Kız sorma doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dediAyy minnos yaa 47 kilo ne kurban oldugum kendiminkini yazmaya utandim
bende 1.67 boy 74 kiloyla hamile kaldım 72 kiloya düştüm şuan 72. henüz almadım. 13+0dan selamlarHanımlar Merhabakilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Ben burda 3 kere tasindim . Ilk evde ikinci ikinci evde ücüncü dogdu. Bu eve tasininca sakin burda da bir tane daha yapmayin filan diyorlardi. Bazilarida insallah bir daha olur oglun olur filan diyordu ama cok kucukler istemiyordum. Buyuk konustum galibamaşallahaman ne utanıyorsun anası belli babası belli bakacak olan sensin. Allah güç kuvvet versin
nasibi varmış demek ki :) Allah sağlık sıhhat versin hepsineBen burda 3 kere tasindim . Ilk evde ikinci ikinci evde ücüncü dogdu. Bu eve tasininca sakin burda da bir tane daha yapmayin filan diyorlardi. Bazilarida insallah bir daha olur oglun olur filan diyordu ama cok kucukler istemiyordum. Buyuk konustum galibasaglicakla dogsunlarda bebek cok seviliyor
Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunlar aminnNub teorisini anlattı sanırım benim doktor ama internette bi kaç yerde okudum o çıkıntı sonradan büyüyebiliyormuşhayırlısı dedim ben de artık kız ya da erkek sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun daha ne isteriz ki
Ben ilk hamilelikte 55 le başladım 64 le doğuma girmiştim, ben de son aylar aldım son aylarda normal . şimdi 59 kiloyum ama aşırı gaz kabızlık oluyor prilam olabilir mi sebebi acabaBelki karninda bebek vardirsiz hep zayiflamissiniz ya , ben direk kilo almaya basliyorum. Son aylar cok fazla kilo aliyorum
İlk gebeliğimde 60 ile hamile kaldım ilk 20 hafta hiç kilo almadım sonradan biranda almaya başladım oburluğum tutmuştu 77 kiloya çıktım 17 kilo aldım 20 haftadaHanımlar Merhabakilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir ?Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Ya cok üzüldüm umarım herşey yolundadır. Ama bi arkadaşimda sürekli kanama vardi hep duscek diye bekledi dogdu bebegi her kanama kotu sonuçlanmıyor.Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Rabbim muhafaza etsin canım cok sükür iyimiş. Rabbim alıcak nefes vermisse hic birsey olmaz Allahın izniyle. Uyu dinlen serum alırken
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ya
Boyumuz neredeyse aynı ben 51 kiloyum, 47 kilo 20 yasında falandımKız sorma doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dediiştahımın açılacağı günleri bekliyorum sabırsızlıklaa benimki anormal kız fazla az
Çok gecmiş olsun canım, plesanta sonradan mı yer degiştirdi acaba, hay Allah. Neyse ki hersey yolunda, çok şükür. bu arada ben oturarak namaz kılmaya basladım nedense korkuyorum zarar gelir mi diye, emin olamıyorum. Aslında erken haftalar ağır degiliz ama kendim tedirgin oldum.
Ya cok üzüldüm umarım herşey yolundadır. Ama bi arkadaşimda sürekli kanama vardi hep duscek diye bekledi dogdu bebegi her kanama kotu sonuçlanmıyor.
Rabbim muhafaza etsin canım cok sükür iyimiş. Rabbim alıcak nefes vermisse hic birsey olmaz Allahın izniyle. Uyu dinlen serum alırken
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş yaSen yat bol bol dinlen. İnşallah bi daha yaşatmasın Allah
Amin Allah razı olsun arkadaşlar.Çok gecmiş olsun canım, plesanta sonradan mı yer degiştirdi acaba, hay Allah. Neyse ki hersey yolunda, çok şükür. bu arada ben oturarak namaz kılmaya basladım nedense korkuyorum zarar gelir mi diye, emin olamıyorum. Aslında erken haftalar ağır degiliz ama kendim tedirgin oldum.
Çok şükür bebeğin iyiymiş. İçini ferah tutmaya çalış kimi insan 9 ay yaşıyor bu kanamayı.Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
ah canım benim çok çok geçmiş olsun ya o şokunu tahmin bile edemiyorum minnakla sen iyi olcaksınız eminiim bu da geçecekk <3Amin Allah razı olsun arkadaşlar.
Cumartesi lekelenme diye gitmiştim o zaman da aşağıda demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?