Benim 9 Mart gösteriyor ama ilki sezeryan olduğu için Şubat sonu olur diye düşünüyorum. Bu yıl bittimi tamam diyorum bir iki ay hazırlıkla geçer gider inssYa kızlar evde olunca da vakit hiç geçmiyor sanki. Daha mart ayına kaç ay var diyorum kendi kendimeçalıştığım zamanları cok özlüyorum yaa
Geçmiş olsun canım. Kanama alanım benim de var azaldı. Sende dinlen istirahat et Allah'ın izniyle geçecekHerkese çok teşekkür ediyorum. Eve gecebildik bugün ama kanama hala devam ediyor. İnşallah tedaviyle zamanla o da biter. Şu fotoğraf elime verilince rahatladım resmenRabbim kimseye böyle üzüntüler yaşatmasın inşallah
Test sonuçlarınız ne oldu? Umarım her şey yolundadırGeçmiş olsun canım. Kanama alanım benim de var azaldı. Sende dinlen istirahat et Allah'ın izniyle geçecek
Ağrı kasiklarimda kanama alanım daha buyukken ara ara oluyordu. Ve doktorum bir hafta on günde bir kontrole cagriyordu .iki haftayı bence beklememelisin.Düsük riski olan kanamalı alanı olan anneler ben düsük riskimi ögrendigimden beri ara ara agri sancı hissediyorum sizdede oluyor mu? Yada öncedende vardıda simdimi dikkat edip görüyorum. Hayaller kurarken korkuyorumda 2 hafta sonra gel dedi dr ama 1 hafta sonra gitsem mi?
Çok şükür salı günü sonuçlandı anca gelebildim buralaraTest sonuçlarınız ne oldu? Umarım her şey yolundadır
Aynıymış yaş farklarıBenim oğlumda erkek istiyor bizimkilerin de arada 8 yaş dört ay olacak Allah'ın izniyle. Ona basketbol oynamayı yüzmeyi öğretecekmis
Çok sevindim gözün aydınÇok şükür salı günü sonuçlandı anca gelebildim buralarabebekten önce gecirmisim. O yüzden bebise sıkıntısı yok ve ileri tetkik,amniyosenteze gerek kalmadı.sordugun için çok teşekkür ederim
Ama bizim bahanemiz var. Hamileyiz. Keyfi aşı istemiyor değiliz ki. Hamile olanlarda mı 2 kez test yaptıracak kiÖğretmen arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftada 2 gün test sırası beklemek mi daha mantıklı yoksa aşı olmak mı
Anladim haftaya cumaya gideyim ozman carsamba gitmistim bu hafta.Ağrı kasiklarimda kanama alanım daha buyukken ara ara oluyordu. Ve doktorum bir hafta on günde bir kontrole cagriyordu .iki haftayı bence beklememelisin.
eger oyle bir yasal.acik varsa haberleselimmi. bende yaptirmak istemiyorum ogretmenim.cok uzgunum bu durumda kalmaktanDostlar alışverişte görsün mantığıama arada bizi harcadılar. İnşallah hamileler için bir istisna düşünürler.
bana doktorum 14.hafta ol diyo.ama olmak istemiyorumkızlar günaydın
aşı konusu açılmışken, ben bi gittiğim doktora sorduğumda bana resmen sen daha önemlisin o daha doğmamış bişey aşını ol derim dedi. yaklaşım tarzı hoşuma gitmedi hiç ama sizler aşı konusunda doktor görüşü aldınız mı merak ettim??
ben de ilk aylar riskli diye biliyorum ama sonrasında olan da çok 4. 5. ay da falan.. hatta şarkıcı Bengü olduktan sonra hamilelerde aşı patlaması olmuş diyolardı :)
benim 2.dozum çoktan geçti süresi eşim de ol diyor ama bilemiyorum
Aaaa gercekten cok garipBizde son 26 yildir kız yoksaka gibi bedduamı aldık diyoruz artık. Saka bi yana kiz evlensede annesin dostu arkadasi sirdasi annemle oyleyiz deilse erkek kiz farketmex hayirli kul hayırlı ümmet olsunlar.
Normal dogum guzel tabi ama mecbur olunca ne yapacaksin . Bazi seyler elde olmuyor . Sende dogum sancisini cekmiyorsun , bebegin dogacagi gunü biliyorsun o guzelBende normal doğum istedim hep ama birşeyi çok isteyince olmuyor diyorlar ya öyle oldu nasip tabi bebek kokusunu insan özlüyor kendi adıma bazen burnuma bebek kokusu geliyordu rabbim o kokudan isteyen kimseyi mahrum bırakmasın kucakları boş kalmasın kimsenin inşallah annelik babalık büyük sorumluluk rabbim bizlerede kolaylıklar versin evlatlarımızada güzel bir ömür bahşetsin inşalah
Ben bu aşı yi hiç kimseye ol veya olma diyemem hamileyken. Ama almanyada hamilelere yapılmıyor ne biontech ne moderna nede astraseneca. Hamile kadınları zora sokmaları iyi olmamış.kızlar günaydın
aşı konusu açılmışken, ben bi gittiğim doktora sorduğumda bana resmen sen daha önemlisin o daha doğmamış bişey aşını ol derim dedi. yaklaşım tarzı hoşuma gitmedi hiç ama sizler aşı konusunda doktor görüşü aldınız mı merak ettim??
ben de ilk aylar riskli diye biliyorum ama sonrasında olan da çok 4. 5. ay da falan.. hatta şarkıcı Bengü olduktan sonra hamilelerde aşı patlaması olmuş diyolardı :)
benim 2.dozum çoktan geçti süresi eşim de ol diyor ama bilemiyorum
Haberleşelim onun stresi var ben de deeger oyle bir yasal.acik varsa haberleselimmi. bende yaptirmak istemiyorum ogretmenim.cok uzgunum bu durumda kalmaktan
Biontech bebeğe geçiyor mu acaba, bi çalışma varmı ki bununla ilgili. Geçmiyor kesin desinler gidip yaptıralım. Çok küçükler organları yeni yeni gelişiyor. Strese giriyorum vallaKızlar bu arada doktorum bu gittiğimde biontech ol dedi. Hatta artık olabilirsin dedi. 3 hafta önce gittiğimde sinovac ol biontech mrna aşısı olduğundan emin değilim demişti. 3 haftada ne değişti bilmiyorum.
Ben cinsiyeti kız dedi diye pembe bulutların arasındaydım o arakapıdan çıktık eve geldik. Bi oturdum düşündüm. Cinsiyete %60 dedi , değişirse üzülme dedi. Sinovac derken biontech ol dedi. Şimdi hepsi kafamda soru işareti ben hiç bişey sormadan gelmişim resmen. Hoş ben zaten biontech olmak istiyordum ,danıştığım proflar biontech demişti ama doktorumun bu 3 haftada fikri neden nasıl değişti merak ettim.
Geçen benim de oldu. Hamd olsun hersey yolundaydı. Sizde de kesin yolundadır. Kanama yoksa sıkıntı yapmayın gece gece. Sabah olsun hala kafanızda kalırsa yine gidin derim ben.Kızlar ben den de çok çok açık pembemsi leke geldi, bıgün kabızdım ıkımdım ondan mı ki, şimdi gece gece gitmiyim dedim progestan alıp yattım moralim bozuşdu, inşallah iyidir bebişim
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Eşim 2 doz oldu biontech. Ben hiç birini olamadım sura gelmedi önce, sonra hameliliği öğrendim. Şimdi pcr yaptırmak ayrı eziyet, aşı desen ayrı muamma. Olmazsa ilerleyen haftalarda sinovac mı olsam diyorunBen bu aşı yi hiç kimseye ol veya olma diyemem hamileyken. Ama almanyada hamilelere yapılmıyor ne biontech ne moderna nede astraseneca. Hamile kadınları zora sokmaları iyi olmamış.
O kadar doğacak bebeğin günahına girmek çok yanlış. Sonuçta daha bu aşı ile bilinenler cok az. Saçımızı bile boyamaya korkarken böyle bir aşı yi nasil korkmadan olalım.
Hamileri bu test işinden muaf tutmamalari lazim.
Diğer insanlar da gidip aşı sini olsun olmayanda kalabalık alana girmesin. Kimseyi tehlikeye atmasın. Benim şahsi düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?