2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah bizim isimler aylardır belli.. erkek olursa Efe kiz olursa Eylül olur dedik. Esiminde benimde ad soyadimiz e ve e harfleri ile başlıyor senkronizasyonu bozmayalim dedik...

Isim konusu ne keyifli bi konu sırıtıyorum okurken rabbim hep boyle keyifli guzel zamanlar nasip etsin hepimize

Doktorum 12 biter bitmez o dedi canım

Aşı olmanıza gerek yok, 48 saat içinde yapılmış pcr testini kabul ediyorlar.

Şükür güzel haber almışsın canım idrar kaçağı neden oluyomuş acaba?
Dun ben cok yogun çalışıyodum her yerdede tuvalete gidemıyorum gorevım gereği surekli baska yerlerdeyım bazen unutuyormda tuvalet cok tutabılıyorum kotu bırsey bu aslında ıdrar kaçırmış olabılırım doktorun demek istediği bu heralde o yuzden cok onemsemedı

İsimlerinize bayıldım. İnşallah saglikla o isimleri kullandığınız günleri görürsünüz

Amin canim kayinpederimin ismi Mustafa guzel bir isim ama o zamn saymistim 13 tane mustafa vardi . Ayni yerde yasiyorlar birde birde sadece mustafa olacak baska isim olamaz diyorlardi. Eltim simdi mustafa talha koydu ama sadece talha diyor ben kurtuldum yani

Madem isim konuşuluyo ben de yaziyim, kiz olursa ayla, leyla, yasemin, miray ya da defne vardi listemde. Ama dun erkek gibi gordu doktor isler zorlasti eşimle ortak erkek ismi begenemiyoruz bir türlü

Bende aklımdakı isimleri soyleyeyım kız olursa ela yada eylül erkek olursa hiç bir fikrim yok şuanerkekte idim bulurken çok zorlanıyorum oğlumdada öyle olmuştu

Bende aklımdakı isimleri soyleyeyım kız olursa ela yada eylül erkek olursa hiç bir fikrim yok şuanerkekte idim bulurken çok zorlanıyorum oğlumdada öyle olmuştu
Yaa evet dimi benim kiz ismi listemde 10 15 isim vardı ilk ama erkekte gercekten icime sinen hic cikmiyodu

Ilk kizinin ismi neydi peki suan duşundugun ismlerden Amine kizimin ismi , zehrada cok guzel. Benim de oglum olursa Ebubekir cok istiyorum en basindan bu yana

Benim de kızımın ismi Kumsal . Liseden beri hayalimdi bu isim . Tamda kumsal gbi diyor görenler çünkü kumral saçlı maviş gözlü bir kız oldu . Maviş olması bize baya sürpriz oldu çünkü esiminde benimde gözler kahve rengi erkek olursa da yine liseden beri aklımda poyraz ismi var . Eşimde seviyor bu ismi . Ama kız olursa tekrar netleşen bı isim yok aklıma Güneş geliyor sadece

Madem isim konuşuluyo ben de yaziyim, kiz olursa ayla, leyla, yasemin, miray ya da defne vardi listemde. Ama dun erkek gibi gordu doktor isler zorlasti eşimle ortak erkek ismi begenemiyoruz bir türlü
Ya dimii kız olursa mina diyoduk erkekte asla seçemiyorum içime sinen yok uraz mı olsa dedik ama o da sinmedi tam çok zor çokkk

Ya dimii kız olursa mina diyoduk erkekte asla seçemiyorum içime sinen yok uraz mı olsa dedik ama o da sinmedi tam çok zor çokkk
O kadar bulamadık ki eşim artık sıkıldı doğunca düşünürüz demeye başladı diger bir onerisi de kayinpederin ismini koymak, kotu degil aslinda akif ismi ama ne bileyim

Kumsal ne guzel isim bayildim hemde ismi gibi bir kiz olmasina

Bende isim konusun da kesinlikle kafam da şu olabilir diye geçen isim yok kız olsaydı ipek, inci çok hoşuma gidiyordu. Kumsal ismine de bayıldım ama benim de erkek ismi araştırmaya başlamam lazım. Hem erkek hem kızda kullanılan Benan ismi de çok hoşuma gitmişti ama bilemiyorum

E herkes söylemiş bende soyliyim. Kız olursa ben nil, duru gibi isimler istiyodum. Ama eşimle ortak zeynep ismini begeniyoduk. Ama simdi erkek dedi doktor ben arda istiyorum, eşimde Pamir ismini seviyodu belki Pamir Arda olur. Ama net degiliz tabiki yüz kere degisir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…