2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Boyumuz neredeyse aynı ben 51 kiloyum, 47 kilo 20 yasında falandım sen kendini yeme konusunda kısma, canın cektikçe ye. Ben bazen frenliyorum aklıma çok alakasız seyler geliyor, canım çekiyor. Hepsini yersem ooo
ya benim mide bulantım çok oldu bi de sonra covid gelince iştah iyice gitti ama toparlarım inşallahh eski kiloya gelsem yeter

Hem bulantım cok hem kilo alıyorum tükürügümü tiksindigimden birseylerle oyalamaya calisiyorum kendimi sans iste madem bulanti cekiyorum zayiflasaydım biraz keske

Canım benim çok geçmiş olsun.bebeginin iyi olmasına çok sevindim. Annesini üzmedi

Çok geçmiş olsun canım bir daha olmasın inşallah , hemencecik toparlarsın

1 saat sonra aşı oluyorum sabahtan beri ağlamalı bi moddayım. Umarım bebeğim için de benim için de kızım için de iyi olur Evde kızım olunca bebeği az düşünüyormuşum gibi geliyo onun rahatı iyiliği için çırpınıyorum. Tecrübeli anneler böyle olması normal mi ? Hep aklıma önce kızım sonra bebek geliyo. Haksızlık mı yapıyorum ben

Çook üzüldüm canım umarım hiçbir şey yoktur bebişim çok iyidir bizi de haberdar et dualarım seninle

Z zahrada kuzu tabloya kilolarimizi da ekleyelim mi bakalım kaç kilo alıcaz bazı gruplarda gördüm. Sonra cinsiyetler netleşince cinsiyetleri de yazarız
Kuşum dün aklıma geldi ama 90 küsür kişi olduk daha şehir yaş kaçıncı çocuk tamamlayamadık onu tamamlayana kadar çok mu boş kalır diye tereddütte kaldım :d ama ekle derseniz eklerim hemencikk olanları yazarız

Kuzu insallah hersey senin ve bebegin ve de kızın için iyi olur. Olumlu düşün insallah fazla yan etki yasamadan atlatırsın.
Tamam kuzum o zaman salla

Çok kilo alan annelerin morali bozulabilir belki, hepimizin durumu farklı kiminde troid olabilir, şeker olabilir, bende pcos var o çok kilo aldırmıyor mesela ama kimine aldırıyomuş. Ablam 30 kilo falan aldı, bebeği gayet saglıklı. Kişiye göre çok degişen bir durum, o yüzden doktorla bireysel degerlendirmeli. Kimse kafaya takmıyorsa olabilir ama psikolojimiz de sürekli hareketli

Çok çok geçmiş olsun. Bebek iyi ve yeterli büyüklükteyse hiç korkmayın. Dev gibi pıhtılı ağır kanama yaşayan maalesef çok kadın var hamileliğinde ama çok büyük oranda sağlıklı bebek doğuruyorlar.

Ben de cuma kanamayla gittim. Bebekte kalp atışı vardı ama olması gerekenden 1 hafta geriydi. Bugün akşam tekrar kontrolüm var. Korkuyla bekliyorum.

İnşallah 7 ay sonra bunlar uzak bir anı olarak kalacak.

Çok geçmiş olsun canım ya.Sen sakın ol.Bak bebekte iyiymiş çok şükür.Benim kiz kardeşimde 9ay kanama oldu hep ama kızı çok sağlıklı maşallah.Bazen nedensiz bile olabiliyor.Kendine çok dikkat et.

canım ben de öyleyim kızımla ilgilenmekten bebekle bazen hiç ilgilenmiyomuşum gibi geliyo.. ilkinde mesela hep konuşurdum karnımdayken bunda unutuyorum iş güç kızım derken
haksızlık mı bilmiyorum ama sanırım anneliğin doğasında var :) doğduklarında yeterince ilgi onlarda olacak zaten şimdilik tek cocuk kalmanın son keyiflerini çıkarsınlar :)

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden sakınsın.. çok şükür iyi olmanıza sevindim dua et bol bol

gecmis olsun cok iyi anlıyorum. sürekli istirahatle geçiyor bir süre sonra. yeter ki kalp atışı olsun. iki hafta kadar kahve lekesi sürdü bende ama o sorun değil kırmızı olan dursun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…