2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kızlar evde olunca da vakit hiç geçmiyor sanki. Daha mart ayına kaç ay var diyorum kendi kendime çalıştığım zamanları cok özlüyorum yaa
Benim 9 Mart gösteriyor ama ilki sezeryan olduğu için Şubat sonu olur diye düşünüyorum. Bu yıl bittimi tamam diyorum bir iki ay hazırlıkla geçer gider inssben çalışıyorum vakit iyi hoş güzel geciyor ama sürekli sandalyede oturmak sabah erken kalkıp uykuyu bölüp gitmek zor geliyor acikcasi

Geçmiş olsun canım. Kanama alanım benim de var azaldı. Sende dinlen istirahat et Allah'ın izniyle geçecek

Ağrı kasiklarimda kanama alanım daha buyukken ara ara oluyordu. Ve doktorum bir hafta on günde bir kontrole cagriyordu .iki haftayı bence beklememelisin.

Benim oğlumda erkek istiyor bizimkilerin de arada 8 yaş dört ay olacak Allah'ın izniyle. Ona basketbol oynamayı yüzmeyi öğretecekmis
Aynıymış yaş farkları Bizimki de aynı şeyleri söylüyor, kendine arkadaş olacak diye bi heves bekliyor bende çok merak ediyorum cinsiyetini bakalım ne zaman öğreneceğiz.

Çok şükür salı günü sonuçlandı anca gelebildim buralarabebekten önce gecirmisim. O yüzden bebise sıkıntısı yok ve ileri tetkik,amniyosenteze gerek kalmadı.sordugun için çok teşekkür ederim
Çok sevindim gözün aydın

Benim kızımda 6 yaşında olacak kardeşi doğduğunda o da kız istiyor bende başka çocuk düşünmediğim için bide erkek çocuğunu tadayım diyorum bir aklımda 2 kız kardeş her zaman birbirine yoldaş olur diye düşünüyorum o yüzden hayırlısı inş erkek kız hiç farketmez sağlıkla doğsunlar inş

Ağrı kasiklarimda kanama alanım daha buyukken ara ara oluyordu. Ve doktorum bir hafta on günde bir kontrole cagriyordu .iki haftayı bence beklememelisin.
Anladim haftaya cumaya gideyim ozman carsamba gitmistim bu hafta.

bana doktorum 14.hafta ol diyo.ama olmak istemiyorum

Bizde son 26 yildir kız yok saka gibi bedduamı aldık diyoruz artık. Saka bi yana kiz evlensede annesin dostu arkadasi sirdasi annemle oyleyiz deilse erkek kiz farketmex hayirli kul hayırlı ümmet olsunlar.
Aaaa gercekten cok garip bizde benim 3 kiz eltimin 3 kiz hep kiz yani evet kiz annesinin dostu oluyor gercekten. Ama Rabbimden gelene raziyiz tabi , dedigin gibi hayirli kul olsunlar yeter

Normal dogum guzel tabi ama mecbur olunca ne yapacaksin . Bazi seyler elde olmuyor . Sende dogum sancisini cekmiyorsun , bebegin dogacagi gunü biliyorsun o guzel bebek her zaman cok guzel , ben senin kadar özlemedim sanirim daha 1 sene once bebek vardi zaten evde sanki ayni seyleri yaşayip duruyorum gibi geliyor . Evet annelik babalik buyuk sorumluluk amin Rabbim hepimize kolaylik versin

Kızlar bu arada doktorum bu gittiğimde biontech ol dedi. Hatta artık olabilirsin dedi. 3 hafta önce gittiğimde sinovac ol biontech mrna aşısı olduğundan emin değilim demişti. 3 haftada ne değişti bilmiyorum.
Ben cinsiyeti kız dedi diye pembe bulutların arasındaydım o ara kapıdan çıktık eve geldik. Bi oturdum düşündüm. Cinsiyete %60 dedi , değişirse üzülme dedi. Sinovac derken biontech ol dedi. Şimdi hepsi kafamda soru işareti ben hiç bişey sormadan gelmişim resmen. Hoş ben zaten biontech olmak istiyordum ,danıştığım proflar biontech demişti ama doktorumun bu 3 haftada fikri neden nasıl değişti merak ettim.

Kızlar ben den de çok çok açık pembemsi leke geldi, bıgün kabızdım ıkımdım ondan mı ki, şimdi gece gece gitmiyim dedim progestan alıp yattım moralim bozuşdu, inşallah iyidir bebişim

Ben bu aşı yi hiç kimseye ol veya olma diyemem hamileyken. Ama almanyada hamilelere yapılmıyor ne biontech ne moderna nede astraseneca. Hamile kadınları zora sokmaları iyi olmamış.
O kadar doğacak bebeğin günahına girmek çok yanlış. Sonuçta daha bu aşı ile bilinenler cok az. Saçımızı bile boyamaya korkarken böyle bir aşı yi nasil korkmadan olalım.
Hamileri bu test işinden muaf tutmamalari lazim.
Diğer insanlar da gidip aşı sini olsun olmayanda kalabalık alana girmesin. Kimseyi tehlikeye atmasın. Benim şahsi düşüncem

eger oyle bir yasal.acik varsa haberleselimmi. bende yaptirmak istemiyorum ogretmenim.cok uzgunum bu durumda kalmaktan
Haberleşelim onun stresi var ben de de
Biontech bebeğe geçiyor mu acaba, bi çalışma varmı ki bununla ilgili. Geçmiyor kesin desinler gidip yaptıralım. Çok küçükler organları yeni yeni gelişiyor. Strese giriyorum valla

Kızlar ben den de çok çok açık pembemsi leke geldi, bıgün kabızdım ıkımdım ondan mı ki, şimdi gece gece gitmiyim dedim progestan alıp yattım moralim bozuşdu, inşallah iyidir bebişim
Geçen benim de oldu. Hamd olsun hersey yolundaydı. Sizde de kesin yolundadır. Kanama yoksa sıkıntı yapmayın gece gece. Sabah olsun hala kafanızda kalırsa yine gidin derim ben.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Eşim 2 doz oldu biontech. Ben hiç birini olamadım sura gelmedi önce, sonra hameliliği öğrendim. Şimdi pcr yaptırmak ayrı eziyet, aşı desen ayrı muamma. Olmazsa ilerleyen haftalarda sinovac mı olsam diyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…