Çok geçmiş olsun canım şükür bebeğin durumu iyiymişKızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana
Mihrimah ismini bende çok beğeniyordum acaba kızıma koysam mı diye isim arayışındayken vuslatta karar kıldıkHafsa
Sare
Yüsra
Zehra
Hatice
Hümeyra
Mihrimah
Bunlari not etmistim kız olursa diye bende
Vuslat sizin icin cok anlamli olmus gercektenMihrimah ismini bende çok beğeniyordum acaba kızıma koysam mı diye isim arayışındayken vuslatta karar kıldık
Sevgiliye kavuşma anlamında olduğu için bende minik sevdicegime 7 sene sonra kavuştum çok şükür
Çok şükür canım muayenen güzel geçmiş gözün aydınDoktordan çıktım çok şükür herşey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal. Doktor ultrasona başlamadan pazarlıkla oturttu beni. Bi bölgeye çok bakabilirim, karnına hafif bastırıp, anlamadığın şeyler konuşabilirim korkmak, stres yapmak yok diyeUltrasona bakarken de İlk 10 sn benim için çok kıymetliydi herşey yolunda maşallah dedi Kan verdim sonuçlar 3-4 güne çıkacakmış, ona göre konuşuruz dedi. Cinsiyet için ise yan duruyodu, bacaklarını açmadı bu bizi yanıltır, mahcup olmak istemiyorum 2 hafta sonra gelin bakalım dedi. Öyle kasmışım ki kendimi başım ağrıyor valla
Evet canım bizim için anlamıda kendi de çok güzel olduVuslat sizin icin cok anlamli olmus gercektenbenim begendigim isimler cok olmustu ama en sonunda aklimizda olmayanlari koyduk
Cok fazla secenek var sankiEvet canım bizim için anlamıda kendi de çok güzel oldukız bebekte isim hakkını babamız bana vermişti vuslatı bulan kendisi oldu insan karar veremiyor isim ararken kafası çok karışıyor siz hangi isimde karar kıldınız
Oglum 3gun kreşe gdiiyor.Ben evdeyim aklımı bu karıştırıyor canım.Öyle mi bak bilmiyodum. Bi de bazi doktorlar tetanoz yaptirmiyormus diye duydum ben. Kuzum sen ilk dozu yeni oldun ama 2.dozu ne zaman olucan? Bende 14. Haftayi bekliyorum 2.doz icin bakalım. Bi de tetanoz olmak gerekirse gittigimiz hastanede olamiyor muyuz illa saglik ocagina mi gitmek gerekiyor?
Kuzu o zaman artısı eksisi düşünüp karar vericeksin. Calisiyor musun? Evde okula giden bebisin var mi vs gibi
Allah yardımcın olsun.Cok geçmiş olsun canım.Bazen nedensiz bile olabiliyor bu kanamalar.Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Dün biraz kızımla ilgilendim, oyıncakları topladım, zaten robot süpürge süpürüyor ama evi toplamadan olmuyor işte. Ondan bile kanama oluyor. Dua edin bana
Varya bende dün gördüm.aaa dr görmemiş burda pipi var dedim.Sonra aklıma geldi.Canım nuba göre kız gibi duruyor. Pipi gibi gozukem sey paralelse kiz yukarı dogruysa erkek diyolar netten bi bak nuba tam kıza uyuyortabi nub ne derece güvenilir bilmiyorum ams benimkide böyle de kız diye tahmin etti dr
Canım cok gecmis olsun. Zor bi hamilelik geciriyosun rabbim yardımcın olsun. Bi arkadasım böyleydi saglikli bir oglu var simdi
İsimleriyle güzel günlerde yaşasınlar inşallah her birerinin adida bir birinden güzelCok fazla secenek var sanki3 kizim var , Rukiye - Amine - Hafsa kizlarimin isimleri Bende erkek olsaydi kapinpederin ismini koycaklardi 12.haftada erkege benziyor demisti doktor . Cok fazla erkek istememe ragmenn16.haftaya kadar , Allahim onun ismini koycaklarsa nolur kizim olsun diye dua etmistim sonra hep kizim oldu
Canım hayırlı olsun güzel haberlerinDoktordan çıktım çok şükür herşey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal. Doktor ultrasona başlamadan pazarlıkla oturttu beni. Bi bölgeye çok bakabilirim, karnına hafif bastırıp, anlamadığın şeyler konuşabilirim korkmak, stres yapmak yok diyeUltrasona bakarken de İlk 10 sn benim için çok kıymetliydi herşey yolunda maşallah dedi Kan verdim sonuçlar 3-4 güne çıkacakmış, ona göre konuşuruz dedi. Cinsiyet için ise yan duruyodu, bacaklarını açmadı bu bizi yanıltır, mahcup olmak istemiyorum 2 hafta sonra gelin bakalım dedi. Öyle kasmışım ki kendimi başım ağrıyor valla
Allah yardımcın olsun. İlk hamilelin de kanama yaşadın mı?Kızlar ben yine sabah kırmızı kanamayla uyandım. Şimdi hastane serum yiyorum. Bebeğim iyi ama bu kanamaya moralim çok bozuluyor. Doktor biri sana bakacak wc harici kalkma diyor. Şimdi kadın arıyorum. Kızıma akşama kadar annem bakıyor, akşam gwldiğinde bana yapışıyor, anne kalk yatma diye ağlıyor.
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun güzel haberlerinben de yarın gidicem de ense kalınlığı görebilir mi acaba, sen kaçıncı haftandasın?
4. Ay garantili olur genelde 12. Haftada falan tahmin yapmaya basliyo doktorlar ama kesin bir sey soyleyemiyolar. 14. haftada kesinlesme ihtimali basliyomusBircok kisi cinsiyeti öğrenmiş kacinci aydasiniz 4. Aydan sonra öğrenilmiyor mu ben 4.ayi bekliyorum dr a gitmek için
Canım çok sevindim bebekle ilgili olmamasına, inşallah idrar kaçağına da çözüm bulurlar. Oyy sağlıklı olsunlar da çiçek böcek fark etmezzzDoktordan çıktım amnıyon sıvısı değilmiş şükür idrar kaçağındedi doktor cinsiyet için şuan küçük dedi haftaya tekrar gıdıcem ıkılı test içinde şuan küçükmüş ama fotoda minnak bir pipi var sankı
Şükür güzel haber almışsın canımDoktordan çıktım amnıyon sıvısı değilmiş şükür idrar kaçağındedi doktor cinsiyet için şuan küçük dedi haftaya tekrar gıdıcem ıkılı test içinde şuan küçükmüş ama fotoda minnak bir pipi var sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?