Ah bizim isimler aylardır belli.. erkek olursa Efe kiz olursa Eylül olur dedik. Esiminde benimde ad soyadimiz e ve e harfleri ile başlıyor senkronizasyonu bozmayalim dedik...
Isim konusu ne keyifli bi konu sırıtıyorum okurken rabbim hep boyle keyifli guzel zamanlar nasip etsin hepimize
Kızlar ben uçak yolculuğu yapıcam evime dönmek için, ayın 6sından sonra aşı kartı zorunluluğu olacakmış. Pzt aşı olmam gerekecek. 13+3 olucam. 3 ay bitmiş oluyor ama doktorlar tam ne zamandan sonra olabilirsiniz diyordu zaten yaptıracaktım biraz panik oldum aniden zorunda kalınca
Kızlar ben uçak yolculuğu yapıcam evime dönmek için, ayın 6sından sonra aşı kartı zorunluluğu olacakmış. Pzt aşı olmam gerekecek. 13+3 olucam. 3 ay bitmiş oluyor ama doktorlar tam ne zamandan sonra olabilirsiniz diyordu zaten yaptıracaktım biraz panik oldum aniden zorunda kalınca
Dun ben cok yogun çalışıyodum her yerdede tuvalete gidemıyorum gorevım gereği surekli baska yerlerdeyım bazen unutuyormda tuvalet cok tutabılıyorum kotu bırsey bu aslında ıdrar kaçırmış olabılırım doktorun demek istediği bu heralde o yuzden cok onemsemedı
Ah bizim isimler aylardır belli.. erkek olursa Efe kiz olursa Eylül olur dedik. Esiminde benimde ad soyadimiz e ve e harfleri ile başlıyor senkronizasyonu bozmayalim dedik...
Isim konusu ne keyifli bi konu sırıtıyorum okurken rabbim hep boyle keyifli guzel zamanlar nasip etsin hepimize
İsimleriyle güzel günlerde yaşasınlar inşallah her birerinin adida bir birinden güzel o kadar içten dua etmişsin ki 3 tane bir birbirinden güzel evlatların olmuş kız evlat bambaşka birsey anne için. Yoldaş,sırdaş,arkadaş sana herşeyi unutturuyor eminim erkek evlatta öyledir ama kızın yeri bam başka bence
Bu arada kayınpederinin adı neydi
Amin canim kayinpederimin ismi Mustafa guzel bir isim ama o zamn saymistim 13 tane mustafa vardi . Ayni yerde yasiyorlar birde birde sadece mustafa olacak baska isim olamaz diyorlardi. Eltim simdi mustafa talha koydu ama sadece talha diyor ben kurtuldum yani
Madem isim konuşuluyo ben de yaziyim, kiz olursa ayla, leyla, yasemin, miray ya da defne vardi listemde. Ama dun erkek gibi gordu doktor isler zorlasti eşimle ortak erkek ismi begenemiyoruz bir türlü
Bende aklımdakı isimleri soyleyeyım kız olursa ela yada eylül erkek olursa hiç bir fikrim yok şuanerkekte idim bulurken çok zorlanıyorum oğlumdada öyle olmuştu
Bende aklımdakı isimleri soyleyeyım kız olursa ela yada eylül erkek olursa hiç bir fikrim yok şuanerkekte idim bulurken çok zorlanıyorum oğlumdada öyle olmuştu
Ne güzel isimler konuşulmaya başlandı. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Ben de çift isim koymayı seviyorum. Kiziminda çift. iki ismi kullanıyorum. Ben de kızımı 7 yıl bekledim.
Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmazsın.
Simdi yine kızım olursa ki ben önceden öğrenmek istemiyorum. Ismini Amine Zehra olarak düşündük. Erkek olursa da Muhammed Ebubekir olur demiştik.
Ilk kizinin ismi neydi peki suan duşundugun ismlerden Amine kizimin ismi , zehrada cok guzel. Benim de oglum olursa Ebubekir cok istiyorum en basindan bu yana
Ilk kizinin ismi neydi peki suan duşundugun ismlerden Amine kizimin ismi , zehrada cok guzel. Benim de oglum olursa Ebubekir cok istiyorum en basindan bu yana
Benim de kızımın ismi Kumsal . Liseden beri hayalimdi bu isim . Tamda kumsal gbi diyor görenler çünkü kumral saçlı maviş gözlü bir kız oldu . Maviş olması bize baya sürpriz oldu çünkü esiminde benimde gözler kahve rengi erkek olursa da yine liseden beri aklımda poyraz ismi var . Eşimde seviyor bu ismi . Ama kız olursa tekrar netleşen bı isim yok aklıma Güneş geliyor sadece
Madem isim konuşuluyo ben de yaziyim, kiz olursa ayla, leyla, yasemin, miray ya da defne vardi listemde. Ama dun erkek gibi gordu doktor isler zorlasti eşimle ortak erkek ismi begenemiyoruz bir türlü
O kadar bulamadık ki eşim artık sıkıldı doğunca düşünürüz demeye başladı diger bir onerisi de kayinpederin ismini koymak, kotu degil aslinda akif ismi ama ne bileyim
Benim de kızımın ismi Kumsal . Liseden beri hayalimdi bu isim . Tamda kumsal gbi diyor görenler çünkü kumral saçlı maviş gözlü bir kız oldu . Maviş olması bize baya sürpriz oldu çünkü esiminde benimde gözler kahve rengi erkek olursa da yine liseden beri aklımda poyraz ismi var . Eşimde seviyor bu ismi . Ama kız olursa tekrar netleşen bı isim yok aklıma Güneş geliyor sadece
Bende isim konusun da kesinlikle kafam da şu olabilir diye geçen isim yok kız olsaydı ipek, inci çok hoşuma gidiyordu. Kumsal ismine de bayıldım ama benim de erkek ismi araştırmaya başlamam lazım. Hem erkek hem kızda kullanılan Benan ismi de çok hoşuma gitmişti ama bilemiyorum
E herkes söylemiş bende soyliyim. Kız olursa ben nil, duru gibi isimler istiyodum. Ama eşimle ortak zeynep ismini begeniyoduk. Ama simdi erkek dedi doktor ben arda istiyorum, eşimde Pamir ismini seviyodu belki Pamir Arda olur. Ama net degiliz tabiki yüz kere degisir kesin