Amin insaAllahhKızımda da 12+6da demiştiinşallah senin de gönlünden geçen olur canım sağlıkla
Drumun babası vefat etmiş. Arayamadım ama isim bitince yatiyorum elimden gelen o . InsaAllah tez vakit gecerBende de oluyor cnm kanamam durdu ama sancım var doktoruma msj attım normal mi diye progestanı günde 3e çıkarmamı söyledi artış olursa hastanede yatış verelim dedi sen de doktoruna danış mutlaka geçmiş olsun
Gözünaydın canım ya ne güzel.Erken göstermiş cimcime kendini.Saglikla kucağına al inşallah.Kızlarr ben geldimm2. Kızım geliyoooo Çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı burun vs. 11+6ydı bugun ama ölçümlerde 12+4 çıktı. Doktor %60 kız diyeyim dedi. Çıkıntı var ama nuba göre paralel , kız gibi duruyor dedi. Yine de rahat etmezsen haftaya haftasonu gel bi daha bakalım cinsiyete dedi. Biz de durumlar böyle
Hayırlı olsun. Eşim kız istiyor. Ben erkek hissediyorum. Bizim ne olacak acaba daha cok var doktor kontrolune
Teşekkürler kızlarGözünaydın canım ya ne güzel.Erken göstermiş cimcime kendini.Saglikla kucağına al inşallah.
İnşallah bir daha ki muayenede kaybolmuş olur. Bence de annenin hareketiyle ilgili degil bunlar, demek olabiliyor. Kanaması olanlardan güzel haberler bekliyoruzBenim kan cikmadi disariya ama kese altinda baya kan var. Bulantidan asgari is yapip yatmama rağmen. Hersey yolunda giderken konturolde ogrendim
Kesenin altinda siyah alan var yatik c gibi iste orasi kananali alanmış
Ayy maşallah halinden çok memnun yatıyorBenim karantinam bitti ve minişi gördüm çok şükür iyi 10+5 eşek 2 gün ileride 13 mart oldu doğum tarihi. Ben 3 kilo vermişim ama bebek etkilenmemiş şükürler olsun. Eli kolu nasıl oynuyor sıpacıkk zıplıyodu. Progestana gerek yok dedi. Aşı biontech önerdi sürem bitince. İkili test yerine nifty önerdi covid olduğum için fiyat alcam 5 yerden broşür verdi yazarım buralara da veya fiyat alan anlaşan varsa yazsın kızlar bana. Regenesis hariç takviye vermedi bırak dedi kullandıklarımı da prilam bebeğim tabi ona devam
Bana erkek gibi geldi :)Arkadaşlar merhababugun 12+2 haftalığım. Acaba cinsiyet için tahmin yapabilecek olan var mı? Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı
Yaaa gözün aydin canim , cok erken degil mi ? Yanilma payi cok olabilirKızlarr ben geldimm2. Kızım geliyoooo Çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı burun vs. 11+6ydı bugun ama ölçümlerde 12+4 çıktı. Doktor %60 kız diyeyim dedi. Çıkıntı var ama nuba göre paralel , kız gibi duruyor dedi. Yine de rahat etmezsen haftaya haftasonu gel bi daha bakalım cinsiyete dedi. Biz de durumlar böyle
Teşekkür ederimBana erkek gibi geldi :)
Bende aynı durumdayım her şeyin hayırlısı olsun bir de oğluşcuk olsun :)Teşekkür ederimbir kızım var bir de oğlum olursa ne güzel olur tabi sağlıklı olsun inşallah
Teşekkürler canım kızımda da 12+6 da kesin kız demişti. Bunda %60 oran verip 1 ay sonra değişirse üzülmezsin dimi diye sorunca ben de bi tedirgin oldum.bi çıkıntı vardı ama vücuda paraleldi nuba göre öyle olunca kız oluyor. Artık hayırlısı diyorum sağlıklı olsun da değişirse de kısmetimiz buymuş derimYaaa gözün aydin canim , cok erken degil mi ? Yanilma payi cok olabilir
İnşallah gönlünüze göre olsunBende aynı durumdayım her şeyin hayırlısı olsun bir de oğluşcuk olsun :)
Askında tam yumurtlama gününe korunmasız şekılde denk gelirse döllenme erkek diğer günlerde olursa kız oluyor bizimkiler hep bakmıştım öyle denk geldi eğer geç yumurtlama olmadıysa benım son zamanlarda düzensizliğim sorundu Buda kız olma olasılığı yüksek biz 5 istiyorduk bekarken kendi kolonimizi kurcaz derdikAmin Allah razi olsunbenim esimde ayni sizinki gibi , cok seviyor kizlari. Eltiminde 3 kizi vardi 4.yü bir dua varmis erkek olsun diye o sekilde yapti ve gercekten simdi oglu var. Benim esim asla istemez boyle birsey , Allah ne nasip ederse o olsun,Kizlar daha sevimli diyor bende üc kizin belirtileri bile cok cok farkliydi . Bunda hicbir belirti yok .Hamile degilmisim gibi hep kiz olur gibi geliyor ama bir yanim erkek olsa nasil olur diye merak ediyor. Belki sizinki belli olur haftaya , benim randevum 8 eylülde
Yaa erken gosteriyor demekkiTeşekkürler canım kızımda da 12+6 da kesin kız demişti. Bunda %60 oran verip 1 ay sonra değişirse üzülmezsin dimi diye sorunca ben de bi tedirgin oldum.bi çıkıntı vardı ama vücuda paraleldi nuba göre öyle olunca kız oluyor. Artık hayırlısı diyorum sağlıklı olsun da değişirse de kısmetimiz buymuş derim
Aminn canım insaAllahİnşallah bir daha ki muayenede kaybolmuş olur. Bence de annenin hareketiyle ilgili degil bunlar, demek olabiliyor. Kanaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz
Benimde gec dollenme oluyor hep , o zMan buyuk oranda benimde kiz olurAskında tam yumurtlama gününe korunmasız şekılde denk gelirse döllenme erkek diğer günlerde olursa kız oluyor bizimkiler hep bakmıştım öyle denk geldi eğer geç yumurtlama olmadıysa benım son zamanlarda düzensizliğim sorundu Buda kız olma olasılığı yüksek biz 5 istiyorduk bekarken kendi kolonimizi kurcaz derdikama dünyanın halide malum istemesekte o sayıya vardık nerdeyse 4 den sonra sıkıntı biraz sezaryen la her seferinde daha ağır oluyor insan son ayları özellikle benım doktorum izne çıkmış eylüle kaldım bende bir kez gittim henüz doktora
Aslında hiç anlamam ama bi an görünce erkek gibi geldi banaArkadaşlar merhababugun 12+2 haftalığım. Acaba cinsiyet için tahmin yapabilecek olan var mı? Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı
Amin inşallah cümlemizle :)İnşallah gönlünüze göre olsunsağlıklı olsunlar insan merak ediyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?