Günaydın kızlar.
Korktugum başıma geldi maalesef. Dün öğlen idrar yapamadım. Ne yaptiysam cikmadi. İlk hamilegimde de tam bu hafta olmuştu.
Solugu hastanede aldim. Bebek iyi şükürler olsun.
Sonda taktilar geceyi öyle geçirdim. Sabah ta cikardilar. Şükürler olsun normal bir şekilde yapabiliyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyoruz.
Günaydın kızlar.
Dun tüm gün kışlık hazırlıkla uğraştık.Eşimde yardım etti sağolsun yorgunluktan öldüm ama.Bugun annemdeyiz.Midem feci durumda.Sizde durumlar nasıl bakıyım?Yine sayfalar ilerlemiş yetişemedim ya.
Benim midem de çok kötü, hiç eritmiyor sanki, bulantılar bi geçse, prilam içmesem çıkarıyorum hep. Bide bu kadar ilaç kullanınca içim de rahat etmiyor. Normalde hiç ilaç kullanan biri değilim.
Antibiyotik, vitamin, prilam. Daha kabızlık için vs var omöarı kullanmıyorum
Evet canım güncelliyorum amaa tabloyu yeni kişi eklenmiyor telden de cinsiyetleri yazıyorumm yeni kişileri de ss aldım dönünce ekleriim çarşamba gece dönüyoruzz
Evet canım güncelliyorum amaa tabloyu yeni kişi eklenmiyor telden de cinsiyetleri yazıyorumm yeni kişileri de ss aldım dönünce ekleriim çarşamba gece dönüyoruzz
Kizlar merhaba ikili test ultrasonla bakıldı herşey normal denildi.kan sonucu bir haftaya cikicak.bebegim uyuyordu ultrasonda.. öyle rahat ki eli ensesinde bacak bacak üstüne atmış.
bu arada 35 üstü olduğum için riskli gebelik nifty testi onerildi sorun varsa aldirma şansın olur dedi.Peki ikili test ne işe yarıyor hiç anlamadım.Yaptirmiycam nifty testini öyle karar verdim.
Çin takvimi bakmıştım dün kız diyordu.doktorda kıza benziyor dedi.Ama ekimde geldiğinde kesin birşey söylerim dedi.ilk olduğu için cinsiyet farketmez ama merak işte kız dedi bakalım bir dahaki ay ayni diyecek mi..
Birde kız olunca vücut yayvan olur diyorlar karın şekli vs sol göğüs büyük olur sol kasık ağrısı vs vs inanmiyordum ama kıza benziyor deyince bu belirtiler de var..karin şekli değil tabiki o küçük daha.Bu arada benim hiç kusmam olmadı sadece koku hassasiyeti vardı iştahsızlık yapıyordu şimdi bir haftadır da istah tavan yaptı.
Folik asiti birak balık yağı ve multivitamine geçtik.
Doktoruma sordum bu arada covid aşısı için alerjin yoksa biontek varsa sinovac dedi..Olsam olmasan çok kararsızım sizler oldunuz mu ve kacinci haftada oldunuz????
Ayy sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah o zaman elınde dene bakalım toplam çocuk sayısınıda gosterıyormus bu yontem gobegının ustunde degılde havada ıpı hıc bırakmadan sabıt bır sekılde sol elındebtutarak beklıyorsun mesala benım o sekılde ılkı erkek cıktı ıkıncısınin cinsiyetini ogrenmesemde ılkı tuttu sımdılık
Doktoruma sordum bu arada covid aşısı için alerjin yoksa biontek varsa sinovac dedi..Olsam olmasan çok kararsızım sizler oldunuz mu ve kacinci haftada oldunuz????
Ben persembe olucam hayirlisi ile biontech dusunuyorum. 15+4 olucam o gun zaten
Gecen hafta discime tedaviye gittim kadin pozitif cikti bu korku bana yetti acikcasi evden hic cikmiyorum tehlikem yok diyen bile bu gidisle yakalanir
Ayy sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah o zaman elınde dene bakalım toplam çocuk sayısınıda gosterıyormus bu yontem gobegının ustunde degılde havada ıpı hıc bırakmadan sabıt bır sekılde sol elındebtutarak beklıyorsun mesala benım o sekılde ılkı erkek cıktı ıkıncısınin cinsiyetini ogrenmesemde ılkı tuttu sımdılık
Aslında en son merakettigim şey cinsiyet 9 yıldır bekleyince şuan aece sağlıkla kucağına almak dileğim ama burda herkes cinsiyet söyleyince için kipirdadi.birde kıyafet mevzusu var kendimi kaptiririm. Diye AVM bile gitmiyorum
Aslında en son merakettigim şey cinsiyet 9 yıldır bekleyince şuan aece sağlıkla kucağına almak dileğim ama burda herkes cinsiyet söyleyince için kipirdadi.birde kıyafet mevzusu var kendimi kaptiririm. Diye AVM bile gitmiyorum