Benim isim listem var senelerdir, cinsiyeti belli olsun yoğunlaşıp birine karar veririz dedik kız olsa Nehir olacaktı ama en yakın arkadaşım koyunca ismi elemek zorunda kaldık
Benim isim listem var senelerdir, cinsiyeti belli olsun yoğunlaşıp birine karar veririz dedik kız olsa Nehir olacaktı ama en yakın arkadaşım koyunca ismi elemek zorunda kaldık
Benim de kızımın ismi Kumsal . Liseden beri hayalimdi bu isim . Tamda kumsal gbi diyor görenler çünkü kumral saçlı maviş gözlü bir kız oldu . Maviş olması bize baya sürpriz oldu çünkü esiminde benimde gözler kahve rengi erkek olursa da yine liseden beri aklımda poyraz ismi var . Eşimde seviyor bu ismi . Ama kız olursa tekrar netleşen bı isim yok aklıma Güneş geliyor sadece
Kreşte çalıştığım için isim seçerken çocukların isimlerinden eleme yapıyordum karakterlerine göre poyrazımız pek yaramazdı aşırı hiperaktif ti bilginize
Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana
Kızlar ben uçak yolculuğu yapıcam evime dönmek için, ayın 6sından sonra aşı kartı zorunluluğu olacakmış. Pzt aşı olmam gerekecek. 13+3 olucam. 3 ay bitmiş oluyor ama doktorlar tam ne zamandan sonra olabilirsiniz diyordu zaten yaptıracaktım biraz panik oldum aniden zorunda kalınca
Kızımın adı Nefes . 2. İçin kız olursa Naz ya da Nil düşünmüştük. Eşim dün Yaren nasıl dedi ben de bu aralar Deren i sevmeye başladım
Erkek pek düşünmemiştik ama ben Baran , Yaman , Karan isimlerini hep çok severim
Benim bir kızım var adı Ayşe Berra. Şuan ki kız olursa aklımızda Zümra, erkek olursa Mehmet Selim var. Rabbim gönlümüzde olanı versin hepimize inşallah :)