2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bnde aynı duygulardayim . Önce kızım sonra bebek geliyor aklıma . Doğana kadar böyle olucak galiba . Hep kızımı ihmal eder miyim korkusu var .

Ben mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.
Aynı durumdayız H Himal_ . doktor 12 bardak su iç diyor 4 bardak içersem o gün iyiyim demek nolcaksak böyle bir uygulama var çocuk adına mesaj atıyor anne su iç anne su iç arada yokluyor 2 3 yudum alıyorum tıkanıyorum

Benden de bir güzel haber gelsin. Büyümüş bizim tosbaaa:)) kıpır kıpır dedi dr. yarın da 2li teste gidicem nasipse. Cinsiyet tahmini var ise alırım Eki Görüntüle 2906102
ay yeriim t osunlarınızııı yaa nub fln hiç anlamam ama tamamen hissiyatla erkek diyorum çok merak ettim doktor ne dyiecekk :

Kuzu kolonya bileklerime suruyorum bir de naneli sakız cigniyorum naneli şeker de olabilir. En iyi o rahatlatiyor beni.

Kizlar meb i aradim cunku benden pcr istendi pazartesi icin. 444 0632 yi. dilekce olusturdular .bilginiz olsun
Bizim okulda arayan soran yok daha. Seminer haftası niye isteniyor onu anlamadım. Her yerde pcr testi 6 eylülde başlayacak.

Canım çok normal böyle düşünmen çünkü buzamana kadar sadece tek çocuk vardı herşey ona göre planlandı böyle hissetmemiz çok normalmiş bende sanki kızımı daha çok seviyor gibi hissediyorum çevremde 2 çocuğu olanlar bu hissin normal olduğunu doğunca sevginin eşit olduğunu ozaman anlarsın falan dediler Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inş

Ben mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.
Limonlu denedim oda olmadi en cok midemi bulandiran sey su malesef insaAllah tez vakit geçer
12 bardak mı bardağı bile tiksindim her yudum sonrası bin pismanlıl yasıyorum baska bi icecekde icemiyorum isin kotu yani. 3 ay dolunca kesilse bulantilar insaAllahh
Kuzu kolonya bileklerime suruyorum bir de naneli sakız cigniyorum naneli şeker de olabilir. En iyi o rahatlatiyor beni.
Naneli sakız sekerli sakızlardan mı falımmı. Kolanyayı hemen denedim iyi geldi sakiz ve sekerde aldirayım bi sekerlisini denedim olmadi faliminkini deneyim.

Sosyal hayatım sıfır mecburiyet dısi disari cikmiyorum esimle aksamlari yururduk o tek yuruyo simdi tez vakit bulantim bitsin istiyorum. Bir hoca kendinizden ziyade birborinize dua edin daha cabuk kabul olur diyordu. Birbirimize dua edelim zor gunler gecsin insaAllah

Bende anlamadım ki.sorcam Dr.

Ben buz gibi su içiyorum böylelikle bulanmio hatta bulantimi alio

ben de başlarda içemiyordum doktor su şart değil sulu şeyler yeterli dedi. en içebildiğin ne var mesela meyve suyu limonata ayran vs onları tuketmeye calıs bulantılar gecınce duzelır endişelenme bence şu dönemde kanımızdan besleniyolar zaten son trimestrda yediğimiz içtiğimizden fazla etkilenecekler

Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Annem az şekerli erik kompostosu yapmıştı onu baya sulandırıp içiyorum içiyorum en azından su tadı gelmiyor sevdiğin bi meyveden komposto yapıp deneyebilirsin.

Bugun sabah kasıgımda kramp benzeri ağrılarla uyandım ama nasıl ağrı anlatamam, biraz oturunca geçti ama şimdi tekrar ağrım var doktoru aradım progeston al iç dedi. Aldım ama hala hafif hafif ağrım var inşallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…