2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar Merhaba kilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
bende 1.67 boy 74 kiloyla hamile kaldım 72 kiloya düştüm şuan 72. henüz almadım. 13+0dan selamlar
kızımda 9 kg almıştım inşallah bu da o bantlarda ilerler

maşallah aman ne utanıyorsun anası belli babası belli bakacak olan sensin. Allah güç kuvvet versin
Ben burda 3 kere tasindim . Ilk evde ikinci ikinci evde ücüncü dogdu. Bu eve tasininca sakin burda da bir tane daha yapmayin filan diyorlardi. Bazilarida insallah bir daha olur oglun olur filan diyordu ama cok kucukler istemiyordum. Buyuk konustum galiba saglicakla dogsunlarda bebek cok seviliyor

nasibi varmış demek ki :) Allah sağlık sıhhat versin hepsine

Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunlar aminn
Belki karninda bebek vardir siz hep zayiflamissiniz ya , ben direk kilo almaya basliyorum. Son aylar cok fazla kilo aliyorum
Ben ilk hamilelikte 55 le başladım 64 le doğuma girmiştim, ben de son aylar aldım son aylarda normal . şimdi 59 kiloyum ama aşırı gaz kabızlık oluyor prilam olabilir mi sebebi acaba

Hanımlar Merhaba kilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
İlk gebeliğimde 60 ile hamile kaldım ilk 20 hafta hiç kilo almadım sonradan biranda almaya başladım oburluğum tutmuştu 77 kiloya çıktım 17 kilo aldım 20 haftada bu ikincide de 5 kilo fazla ile hamile kaldım 65 ile hamile kaldım şuan 64 ile 65 arasında gidip geliyorum 11+3 umarım geçen seferki gibi aniden alıp şişmem

Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir ?

Ya cok üzüldüm umarım herşey yolundadır. Ama bi arkadaşimda sürekli kanama vardi hep duscek diye bekledi dogdu bebegi her kanama kotu sonuçlanmıyor.

Çok şükür bebeğim de bişey yokmuş doktor geldi. Plasentası aşağı yerleşmiş kanama alanı varmış serum bağladılar, iğne yaptılar. Kan sulandırıcıları kes bi süre dedi.
Çok korkunçtu, öyle bişeyle uyanmak.
Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir ?
H Himal_
Hala şoktayım

Rabbim muhafaza etsin canım cok sükür iyimiş. Rabbim alıcak nefes vermisse hic birsey olmaz Allahın izniyle. Uyu dinlen serum alırken

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ya Sen yat bol bol dinlen. İnşallah bi daha yaşatmasın Allah

Kız sorma doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dedi iştahımın açılacağı günleri bekliyorum sabırsızlıklaa benimki anormal kız fazla az
Boyumuz neredeyse aynı ben 51 kiloyum, 47 kilo 20 yasında falandım sen kendini yeme konusunda kısma, canın cektikçe ye. Ben bazen frenliyorum aklıma çok alakasız seyler geliyor, canım çekiyor. Hepsini yersem ooo

Çok gecmiş olsun canım, plesanta sonradan mı yer degiştirdi acaba, hay Allah. Neyse ki hersey yolunda, çok şükür. bu arada ben oturarak namaz kılmaya basladım nedense korkuyorum zarar gelir mi diye, emin olamıyorum. Aslında erken haftalar ağır degiliz ama kendim tedirgin oldum.

Ya cok üzüldüm umarım herşey yolundadır. Ama bi arkadaşimda sürekli kanama vardi hep duscek diye bekledi dogdu bebegi her kanama kotu sonuçlanmıyor.

Rabbim muhafaza etsin canım cok sükür iyimiş. Rabbim alıcak nefes vermisse hic birsey olmaz Allahın izniyle. Uyu dinlen serum alırken

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ya Sen yat bol bol dinlen. İnşallah bi daha yaşatmasın Allah

Amin Allah razı olsun arkadaşlar.
Cumartesi lekelenme diye gitmiştim o zaman da aşağıda demişti

Çok şükür bebeğin iyiymiş. İçini ferah tutmaya çalış kimi insan 9 ay yaşıyor bu kanamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…