2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızımda da 12+6da demişti inşallah senin de gönlünden geçen olur canım sağlıkla
Amin insaAllahh
Drumun babası vefat etmiş. Arayamadım ama isim bitince yatiyorum elimden gelen o . InsaAllah tez vakit gecer

Gözünaydın canım ya ne güzel.Erken göstermiş cimcime kendini.Saglikla kucağına al inşallah.

Hayırlı olsun. Eşim kız istiyor. Ben erkek hissediyorum. Bizim ne olacak acaba daha cok var doktor kontrolune
Gözünaydın canım ya ne güzel.Erken göstermiş cimcime kendini.Saglikla kucağına al inşallah.
Teşekkürler kızlar benim içime başından hep kız doğuyordu. Sonra kızımla çok farklı olunca acaba erkek mi diye düşünmüştüm ama kızmış gerçi doktorum biraz tedirgin oldu sonradan %60 oran verdi ama nubu gerçekten paralel ben de gördüm.

Geçen yıl hamile oldugumu öğrendiğimde gerçekten hissetmiştim kiz olduğunu.Cok da istemiştim.Ama insan hissediyor bişeyler yolunda gitmiyordu sanki.Kaybedince cok üzülmüştüm.Cunku 1 erkek 1kiz kim istemez ki.Ama şimdi sağlıklı olmasının dünyalara bedel olduğunu biliyorum.Bi tarafimda buruk.Merak da ediyorum.Bilmiyorumki.Icim bi garip.

Benim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış
İnşallah bir daha ki muayenede kaybolmuş olur. Bence de annenin hareketiyle ilgili degil bunlar, demek olabiliyor. Kanaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz

Ayy maşallah halinden çok memnun yatıyor cinsiyet tahmini yaptı mı canım? Sanki sırtı dönük ama

Yaaa gözün aydin canim , cok erken degil mi ? Yanilma payi cok olabilir

Yaaa gözün aydin canim , cok erken degil mi ? Yanilma payi cok olabilir
Teşekkürler canım kızımda da 12+6 da kesin kız demişti. Bunda %60 oran verip 1 ay sonra değişirse üzülmezsin dimi diye sorunca ben de bi tedirgin oldum.bi çıkıntı vardı ama vücuda paraleldi nuba göre öyle olunca kız oluyor. Artık hayırlısı diyorum sağlıklı olsun da değişirse de kısmetimiz buymuş derim

Askında tam yumurtlama gününe korunmasız şekılde denk gelirse döllenme erkek diğer günlerde olursa kız oluyor bizimkiler hep bakmıştım öyle denk geldi eğer geç yumurtlama olmadıysa benım son zamanlarda düzensizliğim sorundu Buda kız olma olasılığı yüksek biz 5 istiyorduk bekarken kendi kolonimizi kurcaz derdik ama dünyanın halide malum istemesekte o sayıya vardık nerdeyse 4 den sonra sıkıntı biraz sezaryen la her seferinde daha ağır oluyor insan son ayları özellikle benım doktorum izne çıkmış eylüle kaldım bende bir kez gittim henüz doktora

Yaa erken gosteriyor demekki erken ogrenmek guzel oluyor masallah cimcimeye benim kizlar biri 8 aylik biri 7 aylikken gosterdi birinciyede 12 haftada erkek dedi sonra 16 da kiz benim talihsizlikler cok oldugu icin dedim .

İnşallah bir daha ki muayenede kaybolmuş olur. Bence de annenin hareketiyle ilgili degil bunlar, demek olabiliyor. Kanaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz
Aminn canım insaAllah

Benimde gec dollenme oluyor hep , o zMan buyuk oranda benimde kiz olur benimki normal dogum. Bizde ilk evlendigimizde 5 istiyorduk ama 3 olunca bu kadar yeter yeterince yoruluyoruz dedik . Nasipte olunca galiba istegimize bakmiyor . bebek her zaman seviliyor . 3.dogumum biraz stresliydi o yuzden dogumdan korkuyorum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…