2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynısı bende de var dünden beri. Genel olarak karnımda, kasıklarıma çok vuruyor arada, ayaklarımı uzatamıyorum. Ama bu sabah ultrasona girdim gayet iyi ddi dr. Bu haftalarda çok büyüyor rahimi geriyordur fln ddi. Sen de içini ferah tut

Sevindim bugün bir doktor bionteckin onaylandığını söyledi bilginiz olsun

aynı aynı hafif ekşi ekşi sabah muz öğleden sonra armut şimdilik götürüyor beni yemek yerine

Aynen hafif eksi muz yok yiyemiyorum bu ara hazir acma yiyorum boyuna haşhaşlı ben kilo almayimda kim.alsin
kızlar ye ekşiyi çıkar ayşeyi biliyosunuzdur öyle derler gerçi ama bende hiç tutmadı kızımda 9 ay boyunca tatlı yedim ekşi normalde de sevmem zaten :)

Belki 12+5 falan olsa o zamann çoğunlukla söylüyorlar şuan küçük ama yine de belli olmaz hayırlısı
Evet soylese bile degisebilir öbür hafta yine giderim olmazsa 1
kızlar ye ekşiyi çıkar ayşeyi biliyosunuzdur öyle derler gerçi ama bende hiç tutmadı kızımda 9 ay boyunca tatlı yedim ekşi normalde de sevmem zaten :)
2 oğlumdada eksi yedim bunda onlara kiyasla arada canim tatli cekti onlarda hic cekmemisti

Yarın 10 50 de konturolum var 11+3 oluyorum cinsiyet söylermiki cok merak ediyorum
Benimde 9:30 ta kontrolüm var bende 11+4 oluyorum her kontrol öncesi içimi bir korku kaplıyor ya bişey olmuştu ya kalbi durmuşsa gibi Allah korusun bitek ben demi oluyor bu saçma sapan düşünceler

Benimde 9:30 ta kontrolüm var bende 11+4 oluyorum her kontrol öncesi içimi bir korku kaplıyor ya bişey olmuştu ya kalbi durmuşsa gibi Allah korusun bitek ben demi oluyor bu saçma sapan düşünceler
Canim benim yarin güzel haberlerini bekliyorum iyi düşünmek zorundayız yoksa hepimizin aklına geliyor. Doğal olarak hiçbir hareket vs. Hissedemedigimiz için. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Allah hamileleri hiç üzmesin inşallah

Kızlar ben 10.haftadayken folit asitim bitmişti doktora sordum bir Kutu daha kullanayım mı diye hamilelikten öncede kullandım 3 ay kadar doktor yeterli bir kutu daha almana gerek yok onun yerine decavit yazmıştı bütün vitaminler içinde dedi ama ben hala alamadım onu vitamin alamıyorum iki haftadır nerdeyse bebeğe bir zararı olur mu kendimi suçlu hissediyorum

Merhaba canım oldunmu asini şimdi gördüm yazdığıni, kaç haftalıkken oluyorsun.Ben de ikinci dozu olucam inss ama bu hafta sonu gününü konusucaz bakalım.hayirlisi olsunn inss hepimiz için
Canım oldum sabah 10da .şimdilik iyiyim çok şükür 13 haftalık oldu. Doktorum hemen ol dedi

İlkindede böyleydim ben çok pimpirikliyim kötü düşünmek huyum galiba sevmiyorum böyle düşünmeyi inşallah güzel bir haber alırım da burada paylaşırım

bunu kimse bilemez ki en sağlıklısı bir an önce vitamini alıp içmeniz diye düşünüyorum

Bakava ve çikolata ile doğurdum kızımı normalde de kakaolu bs seylere bayılırm. Şimdi önceki hayatımda nasıl bu kadar tatlı yiyrmuşm diyorum . Hatta çikalota vs yemeyen insanalra nasıl canınız çekmiyr derdim. Şimdi çikolata vs görünce hiç cnm çekmiyr midem bulanyr 27 yıldır ilk defa böyle tatlıya rest çektim

Bebeğin duruş poziynouyla alakalı bacak arası cihaza doğru olnca 10 haftalıkken bile öğrenenler var :)

bunu kimse bilemez ki en sağlıklısı bir an önce vitamini alıp içmeniz diye düşünüyorum
Yarın kontrolüm var canım hemen yeniden Yazdırıp alıcam içicem kendimi kötü anne gibi hissediyorum ilkindede decavit hiç kullanmadım ben ama bunda kullanmak istiyorum çok hastalık atlattım bunda halada enfeksiyon var bari vitaminle onu destekliyim

AA maşallah ne kadar erken belli olmuş cinsiyet.cift yumurta ikizimi.sizdede çok halsizlik varmı acaba.gunde kaç kez çıkartıyorsunuz afedersiniz?

Ya cıkınca yaz aynıyız cinsiyet diycekmi bakalım sana.
Gecen hafta kanamali alanin var dusuk riskin var demesine ragmen hic endisem yok. Biraz huy belki serin kanliyim ben ve bu konudada tamamen teslimiyet icindeyim mevlam ruh yaratmamıssa alincak nefes yoksa olmiycakdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…