2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Açıkcası bende ol der diye düşündüm aşı konusunu tercihe bırakan biri değil doktor ol diyor direk ama 2 doz sinovac deyince bi duraksadı. Mart ayında oldum ben aşılarımı doktordan sonra hemen randevu alacaktım aşı için ama beklediğim gibi konuşmadı.

Öyle denk gelmiştir, Allah bu sefer sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Ya kızlar 16. Haftaya giricem hala kendimi çok enerjisiz hissediyorum. Sürekli uyumak geliyor içimden dışarı adım atmak istemiyorum. Az önce telefonda bu yüzden arkadaşımla tartıştım. Kendisi bekar halimden hiç anlamıyor alttan alttan laf sokuyor aklınca. Benimle aynı durumda olan var mı yoksa gerçekten bende mi Bi problem var.

Kızlar benim ilk baştan beri hiç bulantım kusmam olmadı ama iştahım azaldı bu aralar
Bugun ayni seyi dusundum,normalde istahliyimdir yalan degil cok yerim ilk hamileligimde 30kilo almistim yogurt,sut kalsiyum yapici seyler cok tuketmistim masallah oglum 36haftalik 3600dogmustu cok sukur,fakat bu hamileligimde covit gecirdim ya ondan mi bilmiyorum hic istahim yok yemek yemek istemiyorum tovbe yarabbim,sonrada pismanlik duyyorum ilkinde yedim ictimde bu bebegime haksizlikmi yapiyorum diye ( hic bi sekilde agzimin tadi yok yogurt bile acayip degisik geliyo

Aynı bizimkide daha erken dedi e nerdeyse herkes öğrendi emin olmadan söylemek istemiyor sanırım.16.hafta gideceğim inşallah bu kez söyler

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin zaten cinsiyet sadece kiyafet almak icin onemli yeterki guzel gecsin hamileligin alisveris olur bir sekilde . Bir gunde dunyayi alirsin
Aynen öyle şimdiden birikim yapmaya başlayayım nede olsa herşeyden iki tane alacağızamin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin belki 16.haftada bı tahminde bulunur ama ben ayrintilida tam netleşir diye düşünüyorum

Kaçıncı haftada geçirdiniz covid acaba?

Kaçıncı haftada geçirdiniz covid acaba?
10.haftamda,22agustosta pozitiftim ama çok sukur çok agir geçirmedim ter basmasiyla bas donmesi oluyodu bende,vitamin kullandim,İnsallah Allah'in İzniyle Hepimiz Saglikla Kucaginiza Aliriz

13+5 im %80 kız dedi değişir mi bilmem çok sevindim
Hayırlı olsun,bize de 14+6 da %90 kız dedi ama ben de acaba değişir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum tabi ki öncelik sağlıklı olsun ama söylenince de insan alışmaya başlıyor inşallah değişmez

Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin bir daha tekrarlamasin inşallah
Külotlu çorap bedenlerini nasıl aldınız ben ilkinde kullanmadim bir büyük mü almak gerek acaba?Bu arada minnaga aldilariniz da çok tatlı sağlıkla gitsin inşallah
Ben de öyleyim maalesef ama okulum basladi oğlum da benim okulumda 1. sınıf öyle yoğun bir tempomuz var ki mecburen koşturuyorum .Arkadaşınıza kafa takmayın çok bence o da hatasını anlar sizi ozlemistir belki de

Canım inşallah hayırlı haberler ver bize. 2 sinovac seni korudu mu sence, alerjen bir bünyem olduğu için ben de sinovac düşünüyorum. Korumuyor diyorlar ama Şilideki raporları vs okudum. Aslında koruyor gibi de, sen saglıkçıysan hastanede korudu mu, korumadı mı hissetmişindir. Bir fikrini alayım

Aaa cok uzuldum . Rabbim tekrarini yasatmasin acinin. Corona dan mi kaybettiniz bebeginizi ?

Ay ikiz mi bebisler ?

Benim eşim 3 doz sınovac oldu ben aşısızdım covid olduğumda onda tık yoktu korudu ve sürekli dibimdeydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…