ben de başlarda içemiyordum doktor su şart değil sulu şeyler yeterli dedi. en içebildiğin ne var mesela meyve suyu limonata ayran vs onları tuketmeye calıs bulantılar gecınce duzelır endişelenme bence şu dönemde kanımızdan besleniyolar zaten son trimestrda yediğimiz içtiğimizden fazla etkilenecekler
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Annem az şekerli erik kompostosu yapmıştı onu baya sulandırıp içiyorum içiyorum en azından su tadı gelmiyor sevdiğin bi meyveden komposto yapıp deneyebilirsin.
Kızlar ikili testini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Ben onu devlette yaptırmak istiyorum ama doktorum orda total beta Hcg ye bakıyorlar ama free beta Hcg daha ayrıntılı bilgi veriyor dedi bilginiz var mı?
Benden de bir güzel haber gelsin. Büyümüş bizim tosbaaa:)) kıpır kıpır dedi dr. yarın da 2li teste gidicem nasipse. Cinsiyet tahmini var ise alırım Eki Görüntüle 2906102
Geçmiş olsun canım endişelenme burda çok kişi yaşadı aynı durumu. Doktor git hemen için rahat etsin. Doktor büyük ihtimal progestan ilaç veya iğne verir.
Ben daha bırakmadım kuzu cumartesi doktora gitcem. En son 2 hafta önce gitmistim zaten 25 tane falan kalmıştı bitene kadar kullan demisti. Simdi de 10 tane falan kaldi bitiririm heralde
Ben daha bırakmadım kuzu cumartesi doktora gitcem. En son 2 hafta önce gitmistim zaten 25 tane falan kalmıştı bitene kadar kullan demisti. Simdi de 10 tane falan kaldi bitiririm heralde