2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de geçen haftaya kadar Proluton ve progestan kullanıyodum fitil olarak. Bana sabah 2 akşam 2 vermişti progestanı bu hafta itibariyle bıraktırdı. Düşüklerin bir sebebi var mı peki araştırıldı mı?

Ben normaldede ne zaman ped kullansam akıntım artar onun yerine anlık havlu kağıt koyuyorum bazen..iç çamaşıri sık değiştiriyorum çoğu zaman..
eskiden ben de cok tuvalet kagidi koyardim ama o tuvalet kağıtlarında agaartici kimyasallar var koymani tavsiye etmem en guzeli günde 5-6 kez de olsa ic camasirini değiştirmen

Ben de geçen haftaya kadar Proluton ve progestan kullanıyodum fitil olarak. Bana sabah 2 akşam 2 vermişti progestanı bu hafta itibariyle bıraktırdı. Düşüklerin bir sebebi var mı peki araştırıldı mı?
Genetik anomali var bebeklerde genelde denildi. Genetik testlerimiz temizdi ama

Çıkıyorum cnm dışarı kızları okula ben götürüyorum getiriyorum zaten o arayı değerlendiriyorum rabbim kolaylık versin hepimize biranım biranıma uymuyor

Ya ben ara ara çoook küçük bişeyler hissediyorum sanki ama öyle devamlı bişey değil. 2. Gebelik diye belki normalden erken hissediyorumdur Ya evet Z zahrada benim de dikkatimi çekti.kaç gündür aklımda da yazamadım.

eskiden ben de cok tuvalet kagidi koyardim ama o tuvalet kağıtlarında agaartici kimyasallar var koymani tavsiye etmem en guzeli günde 5-6 kez de olsa ic camasirini değiştirmen
Havlu kağıt çok çok nadir dışarda falan koyarım günlük ped hava aldırmıyor baan iyi gelmiyor.. normalde zaten sık sık çamaşır değiştirme katılıyorum size

Ben arada hava kabarcığı gibi pıt pıt vi şeyler hissediyorum ama bebişle mi ilgili emin değilim Doktoruma sordum daha çok erken ama hissedilebilir de dedi.

Her gün nifty sonucu çıktı mı diye bakıyorum canım, günler gecmiyor
Ayy hic sorma. Dün anneme falan gittim kafam dagildi. Bugünde 2 saat uyumusum haftaya salı çarşambadan önce benimki çıkmaz gibime geliyor ama bakalım. Güzel sonuçlar alalim da haberlesiriz zaten

Ben arada hava kabarcığı gibi pıt pıt vi şeyler hissediyorum ama bebişle mi ilgili emin değilim Doktoruma sordum daha çok erken ama hissedilebilir de dedi.
Ayy ne güzel benim ilk gebeliğim ondan sanırım hiç bişeycik hissetmiyorum sadece rahatsız oturduğum da acı hissi oluyor

Ben hissediyorum kızlar ama pıt pıt şeklinde değil böyle kayma şeklinde Karnımın üstüne yatınca
Her zaman olmuyo ama
Kontrolü falan olan yok mu ? Benim daha çok var. Günler geçmek bilmiyo. Tekrar uyku hali başladı bende . Sürekli uyumak istiyorum

Yaaa ne güzel hissetmek istiyorum artık onun iyi olduğunu hissedip normal hayatıma devam etmek istiyorum 3 yıl sonra sabırla gelen bi bebek çok bekledik yolunu her gün ulturasonla baktırsam o kadae mutlu olucam2 3 hafta zoe geçti

Çok güzel ya benim hafyaya salı çok heyacanlıyım

Kizz karninin ustune nasi yatiyosun ben korkuyorum aman yok anacim daha 25 inde gitcez artik ayda 1 ya gecmek bilmiyoi

Ben yaklaşık 3 haftadır hissediyorum bu hafta daha da belirgin ama benım bebeğim için iri bir bebek dedi doktor onunla etkisi varmı dördüncü olmasını da etkisi varmı bilemiyorum sürekli değil ama ara oldukça şiddetli hissediyorum

Kızlar hamile yastığı almadıysanız mutlaka alın. Ben çok rahat ettim 1 haftadır kullanıyorum. Dönüşlerimde çok uyanırdım şimdi deliksiz uyuyorum. İnanılmaz güzel destekliyor. Her fırsatta içine yatıp dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…