2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok teşekkürler ,bana de direkt yordun mu kendini dedi o da çok etkiliyor çünkü dikkat edin , haftaya devlette randevum var bakalim p ne diycek değişir belki diyorum hâlâ
Rica ederim iyi gelir inşallah,ben de yarın kan vereceğim enfeksiyon çıkarsa mecbur ilaç verirse de kullanırım o riski almam ben de
Ben de sanki çok acıkmış gibi bir sürü şey istiyo can bir eksi bir tatlı nasıl birşey anlamadım ama azicik yiyince doyuyorum yine de pantolon düğmelerim kapanmıyor bugün aldım 1tane daha da alacağım gibi görünüyor
Yüzük makas ve tuz testini bizde yaptık çıkar mı çıkmaz mı bakacaz kaçıncı haftada öğrendiniz?
Tuzu bilmiyorum yapmamıştım bir de kese görüntüsü ile Instagram da bakanlar var ya baktirmistim o da tuttu artık bu saatten sonra değişirse büyük gol olur 14+6 yım bugün söyledi 12+3 te de kıza benzetmisti

Yaa benim göbüşüm kaşınıyor bazen deli gibi acaba diyorum çatlıcak mı yaa ondan mı, hemen diyorum çatlak kremlerini sipariş etsem mi. Sonra diyorum hemen moda girmee
Canım eğer lierac mustela biraz daha sonra alayım diyosum normal nemlendirici bebe yagı ya da hindistan cevizi yağıyla arada bi nemlendir. Hafif hafif büyümeye başlamış demekki bi de belinin yanlarını göğüs kısmını bacak kalçayı unutma

Hangi sayfada baktırdın bende baktirdim da ayni sayfami diye merak ettim birde bende ultrasonla degil biri tarihlerle bakmıştı digeride kese görüntüsüyle bakti Ikiside farkli dedi

Yaa benım bebiş karnımda sankı kelebek gıbı uçusuyor ben hem zayıfım hemde 2. Bebiş ondan bu kadar erken hıssedıyorum heralde yrnda ikili teste gidicem bakalım heyecan dorukta

Hangi sayfada baktırdın bende baktirdim da ayni sayfami diye merak ettim birde bende ultrasonla degil biri tarihlerle bakmıştı digeride kese görüntüsüyle bakti Ikiside farkli dedi
bebeklerde cinsiyet tahmini ve cinsiyet tahmini kesin diye 2 farklı sayfa,biri hem tarih hem görüntü istemişti

Kizlar karnim ağrıyor. Yaklasik iki uc saat olacak gecmedi bir türlü. Karin ağrısı gibi degilde kas acısi gibi. Uzanip dinleneyim dedim kaltigimda basamıyorum iki uc adim sonra normale dönüyor. Acile gitsem mi sabahi mi beklesem bilemedim. Bir kac gundur idrara sıkışınca hafif oluyordu şuan sürekli var

Yaa benım bebiş karnımda sankı kelebek gıbı uçusuyor ben hem zayıfım hemde 2. Bebiş ondan bu kadar erken hıssedıyorum heralde yrnda ikili teste gidicem bakalım heyecan dorukta
Canım benim de aynı bu his kelebek uçması gibi kayma gibi.ben de zayıfım ve 2. Bebek Demek ki hissediyoruz

Progestan alıyorsan onu al yarın doktoruna görün istersen canım. Acildekiler çoğunlukla pek bişey anlamıyor

Kızlar bana da bi baksanız kız mı erkek mi sizce 13+1
Ben hiç anlamıyorum ama geçen bi yerde 12. 13. haftalarda yüz üstü dönen bebekler genellikle kız oluyor yazıyordu bi fikri olan var mı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çok canım 40€ araştır bi sigortaya falan ara sor.

Bende pazartesi basliyorum kizlari okula goturmeye belki o tempoyla fazla kilo almam diye umut ediyorum 4.kizin oldugunu duyunca cevrendekiler ne tepki veriyor ?
Kimsenin tepkisi açıkçası umrumda değil illaki birde oğlun olaydı diyen oluyor ama nasip bu işler hz Allah’ın bana lütfu ben öyle görüyorum üstelik net değil doktorum seninki kadar büyük bir olasılıkla söylemedi cnm ben cinsiyet soranlara kız diyorum ama yinede kız oldugu kesinleşsin ufaktan hazırlıklarıma başlarım bende sağlıklı olsunda inşallah hepsi

Hayırlısı olsun cnm benım hepimiz için en güzelini gönlümüzdekini nasip etsin rabbim eşimde sende pek sevinmişsiniz anladığım kadarıyla

Benim de randevuyu 5 hafta sonra verdi. Ultrason yapıldı ama benim durumum özel olduğu için. Yoksa yapmayacakti. 5 hafta da cok uzun geldi bana. Ama universite hastanesine gidip serklaj için bilgi alabilirim. Gidersem eğer orda da yine bakarlar. Serklaj için emin değilim şimdilik düsünmüyorum ama iki hafta sonra gidip rahim ağzına tekrar baktirmayi düşünüyorum.
Allahim hemen gecsin zaman da sag salim evlatlatlarimiza kavusalim inşallah.

Ben hiç anlamıyorum ama geçen bi yerde 12. 13. haftalarda yüz üstü dönen bebekler genellikle kız oluyor yazıyordu bi fikri olan var mı hakkınızda hayırlısı olsun inşal
Hiç duymamıştım ama bizimki 12+3 te yüzüstüydu hatta burda da paylaşmıştım çok değişik gelmişti duruşu,bugün de kız dedi doktorum

Ben de bu hafta karnımın karıncalandığını hissettim. Önce baya Bi korktum gerçekten bebek hareketi mi acaba

Ben de bu hafta karnımın karıncalandığını hissettim. Önce baya Bi korktum gerçekten bebek hareketi mi acaba
Ben öyle olduğu u düşünüyorum acikcasi kızımda da vardı 18 haftada falan ama ilk gebelik olduğu için bilemiyordum . Şimdi bunda da olunca öyle olduğu u düşünüyorum .bazen çok fazla oluyor hatta üst üste durduk yereniye olsun ki

Progestan alıyorsan onu al yarın doktoruna görün istersen canım. Acildekiler çoğunlukla pek bişey anlamıyor

Aynende öyle oldu.. Dayanamadim gittim acile soğuk nevale bir kadın istemeye istemeye bakti. Bebek iyi cok şükür. Su icmelisin dedi gunde 3 litre muhakkak. Su icmezsen bu tür ağrılarin olur dedi. Enfeksiyonda olabilir dedi ama teste yonlendirmedi. hafta başında kontrolum var zaten doktoruma sorarım artik. Bebis iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…