2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy çok sevindim darısı başıma daha 1 ay var öğrenmeme

İlk gebeliğimde çok çektim nabızdan gitmediğim kardiyolog kalmadı. Hiçbir sebep bulunamadı. Hala da tam düzelmiş değil ama artık nabzımın yüksekliğine hükmetmeyi öğrendim diyebilirim

Maşallah artık kız bebek haberi de alıyoruz hayırlı olsun %90 dediyse artık değişeceğini sanmıyorum bu aralar biraz fazla yoruluyorum benim de ara ara ağrılarım oluyor. Benim kontrolüme 8 gün var daha öncesinde çıkıntı var gibi erkeğe benziyo demişti bakalım ne olacak

Çok teşekkür ederim. Evet yağ duymuştum iyi hatırlattın hemen araştıracağım teşekkür ederim enfeksiyon için antibiyotik verdi doktor ben bıraktım ped kullanmayı çok zorlanıyorum ama mecburuz enfeksiyon riskli bişey allah korusun

Kızlar birkaç gündür iştahım çok açık bugün patates salatası yaptım limonlu deli gibi yedim.master chef soğuk baklava gördüm ertesi gün soluğu baklavacida aldım.borulce canim çekti yine limonlu özellikle bulana kadar içim gitti sezonu bitiyor malum..sizlerde durumlar nedir?

Birde akşamları karnım bir şişkin az yesem bile birkaç kez igne batma hissi gündüz de sol kasık ağrısı..

Bende gardırop topuycam küçük dar herşeyi bir tarafa kaldiricam hafta sonu birkaç geniş şey alicam ama hamile kıyafeti değil yine pek sevmiyorum sanırım

Kızlar ikili test sonucu e nabıza düşüyormu özelfe yapılınca

Yüzük makas ve tuz testini bizde yaptık çıkar mı çıkmaz mı bakacaz kaçıncı haftada öğrendiniz?

Yaa benim göbüşüm kaşınıyor bazen deli gibi acaba diyorum çatlıcak mı yaa ondan mı, hemen diyorum çatlak kremlerini sipariş etsem mi. Sonra diyorum hemen moda girmee

Kan sonuçları görünüyor ama rapor görünmüyor bende özelde yaptırdım
Selam ben kızımda yaptırmıştım iki li mi üçlü mü hatırlamıyorum ama 1 tanesini yaptırmıştım ama hiç hatırlamıyorum kaçıncı haftada yaptırdınız? Bugün doktor henüz erken dedi 13+1

Yaa benim göbüşüm kaşınıyor bazen deli gibi acaba diyorum çatlıcak mı yaa ondan mı, hemen diyorum çatlak kremlerini sipariş etsem mi. Sonra diyorum hemen moda girmee
Canım tırnağınla kaşımamaya dikkat etmelisin en iyisi bebe yağ bence bio oil falan kokusu benim midemi bulandırıyordu. Birde özel bölgenin üst taradından itibaren kalca basen karın göğüs üst bacak hepsine yatmadan sürmelisin yağlan paklan bolca

En azından çıkıp çıkmadığı belli olsa o da yeter
Kuzu bende sonuç dosya ekindedir yaziyordu. Hastanenin uygulamasinda da e nabizda da aynı şekilde.
Yok canım tırnakla değil, elbisemin üzerinden kaşıyorum suan. Ahaha yağlı güreşe hazirlik diyosun sonrada acaba erken mi diyorum

Aynen yağlı güreş valla vücudun sıkıysa başlasan daha iyi bence geri dönüşü olmuyor çatladıktan sonra maalesef

İlk gebeliğimde çok çektim nabızdan gitmediğim kardiyolog kalmadı. Hiçbir sebep bulunamadı. Hala da tam düzelmiş değil ama artık nabzımın yüksekliğine hükmetmeyi öğrendim diyebilirim
al benden de o kadar 120ler falan artık beni yormuyo resmen vücudum alıştı sanırım. Şu an 90 çıktı tam yazarken baktım çok sevindim baya düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…