Progestan fitil kullanıyorum günde iki kez, proluton haftada bir. Bu hafta çalışmaya başladım öncesinde hep yatıyordum. Şimdi çalışırken de çok yorulmamaya dikkat ediyorum ama yine de çok korkuyorum. Öncesinde de 2 düşüğüm var
Ben de geçen haftaya kadar Proluton ve progestan kullanıyodum fitil olarak. Bana sabah 2 akşam 2 vermişti progestanı bu hafta itibariyle bıraktırdı. Düşüklerin bir sebebi var mı peki araştırıldı mı?
eskiden ben de cok tuvalet kagidi koyardim ama o tuvalet kağıtlarında agaartici kimyasallar var koymani tavsiye etmem en guzeli günde 5-6 kez de olsa ic camasirini değiştirmen
Ben de geçen haftaya kadar Proluton ve progestan kullanıyodum fitil olarak. Bana sabah 2 akşam 2 vermişti progestanı bu hafta itibariyle bıraktırdı. Düşüklerin bir sebebi var mı peki araştırıldı mı?
Evde insan hep ayni isleri yap yap gercekten geriliyor. Hamilelik hormonlari da yüksek tabi oda ekstra bir sinirlilik yapiyor, halsiz oluyorsun isler kalincada sinirli oluyor . En iyisi birazcik herseye mola vermek . Cocuklar evden gidince kendine zaman ayir. Senin kizlar buyuk cok yipratma kendini. Ben iyiyim cok sukur , senin kadar net hissetmiyorum hareketlerini, arada top gibi bir kenara geciyor , yer degistiriyor onlari hissesiyorum
Çıkıyorum cnm dışarı kızları okula ben götürüyorum getiriyorum zaten o arayı değerlendiriyorum rabbim kolaylık versin hepimize biranım biranıma uymuyor
Hiç hissetmeye başlayan var mı bebeğini ben daha hiç hissetmiyorum iş yerinde sadece çok öne doğru eğilerek oturduğum da bi acı oluyor karnım da düzelince hemen geçiyor siz de durumlar nasıl bi sessizleşti anneler Zzahrada
falan yok görünür de
Hiç hissetmeye başlayan var mı bebeğini ben daha hiç hissetmiyorum iş yerinde sadece çok öne doğru eğilerek oturduğum da bi acı oluyor karnım da düzelince hemen geçiyor siz de durumlar nasıl bi sessizleşti anneler Zzahrada
falan yok görünür de
Ya ben ara ara çoook küçük bişeyler hissediyorum sanki ama öyle devamlı bişey değil. 2. Gebelik diye belki normalden erken hissediyorumdur Ya evet Zzahrada
benim de dikkatimi çekti.kaç gündür aklımda da yazamadım.
eskiden ben de cok tuvalet kagidi koyardim ama o tuvalet kağıtlarında agaartici kimyasallar var koymani tavsiye etmem en guzeli günde 5-6 kez de olsa ic camasirini değiştirmen
Havlu kağıt çok çok nadir dışarda falan koyarım günlük ped hava aldırmıyor baan iyi gelmiyor.. normalde zaten sık sık çamaşır değiştirme katılıyorum size
falan yok görünür de
Ben arada hava kabarcığı gibi pıt pıt vi şeyler hissediyorum ama bebişle mi ilgili emin değilim Doktoruma sordum daha çok erken ama hissedilebilir de dedi.
Ayy hic sorma. Dün anneme falan gittim kafam dagildi. Bugünde 2 saat uyumusum haftaya salı çarşambadan önce benimki çıkmaz gibime geliyor ama bakalım. Güzel sonuçlar alalim da haberlesiriz zaten
Ben arada hava kabarcığı gibi pıt pıt vi şeyler hissediyorum ama bebişle mi ilgili emin değilim Doktoruma sordum daha çok erken ama hissedilebilir de dedi.
Ben hissediyorum kızlar ama pıt pıt şeklinde değil böyle kayma şeklinde Karnımın üstüne yatınca
Her zaman olmuyo ama
Kontrolü falan olan yok mu ? Benim daha çok var. Günler geçmek bilmiyo. Tekrar uyku hali başladı bende . Sürekli uyumak istiyorum
Ya ben ara ara çoook küçük bişeyler hissediyorum sanki ama öyle devamlı bişey değil. 2. Gebelik diye belki normalden erken hissediyorumdur Ya evet Zzahrada
benim de dikkatimi çekti.kaç gündür aklımda da yazamadım.
Yaaa ne güzel hissetmek istiyorum artık onun iyi olduğunu hissedip normal hayatıma devam etmek istiyorum 3 yıl sonra sabırla gelen bi bebek çok bekledik yolunu her gün ulturasonla baktırsam o kadae mutlu olucam2 3 hafta zoe geçti
Ben hissediyorum kızlar ama pıt pıt şeklinde değil böyle kayma şeklinde Karnımın üstüne yatınca
Her zaman olmuyo ama
Kontrolü falan olan yok mu ? Benim daha çok var. Günler geçmek bilmiyo. Tekrar uyku hali başladı ben de . Sürekli uyumak istiyorum
Benimde pazar gününden bu yana kasığımda hafif segirme gibi bir hissiyat var. Daha cok erken denilene göre ama bebis oldugunu düşünüp aşırı mutlu oluyorum. Daha once hissetmedigim birsey
Her zaman olmuyo ama
Kontrolü falan olan yok mu ? Benim daha çok var. Günler geçmek bilmiyo. Tekrar uyku hali başladı bende . Sürekli uyumak istiyorum
falan yok görünür de
Ben yaklaşık 3 haftadır hissediyorum bu hafta daha da belirgin ama benım bebeğim için iri bir bebek dedi doktor onunla etkisi varmı dördüncü olmasını da etkisi varmı bilemiyorum sürekli değil ama ara oldukça şiddetli hissediyorum
Merhaba Allah’ın izniyle ben de Mart annesi olacağım inşallah 2 gün önce cinsiyeti öğrendik
Bebeğimiz erkekmiş
Sağlıklı hayırlı bir evlat olması İçin dua ediyorum
Kızlar hamile yastığı almadıysanız mutlaka alın. Ben çok rahat ettim 1 haftadır kullanıyorum. Dönüşlerimde çok uyanırdım şimdi deliksiz uyuyorum. İnanılmaz güzel destekliyor. Her fırsatta içine yatıp dinleniyorum