2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben buz gibi su içiyorum böylelikle bulanmio hatta bulantimi alio
Ben yaz kış soguk su icerim hep bende etkisi olmadi buzda denedim. Abdest alirken agzima su vermek bile midemi bulandirıyor.
Biliyorum bebek adina endisem yok icim yanıyor. Icicek soguk kahve portakal suyu icebiliyodum simdi onlarıda icemez oldum. Cözüm bulamadım 12. Haftada gecer diye ümit ediyorum.

Erik denedim olmadi ama kiraz visne karisık vardi dondurucumda meyve olarak yapayım ondan komposto insaALLAH icebilirim

Kızlar ikili testini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben onu devlette yaptırmak istiyorum ama doktorum orda total beta Hcg ye bakıyorlar ama free beta Hcg daha ayrıntılı bilgi veriyor dedi bilginiz var mı?

Kızlar selam 10. Haftamdayım az önce tuvalete girdim peçeteye silinince çok çok minik pembemsi bir kan geldi böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar selam 10. Haftamdayım az önce tuvalete girdim peçeteye silinince çok çok minik pembemsi bir kan geldi böyle bir şey yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım endişelenme burda çok kişi yaşadı aynı durumu. Doktor git hemen için rahat etsin. Doktor büyük ihtimal progestan ilaç veya iğne verir.

Bana bugün bıraktırdı doktor. Demir hapı ve balık yağı verdı. Zaten onların içinde de folik asit ve başka vitaminler varmış
Şuan 12+5kullaniyorum hâlâ kontrolüm haftaya.Napsam bilemedim.Dr.a sordum henüz cevap gelmedi.

Ben daha bırakmadım kuzu cumartesi doktora gitcem. En son 2 hafta önce gitmistim zaten 25 tane falan kalmıştı bitene kadar kullan demisti. Simdi de 10 tane falan kaldi bitiririm heralde
Anladim canım.Benim de az kaldı.Kontrol de haftaya.Kafam karıştı.

aynı aynı hafif ekşi ekşi sabah muz öğleden sonra armut şimdilik götürüyor beni yemek yerine
Aynen hafif eksi muz yok yiyemiyorum bu ara hazir acma yiyorum boyuna haşhaşlı ben kilo almayimda kim.alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…