2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim de öyle oluyor ama henüz karnimizdakiler dogmadi kokularini almadık ondan bence.

Ben ilk hamilelikte 55 le başladım 64 le doğuma girmiştim, ben de son aylar aldım son aylarda normal . şimdi 59 kiloyum ama aşırı gaz kabızlık oluyor prilam olabilir mi sebebi acaba
64 ile dogum yapmak süpermis belki cok fazla yemek yiyemiyorsan ondan da olabilir. Bende cok fazla kabiz oluyorum , oda kilo aldiriyor tuvalette ıkınmaya korkuyor insan , nefes alip verebilirsiniz. Daha kolay oluyor. Belki biliyorsunuzdur , bir akrabama doktor söylemis. Bagirsaklar egitilebilir , hergun ayni saatlerde tuvalete gidip burnundan nefes alip agzindan ver demis . Bende kizim bebeklikten beri kabizdi beni anlamaya basladiginda anlatmistim ona , onun bile cok işine yaramisti. Anlattim acikca ama kudura bakmyin işinize yarar insallah

Ay okurken kalbim cikacak gibi oldu , cok gecmis olsun. Cok sukur bebekte sıkınti yokmus . Ne kadar sürermis plesantanin yukariya cikmasi ?

Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Benim normal haftasunda gidiyor. 2-3 gün önde. Ama düşük tehdidi var kanama alanından dolayı.
Darısı bana inşallah. Sağol canım dikkat ediyorum
çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden sakınsın.. çok şükür iyi olmanıza sevindim dua et bol bol
Amin sağolasın
gecmis olsun cok iyi anlıyorum. sürekli istirahatle geçiyor bir süre sonra. yeter ki kalp atışı olsun. iki hafta kadar kahve lekesi sürdü bende ama o sorun değil kırmızı olan dursun yeter ki
İnşallah durur hala az az geliyor
Cok geçmiş olsun resmen sok oldum.
Ay benim şokumu görseydin pijama ful kandı.
T Teacher37 çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim bununla bitmiş olsun
Sağol canım inşallah bir daha olmaz
Ay okurken kalbim cikacak gibi oldu , cok gecmis olsun. Cok sukur bebekte sıkınti yokmus . Ne kadar sürermis plesantanin yukariya cikmasi ?
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle bişeyi.
Yukarı ilerki haftalarda çıkabilir, dedi. İnşallah çıkar. Yoksa böyle ağrısız ani kanamalar yapabiliyormuş

Ilkinde 65kg ile hamile kaldim 77ile girdim doğuma.Bunda 60kg la başladık.Suan 57yim boy 1.65cm.9haftalikken falan 55gormustum.Kabizlik bende de başladı.Bulantidan hep kuru ve katı yiyince böyle oldu galiba.Ama oğlumda baya çatlak oldu.Bunda dikkat etmeye çalışıyorum.

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar, inşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle bişeyi.
Yukarı ilerki haftalarda çıkabilir, dedi. İnşallah çıkar. Yoksa böyle ağrısız ani kanamalar yapabiliyormuş
Eltimde yaşamisti 3.bebeginde , ayaga kalktigimda kanama olurdu diye anlatiyordu. Ama duzelmis sonra , sen yatip dinlenebilecek misin ?

kilolar konuşulmuş. ben ilkinde 50 ile kaldım 65 ile doğurdum. aslında daha alırdım ama gebelik şekeri çıkınca mecburen durmak zorunda kaldım :)
çünkü sebze yemeyen ve çok da sağlıklı beslenmeyen biriyim hamilelikte de canım istedi diye herşeyi abartıyodum özellikle meyveyi..
ama hepsi bana şeker olarak geri döndü
o yüzden aman dikkat hamişler kaçamaklar güzeldir ama her şeyin fazlası zarar :)

Mesajını yumurta yiyim diye pankek yapip icine Nutella sürerek okumam da çok hoş oldu

Eltimde yaşamisti 3.bebeginde , ayaga kalktigimda kanama olurdu diye anlatiyordu. Ama duzelmis sonra , sen yatip dinlenebilecek misin ?
Bugün hastanede yatıyorum. Evde de eşim var tatilde zaten. Aslında ben evde hiç bi iş yapmıyorum yemeği eşim yapıyor. Kızıma yemek yediriyorum onunla ilgili şeyleri yapıtorum

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içemiyorum.2aydir yani.Gorunce midem kalkıyor.Ki daha önce gun de 2kez kahve içen ben.Yahu daha nelerden tiksindirecek bu hamilelik acaba.?? Bayramdan beri gr eksilmemiş kahve evde.
Bende öğrendiğimden beri içemiyorum günde iki üç artı filtre içen ben nefret ediyorum şuan

Kızlar bende bugün kontrole gittim. Bizim bebiş her kontrolde farklı çıkıyor geçen kontrole göre 12+5 olması gerekiyordu bugün ama 13+2 çıktı bebiş bu gidişle marttan önce gelecek çok şükür regl tarihimle aynı oldu şu an. Ense kalınlığına iyi dedi burun oluşmuş dedi. İkili test yaptırdık ama sonucu büyük ihtimal iyi gelir dedi. %90 erkekmiş. Korona aşısını da 14.haftadan itibaren olabilirsin. Biontech ya da sinovac farketmez dedi.

Benim de boyum 164, 52 kiloyla hamile kaldım. 5. Hafta bulantilardan 2 kilo verdim 50 oldum. Sonra bulantilar geçti iştah aşırı arttı 54e çıktım. Hep 47 48lerde gidip gelirken son bi kaç yıldır aralığı yukarı çekmiştim zaten ilk aylar icin de fazla aldim bakalim bu iştahla daha ne kadar alcam

Sudan midesi bulananlar napıyor su ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp

Ben mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.

Canım çok çok geçmiş olsun korkusu bile yetmiştir sana ama bebeğin iyiymiş çok şükür inşaallah güzel olacak her şey as dinlen geçecek hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…