2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde nerdeyse herşeyin beli kesiyor yoksa kilo almış değilim ne alacağımı bilemiyorum hamile elbisesi taytida sevmiyorum neler aldıniz fikir verin..helede sonbahar ardindan kış malum

Bana ablamın arkadaşlarından hamile kıyafetleri geldi. Genelde hep elbiseler var. Bence en rahatı elbise. Çorapla hop hazırsın. Hamile elbiseleri güzel aslında normal elbiselerin büyük bedeni gibi.pentide indirimden hamile ev giyimi aldım. Pijama altları ve kısa kollu üstler çok güzel. Ekstra tayt alacağım o kadar

Bebeği 16 20 haftalarda hissetmeye başlarsınız yazıyor nette
Evet ama 16 ya da bisey kalmadi. Ben gecen hafta biseyin göbeğimde kaydığını hissettim o bebiskomdu bence. Ya ben annenin hissettigine inaniyorum cok doktor öyle demis internette böyle demiş inanmıyorum bu konuda bütün gün bebiskolarimizla konuşan biziz

Benim pelvik kasları çabuk genişledi sanırım ben normalde güzel spor yapıyordum, az yiyordum. Hareketim eskiye göre azalınca normal heralde genişlemek herşeyim küçücükmüş

Hayir cnm bende dogustan hashimoto tiroidi var. Dogustan anneden kiz cocuguna geciyo.

Bende elbise ve tayt_tunik bayılıyorum.Hele ki cicili bicili şeylere.Ama pijamalarım falan aşırı küçüktü bi pentiye bakiyim bende.Tayt da almam gerek.Pantolonla rahat edemiyorum.

Yaa ne guzel , benim doktorum bakmiyor. Diger doktorum bakiyordu her gittigimde , bu daha yakin cocuklar ile zor olmasin diye baslamistim bu doktora , ama bakmiyorlarmis. 40 € bir ultrasyon. Onda da baskasinin ismi ve haftasi yaziyordu esim diyor ya erkek degilse baskasinin bebegiyse bana bakip soyledi tabi sadece ismi girmemis ,benim sansim iste

Çıkıyorum cnm dışarı kızları okula ben götürüyorum getiriyorum zaten o arayı değerlendiriyorum rabbim kolaylık versin hepimize biranım biranıma uymuyor
Bende pazartesi basliyorum kizlari okula goturmeye belki o tempoyla fazla kilo almam diye umut ediyorum 4.kizin oldugunu duyunca cevrendekiler ne tepki veriyor ?

Bende elbise ve tayt_tunik bayılıyorum.Hele ki cicili bicili şeylere.Ama pijamalarım falan aşırı küçüktü bi pentiye bakiyim bende.Tayt da almam gerek.Pantolonla rahat edemiyorum.

Online da bakmanı tavsiye ederim. Hem daha çok seçenek oluyor hem daha uygun mağazaya göre

Yaa senin adına çok sevindim gerçekten istiyordun birde oğlun olmasını sağlıkla sıhhatle gelsin şehzaden cnm
Tesekkur ederim canim , senin kiz olunca bende bayagi kendimi alistirmistim kiz olacak , 4 kiz annesi olacagim diye . Doktor erkek deyince bir şok oldum degir mi dedim direk bu artik degismez dedi . Hâlâ kimseye soyleyemedim . Sadece kiz kardesime soyledim.

Ben de hep elbise giyiyorum ama kışın napıcaz, külotlu çorap da sıkar mı acaba diyorum ona henüz çözüm bulamadım, nedense hamile pantolonu önyargım var. Bir pantolon alırsam tüm hamileliği onla geçirmekten üstüme yapışmasından korkuyorum ben de hamile taytı deneyebilirim

Online da bakmanı tavsiye ederim. Hem daha çok seçenek oluyor hem daha uygun mağazaya göre
Pentiye bakacak olanlar bedeninizden eminseniz online alın derim. Ben mağazadan aldım eve gelip trendyola girince üçte bir fiyata satıldığını gördüm

Hamile taytı candır dene bak anlayacaksın dediğimi Hamileler için de külotlu çoraplar var onlardan alırsın elbise giymek istediğinde

Hamile külotlu çoraplarının çok sıkacağını sanmıyorum ama taytla da giyilebilir bence çok sıkıntı olursa bende birkaç pantolon var. Denedim. Değişik geldi ama giyilir bence hafif bir tayt havası oluyor

Selam herkesee,bugün kontrolüm vardı (aslında 1 hafta sonraydı ama ağrılarım var diye erken gittim ).Çok şükür herşey yolunda ağrılar için magnezyum verdi inşallah iyi gelirVeee cinsiyeti de öğrendik %90kiz dedi ben de çok garanticiyim o zaman değişme ihtimali de var yani dedim biz doktorlar %100 u pek sevmeyiz ama sen öyle say dedi inanamıyorum nedense hep erkek gibi hissetmiştim ben yalnız çin takvimi yüzük makas hepsi kız çıkmıştı ama tesadüftür diye düşünüyorum . Hepimiz için hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…