2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Y yakisiklikadin benim de aynı şekilde ama çok net demediği için iki fikre de eşit mesafede durmalı. Ekim başı öğrenicez artık, benim nifty sonucu çıkacak insaf edip söylerse bilmiyorum
Evet biliyorum sizi Geçen hafta 2'li testte kan verememiştim bu hafta tekrar ultrasona girip binde kan vericem belki ultrasonda daha net görünür bu sefer :) nub u da sizden duymuştum nifty yi de sizden duyuyorum Bu vereceğim kan mı nifty olacak acaba nedir tam?

Dulciana Tamam öğrendim değilmiş

Y yakisiklikadin benim de aynı şekilde ama çok net demediği için iki fikre de eşit mesafede durmalı. Ekim başı öğrenicez artık, benim nifty sonucu çıkacak insaf edip söylerse bilmiyorum
Bizde bi sonraki kontrole kadar kesin demeden kimseye söylemedik.Alisveris içinde bekliyorum.Pek de heveslenmemeye çalışıyorum zor olsada

Kizlar ellerim asiri kurudu.Havalardan mi acaba?Şu sıralar sudan çıkmıyor bi de.Kislik hazırlıkla uğraşıyorum.Belki bunun da etkisi vardır.Yahu bunu bile cinsiyete yoranlar var.Erkek de olur diyip duruyorlar.

Rabbim gönlündekini hakkinda hayirli eylesin canim peki sen her gittiginde bakacak mi doktorun ? Bana 3 ultrasyon hakkin var dedi. Birinciyi 9 haftalikken bakti. Dün gittigimde 15+1 di , ben parali baktirmak istedim. Bakmayacakti cunku , cok net belli oldu cinsiyeti. Parali baktirmasaydim 20.haftada bakacakti. Simdi 5 hafta sonraya verdi yeni randevuyu. 10 gun sonra sen kac haftalik oluyorsun ?

Kizlar ellerim asiri kurudu.Havalardan mi acaba?Şu sıralar sudan çıkmıyor bi de.Kislik hazırlıkla uğraşıyorum.Belki bunun da etkisi vardır.Yahu bunu bile cinsiyete yoranlar var.Erkek de olur diyip duruyorlar.
Canım benimde ellerim ozellikle parmak aralarım cok kuru. Ama 1.5 2 aydır böyle belki. Doktor %80 oglus demisti ama bilmiyorum ilgisi var mi

Tecrübeli anneler size bir sorum olacak, tüp bebekle hamileyim 12+5 teyiz başından beri düşük tehlikemiz vardi çünkü çok kanamali bir gebelik oldu. Son 1 haftadır leke yok çok şükür. Düşük tehlikesi tamamen ne zaman geçer hâlâ çok korkuyorum en ufak bir sızida acaba bi şey mi oluyor diyorum

Ya ne kadar zor bir psikoloji umarım sağlıkla tamamlarsınız gebeliğinizi yavrunuzu alırsınız kucağınıza. Benim de tüp bebek 12+3 paralel gitmiş tedavimiz. Progestan vermiştir mutlaka değil mi? Bir de çalışıyor musunuz evde misiniz? Evdeyseniz olabildiğince yormamaya çalışın kendinizi

Progestan fitil kullanıyorum günde iki kez, proluton haftada bir. Bu hafta çalışmaya başladım öncesinde hep yatıyordum. Şimdi çalışırken de çok yorulmamaya dikkat ediyorum ama yine de çok korkuyorum. Öncesinde de 2 düşüğüm var

4 defa gittim canım şimdiye kadar hepsinde baktı özel testler hariç para istemedi.Nerdeyse 13 hafta bitmiş olacak banada 1 ayda görüşürüz dedi yaklaştıkça doğum sıklaşır görüşmemiş dedi

bende de aynı durum var. sadece ellerim değil yüzüm vücudum da aşırı kurudu. ilk çocuğum erkekti böyle bir şey olmamıştı :)

Canım benimde ellerim ozellikle parmak aralarım cok kuru. Ama 1.5 2 aydır böyle belki. Doktor %80 oglus demisti ama bilmiyorum ilgisi var mi
Bi kaç gündür böyle canım.Ellerimin üstü sadece.Oglumda hiç olmamıştı.Buna kiz dedi ama bakalım

bende de aynı durum var. sadece ellerim değil yüzüm vücudum da aşırı kurudu. ilk çocuğum erkekti böyle bir şey olmamıştı :)
Benim vücut bunda baya iyi durumda.Oglumda vücut kuruydu hatta bu haftada çatlaklar bile olmuştu.Ama bunda sadece ellerimin üstünde var kuruluk.Belki havalardandir

Merhaba Kızlar
Bizim de bugün randevumuz vardi.
Bebis iyi hamd olsun.
Rahim ağzım 38mm doktor iyi dedi ama bana sanki hemen kısalıyor gibi geldi. 4 hafta önce 45mm di.
Maşallah canım bebişe sonuçta doktorun da takip ediyor 7 mm lik kısalmanın farkındadır bişey olsa söylerdi bence. Benim ilk gebeliğimde 27. Haftadan sonra kısalma başlamıştı 27-32 mm arası oldu hep doğuma kadar. Haftalarca vajinadan ilaç kullanmıştım. Umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz.

Benımde hanılelıgımın basından berı bır hafta gogsum buyudu acıdı dıger hafta kuculdu oyle oyle son haftaya kuculme haftasına gelgıgımden berı kucuk cok ılgınc gelıyor ılk zamanlar acaba bebege bırsey mı oldu dıye strese gırıyodum ama artık normale bagladım benım gıbı olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…