- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Aynı durumdayız H Himal_ . doktor 12 bardak su iç diyor 4 bardak içersem o gün iyiyim demek nolcaksak böyleBen mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.
ay yeriim t osunlarınızııı yaa nub fln hiç anlamam ama tamamen hissiyatla erkek diyorum çok merak ettim doktor ne dyiecekk :Benden de bir güzel haber gelsin. Büyümüş bizim tosbaaa:)) kıpır kıpır dedi dr. yarın da 2li teste gidicem nasipse. Cinsiyet tahmini var ise alırım Eki Görüntüle 2906102
Kuzu kolonya bileklerime suruyorum bir de naneli sakız cigniyorum naneli şeker de olabilir. En iyi o rahatlatiyor beni.Sudan midesi bulananlar napıyorsu ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp
Bana da erkek gibi geldi çikintidan ama tecrübem yok hic anlamiyorum tahmin sadeceBenden de bir güzel haber gelsin. Büyümüş bizim tosbaaa:)) kıpır kıpır dedi dr. yarın da 2li teste gidicem nasipse. Cinsiyet tahmini var ise alırım Eki Görüntüle 2906102
Bizim okulda arayan soran yok daha. Seminer haftası niye isteniyor onu anlamadım. Her yerde pcr testi 6 eylülde başlayacak.Kizlar meb i aradim cunku benden pcr istendi pazartesi icin. 444 0632 yi. dilekce olusturdular .bilginiz olsun
Doktor bayaaa baktı, emin olmamakla birlikte kız dedi. Eşim kıza çok hevesli hayırlısı bakalimmmBenden de bir güzel haber gelsin. Büyümüş bizim tosbaaa:)) kıpır kıpır dedi dr. yarın da 2li teste gidicem nasipse. Cinsiyet tahmini var ise alırım Eki Görüntüle 2906102
Ya ben de keseyi sonradan fark ettmmmm, mesaj göndermiş bizeBana da erkek gibi geldi çikintidan ama tecrübem yok hic anlamiyorum tahmin sadecebi de kese resmen kalp şeklinde ya yeriiim
Evet ben tok karın verdimKızlar 2li testin kanını tok karna verebiliyoruz değil mi??
Canım çok normal böyle düşünmen çünkü buzamana kadar sadece tek çocuk vardı herşey ona göre planlandı böyle hissetmemiz çok normalmiş bende sanki kızımı daha çok seviyor gibi hissediyorum çevremde 2 çocuğu olanlar bu hissin normal olduğunu doğunca sevginin eşit olduğunu ozaman anlarsın falan dediler Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inş1 saat sonra aşı oluyorumsabahtan beri ağlamalı bi moddayım. Umarım bebeğim için de benim için de kızım için de iyi olur Evde kızım olunca bebeği az düşünüyormuşum gibi geliyo onun rahatı iyiliği için çırpınıyorum. Tecrübeli anneler böyle olması normal mi ? Hep aklıma önce kızım sonra bebek geliyo. Haksızlık mı yapıyorum ben
Limonlu denedim oda olmadi en cok midemi bulandiran sey su malesef insaAllah tez vakit geçerBen mecburen içmeye çalışıyorum ama aşırı bulanıyor midem sudan.Hemen üstüne bisey atistiyorum bazen.Bazen de limonlu içiyorum suyu.
12 bardak mı
Naneli sakız sekerli sakızlardan mı falımmı. Kolanyayı hemen denedim iyi geldi sakiz ve sekerde aldirayım bi sekerlisini denedim olmadi faliminkini deneyim.Kuzu kolonya bileklerime suruyorum bir de naneli sakız cigniyorum naneli şeker de olabilir. En iyi o rahatlatiyor beni.
Merhaba canım oldunmu asini şimdi gördüm yazdığıni, kaç haftalıkken oluyorsun.Ben de ikinci dozu olucam inss ama bu hafta sonu gününü konusucaz bakalım.hayirlisi olsunn inss hepimiz içinKızlar yarın biontech oluyorummmhakkımızda hayırlısı
Bende anlamadım ki.sorcam Dr.3 kilo cok agir degil ama siz yine de doktorunuza bir soyleyin. Benim kese disinda kanamam vardi doktor yatan lazim demisti ama ülke degistiriyorduk , bebek arabasini getirmemistim , 17 kilo kizimi devamli kucagimda tasiyordum. Bir sıkınti olmamistiiciniz rahat etsin diye soyledim. Ama belki sizde daha farkli bir durum varsa daha dikkat edin .
Ben buz gibi su içiyorum böylelikle bulanmio hatta bulantimi alioSudan midesi bulananlar napıyorsu ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp
ben de başlarda içemiyordum doktor su şart değil sulu şeyler yeterli dedi. en içebildiğin ne var mesela meyve suyu limonata ayran vs onları tuketmeye calıs bulantılar gecınce duzelır endişelenme bence şu dönemde kanımızdan besleniyolar zaten son trimestrda yediğimiz içtiğimizden fazla etkileneceklerSudan midesi bulananlar napıyorsu ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Annem az şekerli erik kompostosu yapmıştı onu baya sulandırıp içiyorum içiyorum en azından su tadı gelmiyor sevdiğin bi meyveden komposto yapıp deneyebilirsin.Sudan midesi bulananlar napıyorsu ictigim an midem cok kotu bulaniyo zaten hep bulaniyo ama bu artiriyor cay kahve vs icemiyorum meyve suyu soda kola vs de icim yaniyo meyvede yiyemiyorum.eskisi gibi zoraki su icip bin pisman yatiyorum. Cözüm üreten oldumu bunu yaşayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?