- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Belki 12+5 falan olsa o zamann çoğunlukla söylüyorlar şuan küçük ama yine de belli olmaz hayırlısıYarın 10 50 de konturolum var 11+3 oluyorum cinsiyet söylermiki cok merak ediyorum
Aynısı bende de var dünden beri. Genel olarak karnımda, kasıklarıma çok vuruyor arada, ayaklarımı uzatamıyorum. Ama bu sabah ultrasona girdim gayet iyi ddi dr. Bu haftalarda çok büyüyor rahimi geriyordur fln ddi. Sen de içini ferah tutBugun sabah kasıgımda kramp benzeri ağrılarla uyandım ama nasıl ağrı anlatamam, biraz oturunca geçti ama şimdi tekrar ağrım var doktoru aradım progeston al iç dedi. Aldım ama hala hafif hafif ağrım varinşallah bisey olmaz
Sevindim bugün bir doktor bionteckin onaylandığını söyledi bilginiz olsunKızlar bende bugün kontrole gittim. Bizim bebiş her kontrolde farklı çıkıyorgeçen kontrole göre 12+5 olması gerekiyordu bugün ama 13+2 çıktı bebiş bu gidişle marttan önce gelecek çok şükür regl tarihimle aynı oldu şu an. Ense kalınlığına iyi dedi burun oluşmuş dedi. İkili test yaptırdık ama sonucu büyük ihtimal iyi gelir dedi. %90 erkekmiş. Korona aşısını da 14.haftadan itibaren olabilirsin. Biontech ya da sinovac farketmez dedi.
aynı aynı hafif ekşi ekşi sabah muz öğleden sonra armut şimdilik götürüyor beni yemek yerine
kızlar ye ekşiyi çıkar ayşeyi biliyosunuzdurAynen hafif eksimuz yok yiyemiyorum bu ara hazir acma yiyorum boyuna haşhaşlı ben kilo almayimda kim.alsin
ben zaten kız istiyorum diye psikolojik olarak ekşiye yöneldiğimi düşünüyorumkızlar ye ekşiyi çıkar ayşeyi biliyosunuzduröyle derler gerçi ama bende hiç tutmadı kızımda 9 ay boyunca tatlı yedim ekşi normalde de sevmem zaten :)
Evet soylese bile degisebilir öbür hafta yine giderim olmazsa 1Belki 12+5 falan olsa o zamann çoğunlukla söylüyorlar şuan küçük ama yine de belli olmaz hayırlısı
2 oğlumdada eksi yedimkızlar ye ekşiyi çıkar ayşeyi biliyosunuzduröyle derler gerçi ama bende hiç tutmadı kızımda 9 ay boyunca tatlı yedim ekşi normalde de sevmem zaten :)
Balık yağının verildiğini ilk defa duydum genelde dacavit verirler vitamin olarakBana bugün bıraktırdı doktor. Demir hapı ve balık yağı verdı. Zaten onların içinde de folik asit ve başka vitaminler varmış
Benimde 9:30 ta kontrolüm var bende 11+4 oluyorum her kontrol öncesi içimi bir korku kaplıyor ya bişey olmuştu ya kalbi durmuşsa gibi Allah korusun bitek ben demi oluyor bu saçma sapan düşüncelerYarın 10 50 de konturolum var 11+3 oluyorum cinsiyet söylermiki cok merak ediyorum
Canim benim yarin güzel haberlerini bekliyorumBenimde 9:30 ta kontrolüm var bende 11+4 oluyorum her kontrol öncesi içimi bir korku kaplıyor ya bişey olmuştu ya kalbi durmuşsa gibi Allah korusun bitek ben demi oluyor bu saçma sapan düşünceler
Canım oldum sabah 10da .şimdilik iyiyim çok şükürMerhaba canım oldunmu asini şimdi gördüm yazdığıni, kaç haftalıkken oluyorsun.Ben de ikinci dozu olucam inss ama bu hafta sonu gününü konusucaz bakalım.hayirlisi olsunn inss hepimiz için
İlkindede böyleydim ben çok pimpirikliyim kötü düşünmek huyum galiba sevmiyorum böyle düşünmeyi inşallah güzel bir haber alırım da burada paylaşırımCanim benim yarin güzel haberlerini bekliyorumiyi düşünmek zorundayız yoksa hepimizin aklına geliyor. Doğal olarak hiçbir hareket vs. Hissedemedigimiz için. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Allah hamileleri hiç üzmesin inşallah
bunu kimse bilemez ki en sağlıklısı bir an önce vitamini alıp içmeniz diye düşünüyorumKızlar ben 10.haftadayken folit asitim bitmişti doktora sordum bir Kutu daha kullanayım mı diye hamilelikten öncede kullandım 3 ay kadar doktor yeterli bir kutu daha almana gerek yok onun yerine decavit yazmıştı bütün vitaminler içinde dedi ama ben hala alamadım onu vitamin alamıyorum iki haftadır nerdeyse bebeğe bir zararı olur mu kendimi suçlu hissediyorum
Yarın kontrolüm var canım hemen yeniden Yazdırıp alıcam içicem kendimi kötü anne gibi hissediyorumbunu kimse bilemez ki en sağlıklısı bir an önce vitamini alıp içmeniz diye düşünüyorum
Tamam teşekkürler canımmGeçmiş olsun canım endişelenme burda çok kişi yaşadı aynı durumu. Doktor git hemen için rahat etsin. Doktor büyük ihtimal progestan ilaç veya iğne verir.
AA maşallah ne kadar erken belli olmuş cinsiyet.cift yumurta ikizimi.sizdede çok halsizlik varmı acaba.gunde kaç kez çıkartıyorsunuz afedersiniz?kizlar ben bugün kontrole gittim çok şükür her sey yolunda bebeklerin ikisine de kız dedi. bir tanesi bacaklarini acti zaten yandan değil direk gördük öbürünü yandan bakip söyledi ama tabiki 1 ay sonra teyit edicez. hala inanamiyorum cok isterim kiz olmalarini ama olmaz gibi geliyor
Ya cıkınca yaz aynıyız cinsiyet diycekmi bakalım sana.Benimde 9:30 ta kontrolüm var bende 11+4 oluyorum her kontrol öncesi içimi bir korku kaplıyor ya bişey olmuştu ya kalbi durmuşsa gibi Allah korusun bitek ben demi oluyor bu saçma sapan düşünceler
20 tane kadar kalmıştı içinde onu bitir dedi doktorum. D vit başlattı. Folik asit bitince de omega takviyesi alıcam içinde başk vitaminler de varmışKızlar folik asiti nezaman bıraktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?