2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Isim konusunda eşinizin ve kendi isminizin anagraminida oluşturabilirsiniz.. Ornegin baba Nail anne Nur kizlari icin Narin i düşünmüştüm mesela... Gokhan ve Suna Göksu kizlarinin adi gibi... Harfleri karistirip bir deneyin kararsizsaniz güzel isimler çıkabilir hikayeside olmuş olur.

irem ve ozandan mina çok güzel çıkıyodu oğlan olduğunu duyunca amini anca çıkarttım ahahha bulamadım isim :d

Bende öyleydim bende devlette yaptım ölücek gibi sancı çekince insan ne dediğini bilmiyor gerçekten bunun geleceği yok açılmıyor beni sezeryana alın diye bağırmıştım ebede sağolsun sen çok güçlüsün kendi sancını çekip doğurabilirsin diyip beni teskin etmişti çok zorda olsa doğmuştu aynısı özelde olsaydı emin ol hemen sezeryana almışlardı çünkü işlerine gelen o fazla para kazanmak için

Kreşte çalıştığım için isim seçerken çocukların isimlerinden eleme yapıyordum karakterlerine göre poyrazımız pek yaramazdı aşırı hiperaktif ti bilginize
Yaaa evet ya biliyorumherkes aynısını diyor bende yaramaz çocuk hiç sevmem2014 te eşime hediye bı hayat ağacı yaptırmıştım onda bile kızımızin ismi Kumsal oglumuzun ismi poyraz olucak diye onları yazdırmıştım .kızım 2018 de doğdu . Şimdi ona koyduk öbürüne koymazsak ayıp olur sanki tüm sulalae bile biliyordu yani oğlumuz olursa poyraz olacagini . Cinsiyet belli değil tabi daha bakalım ne olucak .

Rabbim şifa versin canım kısa zamanda rahim yukarı çıkar ve daha rahat hareket edebilirsin 9 ay kanama ile geçip sağlıklı doğuranda çok merak etme Allaha tevekkül et o ne derse o olur :)

Ben isim konusunda daha gebelik yokken hayal ediyordum eşimle Baya zorladım onu yakın çevrede tanıdıklarda ya da çocuklarında olan isimler olmasın diye adamcağız ne dese şunun şusunun adı o bunun adı o diye eledim En son kız olursa Yağmur, Damla ve Buğlem (Damla bende ağır basıyo Yağmur dan biraz soğudum annem kreşte çalışıyo çok yaramaz bi öğrenci varmış Buğlem de zor mu söylenir ileride zorlanır mı diye düşünüyorum Bulem diye ğ olmadan yazarlar vs) erkek için tek isim Rüzgar

Damla çok guzel bir isim, kucuk kuzenimin adı ve çok zeki, basarili ve güzel bir kiz

irem ve ozandan mina çok güzel çıkıyodu oğlan olduğunu duyunca amini anca çıkarttım ahahha bulamadım isim :d

Mira
Azim
Mirza
Nazmi
Nizam
Erman
Emir
Arem
Arez

Bunlari cikardim anagramdan. Burda mirza ve emir favorim... Son iki ismin anlamlari guzel degilmis ama. Kana susamis savas tanrisi imis Arez

Ben isim konusunda çok kararsızım yani kız olursa öyle olucak çünkü içime sinen hiç kız ismi yok küçüklüğümden beri tek sevdiğim istediğim kız ismi eylül'dü şimdi ondan bile emin değilim ama erkeğe çok isim geliyor aklıma şayet yine oğlum olursa yağız Ali diye düşünüyorum yada Ömer Asaf gibi :) ilk oğlumun adı Eymen efe bu arada :))

Amin canım inşallah 20.haftada yukarı çıkar
Kreşte çalıştığım için isim seçerken çocukların isimlerinden eleme yapıyordum karakterlerine göre poyrazımız pek yaramazdı aşırı hiperaktif ti bilginize
Eşim sınıfçı kızıma isim bulurken çıldırtmıştı o isimli çocuk şöyle böyle diye. Şimdiye kadar her isimden öğrenci görmüş
çok geçmiş olsun. evde bir çocuk olunca gerçekten zor oluyor. umarım sağ salim bu süreci atlatırsın
Amin inşallah canım. Kızıma da üzülüyorum anne şefkatinden mahrum kalıyor
Eki Görüntüle 2910015 bu da benim isim listem nasıl karar vericem yaaa hepsi çok güzel geliyo birini seçince o kötü geliyo
Koyınca da acaba bu olmasamıydı diyorsun sonra alışılıyor
Rabbim şifa versin canım kısa zamanda rahim yukarı çıkar ve daha rahat hareket edebilirsin 9 ay kanama ile geçip sağlıklı doğuranda çok merak etme Allaha tevekkül et o ne derse o olur :)
İnşallah canım, 9 ay kanama çok zor ve tehlikeli. İnşallah 20.haftada yukarı çıkar

Benım yeğenimin adıda damla çok beğeniyorum ama anneside diyor gözündeki gözyaşı damlası eksik olmuyor biraz fazla duygusal minnoş yeğenim ama çok başarılı ve çook güzel

Benım yeğenimin adıda damla çok beğeniyorum ama anneside diyor gözündeki gözyaşı damlası eksik olmuyor biraz fazla duygusal minnoş yeğenim ama çok başarılı ve çook güzel
O duygusallık bende de var ya zaten bana çekerse adı ne olursa olsun animasyon filmde bile ağlar

Ömer Asaf benim de ikinci favorim

Cok gecmis olsun. Annem kardesime hamileyken surekli kanamasi olmus ama saglikli dogmus kardesim. Insallah sizin de duzelecek durumunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…