Hiç hissetmeye başlayan var mı bebeğini ben daha hiç hissetmiyorum iş yerinde sadece çok öne doğru eğilerek oturduğum da bi acı oluyor karnım da düzelince hemen geçiyor siz de durumlar nasıl bi sessizleşti anneler Zzahrada
falan yok görünür de
2.olmasına rağmen sanki bi çok şeyi unutmusum.Bazen hissediyo gibiyim sanki ama emin olamıyorum işte Ama artık bi gobusum var minik de olsa.Akşam var sabah yok gibi.
Kızlar hamile yastığı almadıysanız mutlaka alın. Ben çok rahat ettim 1 haftadır kullanıyorum. Dönüşlerimde çok uyanırdım şimdi deliksiz uyuyorum. İnanılmaz güzel destekliyor. Her fırsatta içine yatıp dinleniyorum
2.olmasına rağmen sanki bi çok şeyi unutmusum.Bazen hissediyo gibiyim sanki ama emin olamıyorum işte Ama artık bi gobusum var minik de olsa.Akşam var sabah yok gibi.
Oğlumda ben 2aylikken hemen büyük beden biseyler giymeye başlamıştım bunda bulantılardan biraz zor büyüdüm.Ama hoşuma da gitti ya gobekArtık 4.aydayiz normal değilmi.
Dolabımı komple düzenledim. Tüm kotlarımı ve taytlarımı kaldırdım herşeyim yüksek bel ve dar olduğu için şimdiden kastırıyor boşuna yer kaplamasın dedim
QUOTE="venusssss, post: 69310361, member: 1043718"]
Dolabımı komple düzenledim. Tüm kotlarımı ve taytlarımı kaldırdım herşeyim yüksek bel ve dar olduğu için şimdiden kastırıyor boşuna yer kaplamasın dedim
[/QUOTE]
Bende haftaya yapicam.Yazlıkları da secerim.Hic büyük bişeyim de kalmadı.Ben küçüldükçe o hevesle büyük olanları hep vermiştim.Bi de kendime alışveriş yapmam gerekecek.
Ayy hic sorma. Dün anneme falan gittim kafam dagildi. Bugünde 2 saat uyumusum haftaya salı çarşambadan önce benimki çıkmaz gibime geliyor ama bakalım. Güzel sonuçlar alalim da haberlesiriz zaten
Amin canım, çok uzun 1 hafta ya. Ucunda hayırlı temiz sonuç olsun da bekleyeceğiz ben pazar günü bir bakıcam yine online lab sonuçtan 5 günde ve 7 günde çıkan duydum. İlk sonucu çıkan yazsın
Hiç hissetmeye başlayan var mı bebeğini ben daha hiç hissetmiyorum iş yerinde sadece çok öne doğru eğilerek oturduğum da bi acı oluyor karnım da düzelince hemen geçiyor siz de durumlar nasıl bi sessizleşti anneler Zzahrada
falan yok görünür de
Ben hissediyorum sanırım tam emin olamıyorum ama . Mesela kızımda 20 haftada direk tekme olarak hissetmiştim .sorarlarsi o zaman böyle kasiklarimda karıncalanma oluyordu .hani sanki böyle bı tuyle falan gidiklarlarda elin oraya gider ya onun gibi bişey oluyordu ama emin olamiyordum . Bu hafta aynı karıncalanmayi hissetmeye başladım . Bnce bebek hareketi bu . Özellikle tatlı biseyler yedikten sonra olması ve tam göbek deligimin altında olmasından dolayı böyle düşünüyorum . Resmen içim gudiklaniyomus gbi tuhaf bişey tam anlatamıyorum da
yüksek belli slouchy jeanler oluyo hala belden aşağısı geniş olduğu için göbeğim sığıyo içine 2 sezon önce moda diye 3 tane almıştım bu yıl bi sevemedim diye giymemiştim ama şimdi en sevdiklerim oldu tekrar. Ben de eşyaları verme dağıtma huyu var. Olmuyorsa evde tutmam mutlaka veririm. Bunları vermediğime şükrettim
Ben hissediyorum sanırım tam emin olamıyorum ama . Mesela kızımda 20 haftada direk tekme olarak hissetmiştim .sorarlarsi o zaman böyle kasiklarimda karıncalanma oluyordu .hani sanki böyle bı tuyle falan gidiklarlarda elin oraya gider ya onun gibi bişey oluyordu ama emin olamiyordum . Bu hafta aynı karıncalanmayi hissetmeye başladım . Bnce bebek hareketi bu . Özellikle tatlı biseyler yedikten sonra olması ve tam göbek deligimin altında olmasından dolayı böyle düşünüyorum . Resmen içim gudiklaniyomus gbi tuhaf bişey tam anlatamıyorum da
Benim ilk bebeğim sanırım ben geç hissederim bide göbeğim var yani genelde göbekliler geç hissedeemiş diyorlar. Nasıl mutlu oluyorsunuzudr dimi içinde ki kıpırtılarla
Yaaa ne güzel hissetmek istiyorum artık onun iyi olduğunu hissedip normal hayatıma devam etmek istiyorum 3 yıl sonra sabırla gelen bi bebek çok bekledik yolunu her gün ulturasonla baktırsam o kadae mutlu olucam2 3 hafta zoe geçti
Oğluma hamileyken 17. Haftada hissetmeye başlamıştım. Az kaldı sizin de başlar en güzel kısmı o zaman başlıyor benim doktorum 2 haftada bir çağırdığı için iyi oluyo bana sık görmüş oluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben kendime alışveriş yaptım geçen gün çünkü pantolonlarım hep dar kesimli şimdi hiçbiri olmuyo hamile taytı, pantolon falan aldım başka türlü rahat edemiyorum.
Ben kendime alışveriş yaptım geçen gün çünkü pantolonlarım hep dar kesimli şimdi hiçbiri olmuyo hamile taytı, pantolon falan aldım başka türlü rahat edemiyorum.
Benimde nerdeyse herşeyin beli kesiyor yoksa kilo almış değilim ne alacağımı bilemiyorum hamile elbisesi taytida sevmiyorum neler aldıniz fikir verin..helede sonbahar ardindan kış malum
Benimde nerdeyse herşeyin beli kesiyor yoksa kilo almış değilim ne alacağımı bilemiyorum hamile elbisesi taytida sevmiyorum neler aldıniz fikir verin..helede sonbahar ardindan kış malum
Ben hamile kıyafetlerini seviyorum Bel kısımları inanılmaz rahat o yüzden hamile taytı aldım bi de kot aldım diğer türlü büyük beden alsam göbek kısmı yine tam kapatmayacak. Üstten normalde giyindiğim bedenden birkaç beden büyük normal üstler aldım. Popo kısmını kapatacak uzunlukta. Mesela iki parça şeyleri seviyorum içine uzun bol atlet gibi üstüne kısa tişörtü oluyo öyle şeyler aldım.
Benim ilk bebeğim sanırım ben geç hissederim bide göbeğim var yani genelde göbekliler geç hissedeemiş diyorlar. Nasıl mutlu oluyorsunuzudr dimi içinde ki kıpırtılarla
Olabilir canım bnm kız kardeşini de biraz göbeği vardı 5 ayına kadar hamileoldugu belli değildi . O da ilk gbelik 22 . Haftada hissetti sanırım . Mutlu oluyoruz tabiki .darısı senin de başına
falan yok görünür de