- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
benim de öyle oluyor ama henüz karnimizdakiler dogmadi kokularini almadık ondan bence.1 saat sonra aşı oluyorumsabahtan beri ağlamalı bi moddayım. Umarım bebeğim için de benim için de kızım için de iyi olur Evde kızım olunca bebeği az düşünüyormuşum gibi geliyo onun rahatı iyiliği için çırpınıyorum. Tecrübeli anneler böyle olması normal mi ? Hep aklıma önce kızım sonra bebek geliyo. Haksızlık mı yapıyorum ben
64 ile dogum yapmak süpermisBen ilk hamilelikte 55 le başladım 64 le doğuma girmiştim, ben de son aylar aldım son aylarda normal . şimdi 59 kiloyum ama aşırı gaz kabızlık oluyor prilam olabilir mi sebebi acaba
Ay okurken kalbim cikacak gibi oldu , cok gecmis olsun. Cok sukur bebekte sıkınti yokmus . Ne kadar sürermis plesantanin yukariya cikmasi ?Çok şükür bebeğim de bişey yokmuş doktor geldi. Plasentası aşağı yerleşmiş kanama alanı varmış serum bağladılar, iğne yaptılar. Kan sulandırıcıları kes bi süre dedi.
Çok korkunçtu, öyle bişeyle uyanmak
Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Benim normal haftasunda gidiyor. 2-3 gün önde. Ama düşük tehdidi var kanama alanından dolayı.Çok çok geçmiş olsun. Bebek iyi ve yeterli büyüklükteyse hiç korkmayın. Dev gibi pıhtılı ağır kanama yaşayan maalesef çok kadın var hamileliğinde ama çok büyük oranda sağlıklı bebek doğuruyorlar.
Ben de cuma kanamayla gittim. Bebekte kalp atışı vardı ama olması gerekenden 1 hafta geriydi. Bugün akşam tekrar kontrolüm var. Korkuyla bekliyorum.
İnşallah 7 ay sonra bunlar uzak bir anı olarak kalacak.
Darısı bana inşallah. Sağol canım dikkat ediyorumÇok geçmiş olsun canım ya.Sen sakın ol.Bak bebekte iyiymiş çok şükür.Benim kiz kardeşimde 9ay kanama oldu hep ama kızı çok sağlıklı maşallah.Bazen nedensiz bile olabiliyor.Kendine çok dikkat et.
Amin sağolasınçok geçmiş olsun canım rabbim beterinden sakınsın.. çok şükür iyi olmanıza sevindim dua et bol bol
İnşallah durur hala az az geliyorgecmis olsun cok iyi anlıyorum. sürekli istirahatle geçiyor bir süre sonra. yeter ki kalp atışı olsun. iki hafta kadar kahve lekesi sürdü bende ama o sorun değil kırmızı olan dursun yeter ki
Ay benim şokumu görseydin pijama ful kandı.Cok geçmiş olsun resmen sok oldum.
Sağol canım inşallah bir daha olmaz
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle bişeyi.Ay okurken kalbim cikacak gibi oldu , cok gecmis olsun. Cok sukur bebekte sıkınti yokmus . Ne kadar sürermis plesantanin yukariya cikmasi ?
Eltimde yaşamisti 3.bebeginde , ayaga kalktigimda kanama olurdu diye anlatiyordu. Ama duzelmis sonra , sen yatip dinlenebilecek misin ?Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle bişeyi.
Yukarı ilerki haftalarda çıkabilir, dedi. İnşallah çıkar. Yoksa böyle ağrısız ani kanamalar yapabiliyormuş
Mesajını yumurta yiyim diye pankek yapip icine Nutella sürerek okumam da çok hoş oldukilolar konuşulmuş. ben ilkinde 50 ile kaldım 65 ile doğurdum. aslında daha alırdım ama gebelik şekeri çıkınca mecburen durmak zorunda kaldım :)
çünkü sebze yemeyen ve çok da sağlıklı beslenmeyen biriyim hamilelikte de canım istedi diye herşeyi abartıyodum özellikle meyveyi..
ama hepsi bana şeker olarak geri döndü
o yüzden aman dikkat hamişler kaçamaklar güzeldir ama her şeyin fazlası zarar :)
Bugün hastanede yatıyorum. Evde de eşim var tatilde zaten. Aslında ben evde hiç bi iş yapmıyorum yemeği eşim yapıyor. Kızıma yemek yediriyorum onunla ilgili şeyleri yapıtorumEltimde yaşamisti 3.bebeginde , ayaga kalktigimda kanama olurdu diye anlatiyordu. Ama duzelmis sonra , sen yatip dinlenebilecek misin ?
Mesajını yumurta yiyim diye pankek yapip icine Nutella sürerek okumam da çok hoş oldu
Bende öğrendiğimden beri içemiyorum günde iki üç artı filtre içen ben nefret ediyorum şuanHamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Ben mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.Sudan midesi bulananlar napıyorsu ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp
Canım çok çok geçmiş olsun korkusu bile yetmiştir sanaKızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?