2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canım şükür bebeğin durumu iyiymiş plesanta previa geliyor benim aklıma onda kanama oluyor muydu tam emin olamıyorum. Allah şifa versin evladını sağ salim vaktinde kucağına al inşallah canım çektiğin tüm sıkıntılar geçip gitmiş olsun

Hafsa
Sare
Yüsra
Zehra
Hatice
Hümeyra
Mihrimah
Bunlari not etmistim kız olursa diye bende
Mihrimah ismini bende çok beğeniyordum acaba kızıma koysam mı diye isim arayışındayken vuslatta karar kıldık
Sevgiliye kavuşma anlamında olduğu için bende minik sevdicegime 7 sene sonra kavuştum çok şükür

Vuslat sizin icin cok anlamli olmus gercekten benim begendigim isimler cok olmustu ama en sonunda aklimizda olmayanlari koyduk

Çok şükür canım muayenen güzel geçmiş gözün aydın
Sonuçlarında ter temiz çıkar inşallah darısı butun hepimizin başına

Vuslat sizin icin cok anlamli olmus gercekten benim begendigim isimler cok olmustu ama en sonunda aklimizda olmayanlari koyduk
Evet canım bizim için anlamıda kendi de çok güzel oldu kız bebekte isim hakkını babamız bana vermişti vuslatı bulan kendisi oldu insan karar veremiyor isim ararken kafası çok karışıyor siz hangi isimde karar kıldınız

Cok fazla secenek var sanki 3 kizim var , Rukiye - Amine - Hafsa kizlarimin isimleri Bende erkek olsaydi kapinpederin ismini koycaklardi 12.haftada erkege benziyor demisti doktor . Cok fazla erkek istememe ragmenn16.haftaya kadar , Allahim onun ismini koycaklarsa nolur kizim olsun diye dua etmistim sonra hep kizim oldu

Oglum 3gun kreşe gdiiyor.Ben evdeyim aklımı bu karıştırıyor canım. Allah yardımcın olsun.Cok geçmiş olsun canım.Bazen nedensiz bile olabiliyor bu kanamalar.

Varya bende dün gördüm.aaa dr görmemiş burda pipi var dedim.Sonra aklıma geldi.

İsimleriyle güzel günlerde yaşasınlar inşallah her birerinin adida bir birinden güzel o kadar içten dua etmişsin ki 3 tane bir birbirinden güzel evlatların olmuş kız evlat bambaşka birsey anne için. Yoldaş,sırdaş,arkadaş sana herşeyi unutturuyor eminim erkek evlatta öyledir ama kızın yeri bam başka bence
Bu arada kayınpederinin adı neydi

Canım hayırlı olsun güzel haberlerin ben de yarın gidicem de ense kalınlığı görebilir mi acaba, sen kaçıncı haftandasın?

Allah yardımcın olsun. İlk hamilelin de kanama yaşadın mı?
ILAC kullanıyor musun?
Benim ablamın iki sağlıklı hamilelikten sonra 3. Hamilegi cok zor gecti. Hep kanama yaşadı. 3kez düşük yaşadı. Sonra yine sağlıklı bir oğlu oldu.
Son hamileginde de hep kanaması oldu. Daha sonra araştırdilar detayli. Kan pihtilanmasin diye ass kullanıyordu meğer ona karşı alerjisi varmış. Kanamaları ve düsükleri ondan olmus.

Ne güzel isimler konuşulmaya başlandı. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Ben de çift isim koymayı seviyorum. Kiziminda çift. iki ismi kullanıyorum. Ben de kızımı 7 yıl bekledim.
Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmazsın.
Simdi yine kızım olursa ki ben önceden öğrenmek istemiyorum. Ismini Amine Zehra olarak düşündük. Erkek olursa da Muhammed Ebubekir olur demiştik.

Bircok kisi cinsiyeti öğrenmiş kacinci aydasiniz 4. Aydan sonra öğrenilmiyor mu ben 4.ayi bekliyorum dr a gitmek için

Bircok kisi cinsiyeti öğrenmiş kacinci aydasiniz 4. Aydan sonra öğrenilmiyor mu ben 4.ayi bekliyorum dr a gitmek için
4. Ay garantili olur genelde 12. Haftada falan tahmin yapmaya basliyo doktorlar ama kesin bir sey soyleyemiyolar. 14. haftada kesinlesme ihtimali basliyomus

Canım çok sevindim bebekle ilgili olmamasına, inşallah idrar kaçağına da çözüm bulurlar. Oyy sağlıklı olsunlar da çiçek böcek fark etmezzz

Şükür güzel haber almışsın canım idrar kaçağı neden oluyomuş acaba?

Kızlar ben uçak yolculuğu yapıcam evime dönmek için, ayın 6sından sonra aşı kartı zorunluluğu olacakmış. Pzt aşı olmam gerekecek. 13+3 olucam. 3 ay bitmiş oluyor ama doktorlar tam ne zamandan sonra olabilirsiniz diyordu zaten yaptıracaktım biraz panik oldum aniden zorunda kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…