2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim karantinam bitti ve minişi gördüm çok şükür iyi 10+5 eşek 2 gün ileride 13 mart oldu doğum tarihi. Ben 3 kilo vermişim ama bebek etkilenmemiş şükürler olsun. Eli kolu nasıl oynuyor sıpacıkk zıplıyodu . Progestana gerek yok dedi. Aşı biontech önerdi sürem bitince. İkili test yerine nifty önerdi covid olduğum için fiyat alcam 5 yerden broşür verdi yazarım buralara da veya fiyat alan anlaşan varsa yazsın kızlar bana. Regenesis hariç takviye vermedi bırak dedi kullandıklarımı da prilam bebeğim tabi ona devam

Eklentiler

• 16294503749533000250641392728180.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 16294505779525867800534233004218.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
Ay sirtini mi dönmüs

Geçmiş olsun sağlıcakla ilerler inşallah bundan sonrasında

Yaa maşallah ne güzel doğum tarihlerimiz yakın bende gittiğimde böyle görürüm inşallah. benim de pazartesi günü kontrolüm çok merak ediyorum. Kanama alanı geçmiş ve bebeğim büyümüştür inşallah ben oğluma hamileyken hiç nifty testini duymamıştım, şimdi herkesin dilinde. Neden bu kadar öneriliyor acaba

Kızlar sürekli uyku halim var akşam 10 da girdim yatağa sabah kalktım çocukları okula bıraktım tekrar eve gelince koltuğa uzanasım geliyor eşimde sürekli uyku halindesin acaba normalmiki falan deyince kalktım kendimi ev işine verdim

Ben oncekilerde gayet enerjikdim 2 oglumdada. 5 ay bulanti cekmistim ama böyle etkilenmemistim tabi daha gencdim. Yas ilerledikcede zorlaşıyor bence.

Bende öyleydim gündüzde 2 sefer uyuyordum. Giderek azalıyor o uyku hali ama yinede uzanmak istiyorum hep oturamiyorum

Masallah benimde 2 gün önden gidiyor. InsaAllah saglikla devam eder hersey. Prilama devam aynen. Bide ben dr istemedi ama yeniden tsh ima baktirdim 5. Haftada 1 di simdi 4 ün ustüne cıkmıs ilac kullanıyordum zaten dozunu artırdı. Tshın yükselmeside bulantı yaparmıs

Bana da aynen size dediğini söyledi. Sağlıklıysa hiçbir şey olmaz, değilse ne yaparsan yap düşer dedi. İnşallah ikimizin de sağlıklıdır. Sizinki ultrasonda düzgün boyuttaymış korkmayın hiç. Hayırlısı inşallah.

Benim önceden de vardı hafif ağrılarım hep. Bir sağ bir sol bir ortası iğne batar gibi oluyor, gerilir gibi oluyor geçiyor. Çok hafif adet sancısı gibi 1-2 dklık ağrılar da oluyor. Bunlar çok normalmiş. Rahim büyüyormuş ondan geriliyormuş. Çok şiddetli olurmuş düşükte bu ağrılar korkmayın.

Gecmiş olsun canım, yaptıgın ekstra degişik bir hareket var mıydı? Bu kanamalar kendiliğinden oluyor sanki. Yokken birden bire oluyor herkeste

Valla hiçbir şey yoktu. Hep aynı. Fazladan hareket etmedim de. Her şey de normaldi. Ağrım da yok. Tuvalete gitmesem anlamam kanamam olduğunu öyle normal hissediyorum yani. Doktoruma da sordum hatta ben mi bir şey yapmışım da kanama oldu diye. Kesinlikle hayır dedi. İstersen halter kaldır kanama olmazdı dedi. Bu kanama kendi kendine geçermiş bebek sağlıklıysa, değilse artar ve düşük olurmuş. Benimle alakası yokmuş.

Benim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış

Sizin de çok değil korkmayın ince bir alan. Hem de bebek iyi önemli olan o. Bir de aşı etkilemez korkmayın. Çok kadın bilmeden vuruldu hiç sorun olan olmadı.

Gecmis olsun canim , insallah hemen atlatirsin. 1 -2 hafta bebegin durusuna gore filan degisir onlara cok takilma onemli olan saglikli olmasi .

İnşallah tüm duam o. Sağlıklı olsun, ölçümden dokayı farklı çıkmış olsun çok çok sağolun kızlar.

Aynen canım yastık görünce kafamı koyasın geliyor
Aynen tv izliyim dedim simdi yok. Illa gelip yatagima yaticam. Demekki böyle gecirmemiz gerekiyo. Herseyde bi hikmet var bende dusuk riski cikti ve yatmam gerekiyor. Diyorum iyiki varmis o halsizlik hep yatiyodum zaten yatmasam daha kotu olurdu belki

Amin insaAllah rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize. Söyle dua edemiyorum Allahim nolur dusmesin diye cünkü sağlıksız olan düşermiş. O evlatları yetistirmek cok zor onun icin rabbim sağlıklı evlat versin hepimize. Hersekilde sağlıklı olsunlar inşaAllah.

Ben oncekilerde gayet enerjikdim 2 oglumdada. 5 ay bulanti cekmistim ama böyle etkilenmemistim tabi daha gencdim. Yas ilerledikcede zorlaşıyor bence.

ben 25 yaşındaydım oğluma hamile kaldığımda ama hiç enerjik olamamıştım. 9 ay hep kötü geçmişti. Şimdi kanama alanı olmasına rağmen daha iyiyim maşallah. Oğlumdayken hiç uyku halim, midem bulantım yoktu ama hep hasta gibiydim. Zaten üst üste bir sürü şey de yaşamıştım. Şimdi uyku halim var, halsizliğim oluyor ama daha sağlıklı hissediyorum. İnşallah sağlıkla, bol enerjiyle tamamlarız

Ben 20 ve 25 yasinda dogurdum. Bunyda 35 de nasipse. Demekki yastan deil ozaman ben hep yasim ilerledi ondan zor oluyor diordum. InsaAllah sorunlu gunler tez vakit gecer

Ben 20 ve 25 yasinda dogurdum. Bunyda 35 de nasipse. Demekki yastan deil ozaman ben hep yasim ilerledi ondan zor oluyor diordum. InsaAllah sorunlu gunler tez vakit gecer
Bende 33 yaşındayım. Allah bağışlasın çocuklarımızı belki bazı zorlukları oluyodur ama vücut daha dayanıklı oluyor bence

Kızlarr ben geldimm 2. Kızım geliyooooÇok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı burun vs. 11+6ydı bugun ama ölçümlerde 12+4 çıktı. Doktor %60 kız diyeyim dedi. Çıkıntı var ama nuba göre paralel , kız gibi duruyor dedi. Yine de rahat etmezsen haftaya haftasonu gel bi daha bakalım cinsiyete dedi. Biz de durumlar böyle

Bende 33 yaşındayım. Allah bağışlasın çocuklarımızı belki bazı zorlukları oluyodur ama vücut daha dayanıklı oluyor bence
Masallah canım sana. Ben bitik durumdayım cabuk çöktüm galiba
Masallah kuzuna iyi cabuk soylemis dr benimkide dermi gidince acaba. Hoş kız dese inanmam sanki 2 oglandan sonra kiz hayal benim icin

Masallah canım sana. Ben bitik durumdayım cabuk çöktüm galiba

Masallah kuzuna iyi cabuk soylemis dr benimkide dermi gidince acaba. Hoş kız dese inanmam sanki 2 oglandan sonra kiz hayal benim icin
Kızımda da 12+6da demişti inşallah senin de gönlünden geçen olur canım sağlıkla

Bende de oluyor cnm kanamam durdu ama sancım var doktoruma msj attım normal mi diye progestanı günde 3e çıkarmamı söyledi artış olursa hastanede yatış verelim dedi sen de doktoruna danış mutlaka geçmiş olsun

Hayırlı olsun. Eşim kız istiyor. Ben erkek hissediyorum. Bizim ne olacak acaba daha cok var doktor kontrolune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…