ya benim mide bulantım çok oldu bi de sonra covid gelince iştah iyice gitti ama toparlarım inşallahh eski kiloya gelsem yeterBoyumuz neredeyse aynı ben 51 kiloyum, 47 kilo 20 yasında falandımsen kendini yeme konusunda kısma, canın cektikçe ye. Ben bazen frenliyorum aklıma çok alakasız seyler geliyor, canım çekiyor. Hepsini yersem ooo
Ben de 157 boy 66.5 ile başladım 68 68.5 çıkıyorum 13.haftadayımBenim boy 1.63 , 65 kilo ile hamile kaldim sabah tartildim ac karnina 65.8 ciktim13 haftalik bebis . Sizin kilonuz kac ?
Canım benim çok geçmiş olsun.bebeginin iyi olmasına çok sevindim. Annesini üzmedi
Çok geçmiş olsun canımKızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Çook üzüldüm canım umarım hiçbir şey yoktur bebişim çok iyidir bizi de haberdar et dualarım seninleKızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Kuşum dün aklıma geldi ama 90 küsür kişi olduk daha şehir yaş kaçıncı çocuk tamamlayamadık onu tamamlayana kadar çok mu boş kalır diye tereddütte kaldım :d ama ekle derseniz eklerim hemencikk olanları yazarız
Kuzu insallah hersey senin ve bebegin ve de kızın için iyi olur. Olumlu düşün1 saat sonra aşı oluyorumsabahtan beri ağlamalı bi moddayım. Umarım bebeğim için de benim için de kızım için de iyi olur Evde kızım olunca bebeği az düşünüyormuşum gibi geliyo onun rahatı iyiliği için çırpınıyorum. Tecrübeli anneler böyle olması normal mi ? Hep aklıma önce kızım sonra bebek geliyo. Haksızlık mı yapıyorum ben
Tamam kuzum o zaman sallaKuşum dün aklıma geldi ama 90 küsür kişi olduk daha şehir yaş kaçıncı çocuk tamamlayamadık onu tamamlayana kadar çok mu boş kalır diye tereddütte kaldım :d ama ekle derseniz eklerim hemencikk olanları yazarız
Çok kilo alan annelerin morali bozulabilir belki, hepimizin durumu farklı kiminde troid olabilir, şeker olabilir, bende pcos var o çok kilo aldırmıyor mesela ama kimine aldırıyomuş. Ablam 30 kilo falan aldı, bebeği gayet saglıklı. Kişiye göre çok degişen bir durum, o yüzden doktorla bireysel degerlendirmeli. Kimse kafaya takmıyorsa olabilir ama psikolojimiz de sürekli hareketliKuşum dün aklıma geldi ama 90 küsür kişi olduk daha şehir yaş kaçıncı çocuk tamamlayamadık onu tamamlayana kadar çok mu boş kalır diye tereddütte kaldım :d ama ekle derseniz eklerim hemencikk olanları yazarız
ben de 46 kiloyum hizlica kilo almami istiyor her seferinde azar yiyorum. bulanti biterse insallah...Kız sorma doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dediiştahımın açılacağı günleri bekliyorum sabırsızlıklaa benimki anormal kız fazla az
Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Çok geçmiş olsun canım ya.Sen sakın ol.Bak bebekte iyiymiş çok şükür.Benim kiz kardeşimde 9ay kanama oldu hep ama kızı çok sağlıklı maşallah.Bazen nedensiz bile olabiliyor.Kendine çok dikkat et.Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
canım ben de öyleyim kızımla ilgilenmekten bebekle bazen hiç ilgilenmiyomuşum gibi geliyo.. ilkinde mesela hep konuşurdum karnımdayken bunda unutuyorum iş güç kızım derken1 saat sonra aşı oluyorumsabahtan beri ağlamalı bi moddayım. Umarım bebeğim için de benim için de kızım için de iyi olur Evde kızım olunca bebeği az düşünüyormuşum gibi geliyo onun rahatı iyiliği için çırpınıyorum. Tecrübeli anneler böyle olması normal mi ? Hep aklıma önce kızım sonra bebek geliyo. Haksızlık mı yapıyorum ben
çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden sakınsın.. çok şükür iyi olmanıza sevindim dua et bol bolKızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
gecmis olsun cok iyi anlıyorum. sürekli istirahatle geçiyor bir süre sonra. yeter ki kalp atışı olsun. iki hafta kadar kahve lekesi sürdü bende ama o sorun değil kırmızı olan dursun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?