2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende cuma günü gidicem kontrole büyük ihtimalle cinsiyeti de öğreniriz bence mart ayı erkek ayı çoğunluk erkek olacak gibi
Hayırlısı öyle gözüküyo ama ben kız hissediyorum eğer erkek olursa şok olur daha çok sevinirim herhalde bu arada ilk bebeğim nasipse cinsiyet konusu baskın taraf yok bende

Yaa kız ayı diye biraz umutluydum
2019 eylül kız ayıydı grupta 25 cocuk varsa 3-5 tanesi erkek bu sefer de erkek olacak gibi geliyor inşallah yanılırım bende kız istiyorum
Hayırlısı öyle gözüküyo ama ben kız hissediyorum eğer erkek olursa şok olur daha çok sevinirim herhalde bu arada ilk bebeğim nasipse cinsiyet konusu baskın taraf yok bende
20 kere hamile kalsam 20sini de kız isterim herhalde bende baskın kız

Vala bende dikkat etmiyorum inan ki. Yani şöyle ki doktor bana günde bir avuç et yemen lazım dedi, yiyemiyorum. Anca kıymalı börek vs gibi yiyebiliyorum. Onun dışında süt içemiyorum eskiden de sevmezdim. Onun yerine yoğurt, ayran peynir yiyorum. Kuruyemis ve meyve tüketmeye çalışıyorum. Ama zorla degil canim isterse şeklinde. Yoksa aklım pizzalarda hamburgerlerde hep

İlk öğrenilen çocukların erkek olması normal bence kızlar kendini 16. Dan sonra bellı ediyor diyolar butun erkek anaları kesınleşelim sonra kızlar bellı olur yalnız kendmide o gruba ekledim artık

Bende aynıyım hiçbir şey yemiyorum. Canım hiç istemiyor. Sabah uyanıyorum aç açınca akşam oluyor.. Akşam yersem 2 lokma oda ertesi akşama kadar

tatlı isteğim asla yoktu istemiyodum ya psikolojik ekşi yiyim ayşe çıksın diye erkek olduğu kesinleşince tatlılara abandım böyle böyle düzelecek en azından psikolojim
Kız ben en basindan beri ekşi yiyorum ona bakarsan eksi ve tuzlu

Yakında doktora gidip cinsiyet ogrencek var mı yoksa 16. Haftaya mı kaldı netlesmeyenler
benim cuma günü doktor randevum ama sormayacağım. oda yapmayacağım ve alışveriş konusunda da sadece hastane çıkışı ve gerekli zıbın vs alırım çabuk büyüyorlar zaten. ihtiyac oldukca alınır. ben cinsiyet kısmına çok takılmıyorum. sağlıkla kavuşalım, doğduğu cinsiyet ileride de hissedeceği cinsiyet olsun en büyük duam bu. zorluk yaşamasın hiçbir konuda, hayat zaten çok zor, ekstra zorluk yaşamasını gerektirecek hiçbir şeyi olmasın.

Yaaa inşaAllah kuzumm yaa 2 erkekden sonra ilac gibi gelicek 13 ve 10 yasibda ogullarim bide esim 3 erkekleyim hep
Insan önce bi inanamıyor.Bende öyle oldum ilki erkek olduğu için.Dr.deyince.Kimseye de soylemedim.Ayrıntıliya kadar da soylemicem cinsiyeti.Ama senin durum daha değişik tabi canım.Ya erkekten sonra kiz nasıl olacak bakalım

Sorma 2 erkekden sonra hayal gibiydi. Ben dayanamayip.bi iki giysi alcam sanki olmazsa hediyelik saklarim.

Ben
Sorma 2 erkekden sonra hayal gibiydi. Ben dayanamayip.bi iki giysi alcam sanki olmazsa hediyelik saklarim.
Ben kendimi zor tuttum bugün.Coktan adda çantası hazır bizimkinin.Onu da eşim almıştı.Dusuk yaptığım bebekten önce.Pembe hemde.Bi sonraki kontrolden sonra alicam bende.Zaten ilki erkek olunca sıfırdan alışveriş yapılacak buna.

Kızlar merhaba uzun zaman yoktum buralarda. Benim evlat anası çalışmaya başlayınca bana sıkıntı vermeye başladı. Her gün 30 km yol gidiyorum. Kendimi zor atıyorum tuvalete bulantıdan. Ne olur bir çare söyleyin neler yapıyorsunuz ?

Ya pembis alcaz ne güzelll toka bandana benim birsey kalmadi oglanlardan giysi namina hep yeni olcak mecbur

tamam bugun sordum daha yok bisey. kac gune cikar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…