yetebilirim . Yardim edecek kimse yok cunkuYa ne kadar güzel harika ben hayatımdan çok memnunum rabbim böyle nasip etmiş benım kızlarım istediği için sürekli dile getirdikleri için oldu diye düşünüyorum sanki hiç kardeşleri yok gibi bir kardeşimiz daha olsun diye söylenirlerdi yetememe korkusu var bende ama üstesinden gelicem Allah’ın izniyle benim haftaya kontrolüm var bakalım ne olucak bir kız daha isteyen var bu kez erkek olsun diyen var nasip samsundamı oturuyorsunuz peki inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz atlatırız bu evreleri
Benim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendimGecmiş olsun canım, yaptıgın ekstra degişik bir hareket var mıydı? Bu kanamalar kendiliğinden oluyor sanki. Yokken birden bire oluyor herkeste
Ben de ilaç vermeyecekleri için ve korona testi olmamak için gitmedim ama çok şükür şimdi iyiyim, tekrarlarsa gidicem inşallah gerek kalmaz, teşekkürler rabbim sağlık versin hepimizeCanım ben ilk gebeligimde gribal enfeksiyon geçirmiştim 39 olmuştu ateşim hastaneye gittiğimde 37.5 du .ama yatış vermişlerdi 3 gün . Gerçi sadece bı kere ateşim çıktı boşuna tuttular bni bnce ilaç falan da vermediler .sadece her gün kan ve idrar aldılar . Bı kere daha çıkarsa git doktira . Kan idrar örneği alır mikrop var mı bakar
Güzel düşün güzel olsun.Bol bol dua et.Eğer için rahat edecekse erken git 1hafta.Zaten ikili test zamanı gelmiş oluyor.Hem de bebisi görürsün canım.Aynen kendimi dinliyorum sanırım. Tam bebekle ilgili birseye heves ediyorum sonra ya düşerse diye hüzün kaplıyo icimi. Sancim cok deilde kanama alanı azaldımi diye gitsemmi dedim. Özele gidiyorum ama 15 lira veriyorum muayneye eve 5 dk tabibler odasi indirimi var esimden dolayı.
Evet gerçekten gebelerle alakalı hiçbir bilimsel veri yok malesef kii olucaklar ne caseretle olucak helal olsun diyorum. Ben ilk dozumu olmuştum o sıra annem ya hamileysen diye çok kızmıştıHocam bugün doktoruma sordum aynı şeyi şu an zaten olamazsın dedi. Sonrasında da ol da diyemem olma da dedi. Olma derse virüs olursun bi zarar olur bebeğe ol desem daha hiçbir bilimsel çalışma yok gebelerle ilgili dedi. Ama ben gebe olsaydım olmazdım. Git hafta da iki kez pcr testini yaptır dedi.
Merhaba kaç haftalık görüntünüz bebek nerdeBenim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış
Dimi icim anca öyle rahat edicek. TesekkürederimGüzel düşün güzel olsun.Bol bol dua et.Eğer için rahat edecekse erken git 1hafta.Zaten ikili test zamanı gelmiş oluyor.Hem de bebisi görürsün
Onda bebegi cekmemis burda bebrk olan kanamayi cekmis orada. 10+2 idim gittigimdeMerhaba kaç haftalık görüntünüz bebek nerde
Benim de ağrım oluyor ara ara. Aslında önceden de oluyordu ama şimdi daha çok hissediyorum sanki. Oğluma hamileyken de ağrılarım olurdu ablamla aynı zamanda hamile kalmıştık onun hiç ağrısı olmazdı. Bence kimi insan hep ağrılı geçiriyor bu süreci.Düsük riski olan kanamalı alanı olan anneler ben düsük riskimi ögrendigimden beri ara ara agri sancı hissediyorum sizdede oluyor mu? Yada öncedende vardıda simdimi dikkat edip görüyorum. Hayaller kurarken korkuyorumda 2 hafta sonra gel dedi dr ama 1 hafta sonra gitsem mi?
Allah kolaylık versin Aslında bazen kız bazende sanki kız değil gibi diğerlerinin belirtileriyle aynı olmadığından ama bizim anatomimizde değişiyor her hamilelik aynı olmayabilir kafasıyla gidersem kızda olabilir siz ne hissediyorsunuz benım eşim tam bir kız çocuğu hastası ölür kızları için kırmızı çizgisi evdeki kız hakimiyetinde çok memnun ama minik bir adam gelse güzel olur tabiHayir ben Almanya da yaşiyorum. Gurbette kucuk cocuklar ile biraz zor ama guzel oluyordu. Bir minik daha katilacak hayatimiza , onlar eminim mutlu olurlar . Simdi bile cok guzel oynuyorlar onlara baktikca mutlu oluyorum. Insallah bende yetebilirim . Yardim edecek kimse yok cunkuSiz cinsiyet icin birsey hissediyor musunuz
Gecmis olsun canim , insallah hemen atlatirsin. 1 -2 hafta bebegin durusuna gore filan degisir onlara cok takilma onemli olan saglikli olmasi .Merhaba kızlar. Bu sabaha karşı tuvalete kalktığımda peçetede kan gördüm. Sabah doktoruma gittik. Bebeğin kalp atışı var ama zamanından küçük 7+5 görünüyor halbuki bugün 8+5 olmalıydı ama duruşundan da olabilirmiş. Kanama alanı rahimde, bebeğin tutunduğu yerde ve küçükmüş. Proluton iğne oldum. Progestan a devam, duphaston ekledi. Bol bol dinlenme. Çarşamba kontrol.
Aaaa gercekten miHocam bugün doktoruma sordum aynı şeyi şu an zaten olamazsın dedi. Sonrasında da ol da diyemem olma da dedi. Olma derse virüs olursun bi zarar olur bebeğe ol desem daha hiçbir bilimsel çalışma yok gebelerle ilgili dedi. Ama ben gebe olsaydım olmazdım. Git hafta da iki kez pcr testini yaptır dedi.
Canım bu zamana kadar olmadıysa korkma. O ilk zamanlar en tehlikeli zamanlarıydı. İçini ferah tutAaaa gercekten miben hamile oldugumu bilmedigim icin 2 dozuda oldum hemde daha ilk baslarindaymisim. Doktor takip edecegiz dedi. Bende bir sıkınti olur diye korkuyorum , hicbir bilimsel veri olmadigi icin
Amin Allah razi olsunAllah kolaylık versin Aslında bazen kız bazende sanki kız değil gibi diğerlerinin belirtileriyle aynı olmadığından ama bizim anatomimizde değişiyor her hamilelik aynı olmayabilir kafasıyla gidersem kızda olabilir siz ne hissediyorsunuz benım eşim tam bir kız çocuğu hastası ölür kızları için kırmızı çizgisi evdeki kız hakimiyetinde çok memnun ama minik bir adam gelse güzel olur tabi
Düsük vs. Degilde bir hastalik yapar mi acaba , bebege etki etmemistir insallah.Canım bu zamana kadar olmadıysa korkma. O ilk zamanlar en tehlikeli zamanlarıydı. İçini ferah tut
İlkini bilmeden mi oldunuz ?Evet gerçekten gebelerle alakalı hiçbir bilimsel veri yok malesef kii olucaklar ne caseretle olucak helal olsun diyorum. Ben ilk dozumu olmuştum o sıra annem ya hamileysen diye çok kızmıştı
Etmemiştir canım inşallah gönlünü ferah tut.Düsük vs. Degilde bir hastalik yapar mi acaba , bebege etki etmemistir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?