2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen kendimi dinliyorum sanırım. Tam bebekle ilgili birseye heves ediyorum sonra ya düşerse diye hüzün kaplıyo icimi. Sancim cok deilde kanama alanı azaldımi diye gitsemmi dedim. Özele gidiyorum ama 15 lira veriyorum muayneye eve 5 dk tabibler odasi indirimi var esimden dolayı.

Gecmiş olsun canım, yaptıgın ekstra degişik bir hareket var mıydı? Bu kanamalar kendiliğinden oluyor sanki. Yokken birden bire oluyor herkeste

Aslında şu dizi oyuncularının kullandıgı parmaktan şeker testi gibi yapılanları kabul etseler, o çok kolay olurdu. Okula girince yaparlardı.

Hayir ben Almanya da yaşiyorum. Gurbette kucuk cocuklar ile biraz zor ama guzel oluyordu. Bir minik daha katilacak hayatimiza , onlar eminim mutlu olurlar . Simdi bile cok guzel oynuyorlar onlara baktikca mutlu oluyorum. Insallah bende yetebilirim . Yardim edecek kimse yok cunku Siz cinsiyet icin birsey hissediyor musunuz ?

Gecmiş olsun canım, yaptıgın ekstra degişik bir hareket var mıydı? Bu kanamalar kendiliğinden oluyor sanki. Yokken birden bire oluyor herkeste
Benim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış

Eklentiler

• IMG-20210818-WA0005.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
Ben de ilaç vermeyecekleri için ve korona testi olmamak için gitmedim ama çok şükür şimdi iyiyim, tekrarlarsa gidicem inşallah gerek kalmaz, teşekkürler rabbim sağlık versin hepimize

Güzel düşün güzel olsun.Bol bol dua et.Eğer için rahat edecekse erken git 1hafta.Zaten ikili test zamanı gelmiş oluyor.Hem de bebisi görürsün canım.

Evet gerçekten gebelerle alakalı hiçbir bilimsel veri yok malesef kii olucaklar ne caseretle olucak helal olsun diyorum. Ben ilk dozumu olmuştum o sıra annem ya hamileysen diye çok kızmıştı

Benim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış
Merhaba kaç haftalık görüntünüz bebek nerde

Güzel düşün güzel olsun.Bol bol dua et.Eğer için rahat edecekse erken git 1hafta.Zaten ikili test zamanı gelmiş oluyor.Hem de bebisi görürsün
Dimi icim anca öyle rahat edicek. Tesekkürederim

Benim de ağrım oluyor ara ara. Aslında önceden de oluyordu ama şimdi daha çok hissediyorum sanki. Oğluma hamileyken de ağrılarım olurdu ablamla aynı zamanda hamile kalmıştık onun hiç ağrısı olmazdı. Bence kimi insan hep ağrılı geçiriyor bu süreci.

Allah kolaylık versin Aslında bazen kız bazende sanki kız değil gibi diğerlerinin belirtileriyle aynı olmadığından ama bizim anatomimizde değişiyor her hamilelik aynı olmayabilir kafasıyla gidersem kızda olabilir siz ne hissediyorsunuz benım eşim tam bir kız çocuğu hastası ölür kızları için kırmızı çizgisi evdeki kız hakimiyetinde çok memnun ama minik bir adam gelse güzel olur tabi bu arada doğum tarihi bile aynı görünüyor ben şubatın 3. Haftası doğururum diye düşünüyorum bütün kızlarımı 37. Haftada dünyaya getirdim sezaryen olmama rağmen doğum sancılarıyla doktora gittim hep bunda bu evreye gelmem umarım

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim , insallah hemen atlatirsin. 1 -2 hafta bebegin durusuna gore filan degisir onlara cok takilma onemli olan saglikli olmasi .

Aaaa gercekten mi ben hamile oldugumu bilmedigim icin 2 dozuda oldum hemde daha ilk baslarindaymisim. Doktor takip edecegiz dedi. Bende bir sıkınti olur diye korkuyorum , hicbir bilimsel veri olmadigi icin

Aaaa gercekten mi ben hamile oldugumu bilmedigim icin 2 dozuda oldum hemde daha ilk baslarindaymisim. Doktor takip edecegiz dedi. Bende bir sıkınti olur diye korkuyorum , hicbir bilimsel veri olmadigi icin
Canım bu zamana kadar olmadıysa korkma. O ilk zamanlar en tehlikeli zamanlarıydı. İçini ferah tut

Amin Allah razi olsun benim esimde ayni sizinki gibi , cok seviyor kizlari. Eltiminde 3 kizi vardi 4.yü bir dua varmis erkek olsun diye o sekilde yapti ve gercekten simdi oglu var. Benim esim asla istemez boyle birsey , Allah ne nasip ederse o olsun,Kizlar daha sevimli diyor bende üc kizin belirtileri bile cok cok farkliydi . Bunda hicbir belirti yok .Hamile degilmisim gibi hep kiz olur gibi geliyor ama bir yanim erkek olsa nasil olur diye merak ediyor. Belki sizinki belli olur haftaya , benim randevum 8 eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…