İnşş canımBenim arkadaşlarımın hepsi 4. dozunuda olsun sağlıkçıların ve 65 yaş üstünün çoğu 2 doz sinovaclıydı çünkü. Rabbim hepimizi korusun.
Açıkcası bende ol der diye düşündüm aşı konusunu tercihe bırakan biri değil doktor ol diyor direk ama 2 doz sinovac deyince bi duraksadı. Mart ayında oldum ben aşılarımı doktordan sonra hemen randevu alacaktım aşı için ama beklediğim gibi konuşmadı.Ben sağlık bakanlığı merkez teşkilatta çalışıyorum birçok hocanın görüşü ocak şubat ve mart ayında sinovac olanlar kendini aşılı saymasın diyorlar canım paylaşmak istedim bende o yüzden her gün işteyim kız okula eşim işe riskimiz yüksek olayım diyorum 3. doz biontechi
Öyle denk gelmiştir, Allah bu sefer sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Gebeliğimi öğrendiğim gün covid pozitif olduğumu öğrendim 2 ay öncedende diğer ilk pozitif için ilaçları kullanmıştım triploidi tanısı konuldu hocalar net bir şekilde covitle ilgisi vardır ya da yoktur diyemeyiz böyle durumları açıklayamıyoruz dedi ama bende travma oldu işte coronayı duyunca ayarlarım bozuluyor
Bugun ayni seyi dusundum,normalde istahliyimdir yalan degil cok yerim ilk hamileligimde 30kilo almistim yogurt,sut kalsiyum yapici seyler cok tuketmistim masallah oglum 36haftalik 3600dogmustu cok sukur,fakat bu hamileligimde covit gecirdim ya ondan mi bilmiyorum hic istahim yok yemek yemek istemiyorum tovbe yarabbim,sonrada pismanlik duyyorum ilkinde yedim ictimde bu bebegime haksizlikmi yapiyorum diyeKızlar benim ilk baştan beri hiç bulantım kusmam olmadı ama iştahım azaldı bu aralar
Aynı bizimkide daha erken dedi e nerdeyse herkes öğrendi emin olmadan söylemek istemiyor sanırım.16.hafta gideceğim inşallah bu kez söylerAnladım saglıkla gelsn ınsallah bende batıl seylerede prk ınanmam ama beklerken eglencesıne bunlarla ugrasmak hosuma gıdıyo bıde oglumda cok erken ogrenmıstım bundada o beklentıye gırdım galıba ama doktor yuzdelık tahmın bıle vermıyor
Aynen öyle şimdiden birikim yapmaya başlayayım nede olsa herşeyden iki tane alacağızRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinzaten cinsiyet sadece kiyafet almak icin onemli yeterki guzel gecsin hamileligin alisveris olur bir sekilde . Bir gunde dunyayi alirsin
Kaçıncı haftada geçirdiniz covid acaba?Bugun ayni seyi dusundum,normalde istahliyimdir yalan degil cok yerim ilk hamileligimde 30kilo almistim yogurt,sut kalsiyum yapici seyler cok tuketmistim masallah oglum 36haftalik 3600dogmustu cok sukur,fakat bu hamileligimde covit gecirdim ya ondan mi bilmiyorum hic istahim yok yemek yemek istemiyorum tovbe yarabbim,sonrada pismanlik duyyorum ilkinde yedim ictimde bu bebegime haksizlikmi yapiyorum diye( hic bi sekilde agzimin tadi yok yogurt bile acayip degisik geliyo
10.haftamda,22agustosta pozitiftim ama çok sukur çok agir geçirmedim ter basmasiyla bas donmesi oluyodu bende,vitamin kullandim,İnsallah Allah'in İzniyle Hepimiz Saglikla Kucaginiza AlirizKaçıncı haftada geçirdiniz covid acaba?
Hayırlı olsun,bize de 14+6 da %90 kız dedi ama ben de acaba değişir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum13+5 im %80 kız dedi değişir mi bilmem çok sevindim
Hangi mağazada vardı bu ? Ben şimdiden filmleri tanıtıyorum animasyonlarla başladım sırada harry potter vardı
Yok mağaza hangisiydi e bebek mi civil mi o anlamda sordumMarmara forum bakırköyden aldım ama çok beden yoktu, belki internette daha çok seçenek vardır
Yok mağaza hangisiydi e bebek mi civil mi o anlamda sordum
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin bir daha tekrarlamasin inşallahGünaydın kızlar.
Korktugum başıma geldi maalesef. Dün öğlen idrar yapamadım. Ne yaptiysam cikmadi. İlk hamilegimde de tam bu hafta olmuştu.
Solugu hastanede aldim. Bebek iyi şükürler olsun.
Sonda taktilar geceyi öyle geçirdim. Sabah ta cikardilar. Şükürler olsun normal bir şekilde yapabiliyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.
Külotlu çorap bedenlerini nasıl aldınız ben ilkinde kullanmadim bir büyük mü almak gerek acaba?Bu arada minnaga aldilariniz da çok tatlı sağlıkla gitsin inşallahBu arada hm de hamile külotlu çoraplarında 3 al 2 öde vardı. Çok güzel kışlık çoraplar da var. Sütyenleri de rahat gözüküyor. Düşünenler bakabilirler. Lcw deki taytlar da rahat aldım denedim bugün tavsiye edebilirim
Ben de öyleyim maalesef ama okulum basladi oğlum da benim okulumda 1. sınıf öyle yoğun bir tempomuz var ki mecburen koşturuyorum .Arkadaşınıza kafa takmayın çok bence o da hatasını anlar sizi ozlemistir belki deYa kızlar 16. Haftaya giricem hala kendimi çok enerjisiz hissediyorum. Sürekli uyumak geliyor içimden dışarı adım atmak istemiyorum. Az önce telefonda bu yüzden arkadaşımla tartıştım. Kendisi bekar halimden hiç anlamıyor alttan alttan laf sokuyor aklınca. Benimle aynı durumda olan var mı yoksa gerçekten bende mi Bi problem var.
Canım inşallah hayırlı haberler ver bize. 2 sinovac seni korudu mu sence, alerjen bir bünyem olduğu için ben de sinovac düşünüyorum. Korumuyor diyorlar ama Şilideki raporları vs okudum. Aslında koruyor gibi de, sen saglıkçıysan hastanede korudu mu, korumadı mı hissetmişindir. Bir fikrini alayımKızlar bende salı günü ikili tarama için gitcem büyük bir korkuyla bir önceki düşen gebeliğimde herşey ikili taramada bozulmuştu usg sonuçlarım iyi ama kan sonuçlarım çok kötüydü. Dua edin bana herşey yolunda gitsin. Sağlıkçı olduğum için 2 doz sinovac aşılıyım önümüzdeki hafta inşallah 3. doz biontech olmayı düşünüyorum. Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamayı yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Aaa cok uzuldum . Rabbim tekrarini yasatmasin acinin. Corona dan mi kaybettiniz bebeginizi ?Doktor öneriyor canım çünkü gebelerde özellikle 28-40 haftalar arası ölüm oranları yüksek. Ben geçen yıl eylülde daha sonra kasımda iki kere pozitif oldum. 2. pozitifimde hamileyim bebeğimi kaybettim eşim 1 hafta hastanede yattı o kadar korkuyorum ki olayım kurtulayım diyorum.
Ay ikiz mi bebisler ?Aynen öyle şimdiden birikim yapmaya başlayayım nede olsa herşeyden iki tane alacağızamin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin belki 16.haftada bı tahminde bulunur ama ben ayrintilida tam netleşir diye düşünüyorum
Canım inşallah hayırlı haberler ver bize. 2 sinovac seni korudu mu sence, alerjen bir bünyem olduğu için ben de sinovac düşünüyorum. Korumuyor diyorlar ama Şilideki raporları vs okudum. Aslında koruyor gibi de, sen saglıkçıysan hastanede korudu mu, korumadı mı hissetmişindir. Bir fikrini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?