Hadi hayirlisi bakalim bence cok tatli erkek annesi olmak da ben bayiliyorum erkek kiyafetlerine . Sirf erkek kiyafeti almak icin oglum olsun istiyorum. Kiz olursa hicbirsey almayacagim. Besik disinda
Yerim onları ben ya maşallah kasık ağrısı arada oluyor biraz ayakta kalsam alt ağrımda oluyor baskı gibi batmalarda oluyor ama normal bunlar artık biliyorum tecrübeyle sabit büyüme sancıları benım kızlarımın adı Beyza Ahsen - Ceyda hüsna- serra mina
Iki isimlerinide kullaniyor musun ? Ben kullabilmiyor genelde diye tek isim koydum . Rukiye -Amine -Hafsa Rukiye ye herkes şasirmisti . Hep kayinvalidem koydu sandilar ama buyukler istemedi ben cok sevdim senin kizlarin isimlerini kendin mi koydun ?
Benide eklermisiniz şuan 9.3 günlük normal doğumla 3 nisan dedi dr ama benimki ilki sezeryandi diye daha erken almamiz gerekecek dedi dr bir hafta öncesi marta denk geliyor bende mart annesi olucam inşallah Allahin izniyle
ayy canım benim çok teşekkür ederim alışmaya başladım oğluşum diye seviyorum şimdi karnımı sünneti doğumda mı yaptırsam daha sonra mı diye düşünmeye başladım hatta hahahaha allahım yarabbim ayarım yok :
Bende iyi ya diyorum alistik erkege kiz simdi zor gelirdi felan. Zugurt tesellisi tabi bu. Senle ayniyiz sanirim . Saglikla gelsinler elbet sevilecekler ama icimde de ukte kalmicak degil.
Benide eklermisiniz şuan 9.3 günlük normal doğumla 3 nisan dedi dr ama benimki ilki sezeryandi diye daha erken almamiz gerekecek dedi dr bir hafta öncesi marta denk geliyor bende mart annesi olucam inşallah Allahin izniyle
Bende iyi ya diyorum alistik erkege kiz simdi zor gelirdi felan. Zugurt tesellisi tabi bu. Senle ayniyiz sanirim . Saglikla gelsinler elbet sevilecekler ama icimde de ukte kalmicak degil.
Kızlar beslenmeme hiç dikkat etmiyorum yani şöyle etmiyorumm, zararlı herşeyden kaçınıyorum ama ekstra sağlıklıdır diye hiçbirşry tüketmiyorum süt içiyordum onuda bıraktım kullandıgım herhangi bir vitamin ilacıda yok Allah vere yaşıyorum
Bana 11+5te kız gibi duruyor demişti doktorum, salı günü ikili test sonucu almaya gidicem ama ultrasonla bakar mı bilmyiroum kontrolünde olduğum bi dr değil çünkü. Eşim ve onun tarafı aşırı kız istiyor, bana fark etmiyor hala ama rüyalarımda erkek olduğunu fln görüyorum içten içe korkuyor muyum ne