Amin Allah razi olsun. Cümlemiz görelim insallahİsimlerinize bayıldım. İnşallah saglikla o isimleri kullandığınız günleri görürsünüz
Sağol canım teşekkür ederimKumsal ne guzel isim bayildim hemde ismi gibi bir kiz olmasina
irem ve ozandan mina çok güzel çıkıyodu oğlan olduğunu duyunca amini anca çıkarttım ahahha bulamadım isim :dIsim konusunda eşinizin ve kendi isminizin anagraminida oluşturabilirsiniz.. Ornegin baba Nail anne Nur kizlari icin Narin i düşünmüştüm mesela... Gokhan ve Suna Göksu kizlarinin adi gibi... Harfleri karistirip bir deneyin kararsizsaniz güzel isimler çıkabilir hikayeside olmuş olur.
Bende öyleydim bende devlette yaptım ölücek gibi sancı çekince insan ne dediğini bilmiyor gerçekten bunun geleceği yok açılmıyor beni sezeryana alın diye bağırmıştım ebede sağolsun sen çok güçlüsün kendi sancını çekip doğurabilirsin diyip beni teskin etmişti çok zorda olsa doğmuştu aynısı özelde olsaydı emin ol hemen sezeryana almışlardı çünkü işlerine gelen o fazla para kazanmak içinGecmis olsun canim iyi olmana sevindim7 cm aciklikla sezaryen istemesi gayet normal. Cunku sanci cekerken insan ne dedigini bilemiyor. Ben ilk dogumda soylemistim onu cok cekmemistim hemde , ebe cok iyiydi , az kaldi gececek biraz daha dayan dua et diyordu. Hemde devlette dogum yapmistim
Yaaa evet ya biliyorumherkes aynısını diyorKreşte çalıştığım için isim seçerken çocukların isimlerinden eleme yapıyordum karakterlerine görepoyrazımız pek yaramazdı aşırı hiperaktif ti bilginize
Rabbim şifa versin canım kısa zamanda rahim yukarı çıkar ve daha rahat hareket edebilirsin 9 ay kanama ile geçip sağlıklı doğuranda çok merak etme Allaha tevekkül et o ne derse o olur :)Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana
Damla çok guzel bir isim, kucuk kuzenimin adı ve çok zeki, basarili ve güzel bir kizBen isim konusunda daha gebelik yokken hayal ediyordum eşimleBaya zorladım onu yakın çevrede tanıdıklarda ya da çocuklarında olan isimler olmasın diye adamcağız ne dese şunun şusunun adı o bunun adı o diye eledim En son kız olursa Yağmur, Damla ve Buğlem (Damla bende ağır basıyo Yağmur dan biraz soğudum annem kreşte çalışıyo çok yaramaz bi öğrenci varmış Buğlem de zor mu söylenir ileride zorlanır mı diye düşünüyorum Bulem diye ğ olmadan yazarlar vs) erkek için tek isim Rüzgar
irem ve ozandan mina çok güzel çıkıyodu oğlan olduğunu duyunca amini anca çıkarttım ahahha bulamadım isim :d
Ya çok sevindim buna içime daha da siniyor şuanDamla çok guzel bir isim, kucuk kuzenimin adı ve çok zeki, basarili ve güzel bir kiz
Amin canım inşallah 20.haftada yukarı çıkarÇok geçmiş olsun canım şükür bebeğin durumu iyiymişplesanta previa geliyor benim aklıma onda kanama oluyor muydu tam emin olamıyorum. Allah şifa versin evladını sağ salim vaktinde kucağına al inşallah canım çektiğin tüm sıkıntılar geçip gitmiş olsun
Eşim sınıfçı kızıma isim bulurken çıldırtmıştı o isimli çocuk şöyle böyle diye. Şimdiye kadar her isimden öğrenci görmüşKreşte çalıştığım için isim seçerken çocukların isimlerinden eleme yapıyordum karakterlerine görepoyrazımız pek yaramazdı aşırı hiperaktif ti bilginize
Amin inşallah canım. Kızıma da üzülüyorum anne şefkatinden mahrum kalıyorçok geçmiş olsun. evde bir çocuk olunca gerçekten zor oluyor. umarım sağ salim bu süreci atlatırsın
Koyınca da acaba bu olmasamıydı diyorsun sonra alışılıyorEki Görüntüle 2910015 bu da benim isim listem nasıl karar vericem yaaa hepsi çok güzel geliyo birini seçince o kötü geliyo
İnşallah canım, 9 ay kanama çok zor ve tehlikeli. İnşallah 20.haftada yukarı çıkarRabbim şifa versin canım kısa zamanda rahim yukarı çıkar ve daha rahat hareket edebilirsin 9 ay kanama ile geçip sağlıklı doğuranda çok merak etme Allaha tevekkül et o ne derse o olur :)
Isim konusunda eşinizin ve kendi isminizin anagraminida oluşturabilirsiniz.. Ornegin baba Nail anne Nur kizlari icin Narin i düşünmüştüm mesela... Gokhan ve Suna Göksu kizlarinin adi gibi... Harfleri karistirip bir deneyin kararsizsaniz güzel isimler çıkabilir hikayeside
Benım yeğenimin adıda damla çok beğeniyorum ama anneside diyor gözündeki gözyaşı damlası eksik olmuyor biraz fazla duygusal minnoş yeğenim ama çok başarılı ve çook güzelBen isim konusunda daha gebelik yokken hayal ediyordum eşimleBaya zorladım onu yakın çevrede tanıdıklarda ya da çocuklarında olan isimler olmasın diye adamcağız ne dese şunun şusunun adı o bunun adı o diye eledim En son kız olursa Yağmur, Damla ve Buğlem (Damla bende ağır basıyo Yağmur dan biraz soğudum annem kreşte çalışıyo çok yaramaz bi öğrenci varmış Buğlem de zor mu söylenir ileride zorlanır mı diye düşünüyorum Bulem diye ğ olmadan yazarlar vs) erkek için tek isim Rüzgar
O duygusallık bende de var ya zaten bana çekerse adı ne olursa olsun animasyon filmde bile ağlarBenım yeğenimin adıda damla çok beğeniyorum ama anneside diyor gözündeki gözyaşı damlası eksik olmuyor biraz fazla duygusal minnoş yeğenim ama çok başarılı ve çook güzel
Ömer Asaf benim de ikinci favorimBen isim konusunda çok kararsızım yani kız olursa öyle olucak çünkü içime sinen hiç kız ismi yok küçüklüğümden beri tek sevdiğim istediğim kız ismi eylül'dü şimdi ondan bile emin değilim ama erkeğe çok isim geliyor aklıma şayet yine oğlum olursa yağız Ali diye düşünüyorum yada Ömer Asaf gibi :) ilk oğlumun adı Eymen efe bu arada :))
Dimi çok naif bir isim bence söylemesi çok iç ısıtıcıÖmer Asaf benim de ikinci favorim
Cok gecmis olsun. Annem kardesime hamileyken surekli kanamasi olmus ama saglikli dogmus kardesim. Insallah sizin de duzelecek durumunuz.Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?