2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaşlar merhaba bugun 12+2 haftalığım. Acaba cinsiyet için tahmin yapabilecek olan var mı? Çok haraketli olduğu için doktor bir tahmin yapamadı
Yatış şekli,ense (kız bebekte daha kıvrımlı oluyor) Erkek gibi duruyor.Bacak arası boş değil sanki.

tahmin yapabilenlere helal diyorum :) benim 2. çocuk olduğu halde hiç anlamam biraz büyüseler belki ama şu an birşey görebilene
benim kız da kendini hep saklardı sağolsun her görmeye gittiğimizde namaz pozisyonu almış derdi doktor 5. ay da anca netleştirebildik cinsiyeti
erkeklerin daha erken göründüğü doğru

Yaa erken gosteriyor demekki erken ogrenmek guzel oluyor masallah cimcimeye benim kizlar biri 8 aylik biri 7 aylikken gosterdi birinciyede 12 haftada erkek dedi sonra 16 da kiz benim talihsizlikler cok oldugu icin dedim .
Bu sefer nedense benim de içime bi kurt düştü ama %60 oran çok net değil ki. Başta net gibi konuştu. Sonra da çıkıntıyı görünce paralel olunca biz kız deriz ama değişirse üzülme faln dedi. Şimdi düşündükçe stres oldum keşke söylemeseydi diyorum. Çünkü analık hormonları aktif Daha dksında alışıyosun o cinsiyete

Kesinlikle bencede oyle , bana 12.haftada erkek demisti baska bir doktor . Sonra kendi doktorum suyu guzel , boyu su kadar cm cinsiyeti kiz dedi . Ben şok o kadar alistim ki erkege hemen kizi duyunca aglayacaktim nerdeyse . Digerlerinde oyle olmadi ama

Canım kızlar 4 yerden fiyat aldım firmaları ve fiyatları yazıyorum şimdiii ben yaptırmaya karar verdim ya bu fetal dna yı kafam rahat olsun veya bir şey varsa da bileyim yarık dudak sendromunu bile söylüyomuş istanbul için tabi bunlar. iş veya ev nereyi isterseniz gelip kan alıyorlarmış.

nice : 3700
genoks: 3400
izmir genetik: 3300 (ist şubesi varmış)
invitae : 3100
daha uygun fiyat alan olmuş muyduu aranızdaa

En korktugum sey var ya. Kiz derler sevinirim millete derim sonra erkek der. Hayir millet aciyo zaten sinir oluyorum 2 oglum var diyince , olsun olsun seninde gelinin olur oldun ama kiz cocugu bi baska diyolar acimasinlar diye erkek istiyo gibi yapiyorum istedigim oldu derim sonra

Maşallah ona Benimde her gittiğimde 3 gün önce gidiyor ama doktor artık eksi 3 gün fark edebilir sen ona aldırma diyo bende o yüzden günümü değiştiremiyorum sat'a göre gidiyorum

Kuzum benim doktorum bugun bahsetti nifty testten. Şimdilik bi sorun görmedim istersen 2li sonuçların gelsin onda pürüz görürsek yapalım fiyatı da 2250 dedi. Bana duyduklarıma göre çok uygun geldi.

Ya beni anlatmissin resmen. Oglum 6 yasinda. Bi erkek daha olursa diye millet duasini yolluyo resmen ama ben kesin net erkek hissediyorum kac cocugum olursa olsun sanki hic kiz olmayacakmis gibi bi hissiyat var icimde.

Teşekkür ederim. Ben fiyat almadım hiç bi yerden

Kuzum benim doktorum bugun bahsetti nifty testten. Şimdilik bi sorun görmedim istersen 2li sonuçların gelsin onda pürüz görürsek yapalım fiyatı da 2250 dedi. Bana duyduklarıma göre çok uygun geldi.
ay çok uygunmuş kız covid geçirmemiş olsan ikiliden devam edelim derdim ama önerebilecğeim tek şey dedi ama kafamda soru işareti de oldu çünkü bilgilendirme yaptım diye imza aldı hastane baskısı falan da olabilir

Ya beni anlatmissin resmen. Oglum 6 yasinda. Bi erkek daha olursa diye millet duasini yolluyo resmen ama ben kesin net erkek hissediyorum kac cocugum olursa olsun sanki hic kiz olmayacakmis gibi bi hissiyat var icimde.
Aynen bende öyleyim. Benim kızım olmaz sanki. Büyük bi hayal resmen bu benim icin milletin acımasıda cabası erkege alistirdim kendimi ama ruyamda kiz görüyorum erkek diycek dr diye ödüm kopuyo. Hayir kiz desede sevinemem bidahakinde ay erkekmis der diye

Cok ilginc benim olmam gereken toplum benim daha birinci kizda "kiz mi , olsun yaa " diyorlardi. Şasiriyor insan . Saglikli olsun hayirli evlat ve kul olsunlar yeter. Sonucta hepsi evlenip gidecek. Herkes esiyle kalacak

Cok ilginc benim olmam gereken toplum benim daha birinci kizda "kiz mi , olsun yaa " diyorlardi. Şasiriyor insan . Saglikli olsun hayirli evlat ve kul olsunlar yeter. Sonucta hepsi evlenip gidecek. Herkes esiyle kalacak
Bizde son 26 yildir kız yok saka gibi bedduamı aldık diyoruz artık. Saka bi yana kiz evlensede annesin dostu arkadasi sirdasi annemle oyleyiz deilse erkek kiz farketmex hayirli kul hayırlı ümmet olsunlar.

Bende normal doğum istedim hep ama birşeyi çok isteyince olmuyor diyorlar ya öyle oldu nasip tabi bebek kokusunu insan özlüyor kendi adıma bazen burnuma bebek kokusu geliyordu rabbim o kokudan isteyen kimseyi mahrum bırakmasın kucakları boş kalmasın kimsenin inşallah annelik babalık büyük sorumluluk rabbim bizlerede kolaylıklar versin evlatlarımızada güzel bir ömür bahşetsin inşalah

Amin

Benim oğlumda erkek istiyor bizimkilerin de arada 8 yaş dört ay olacak Allah'ın izniyle. Ona basketbol oynamayı yüzmeyi öğretecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…