2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Ben M beden aldım, esnek olduğu için ilerde de giyebilirim diye düşünüyorum

10.haftamda,22agustosta pozitiftim ama çok sukur çok agir geçirmedim ter basmasiyla bas donmesi oluyodu bende,vitamin kullandim,İnsallah Allah'in İzniyle Hepimiz Saglikla Kucaginiza Aliriz
Aynı bende o haftalarda geçirdim bı gün ateslendim sonrasında çok zordu ama tek tesellim başka ateslenmememdi.rabbim korusun evlatlarımızı.insallah birşey olmamıştır.

Benim eşim 3 doz sınovac oldu ben aşısızdım covid olduğumda onda tık yoktu korudu ve sürekli dibimdeydii
Sagol canım dönüşün için, ya ben de hiç korumadığına inanmıyorum. Sinovacleri çoğu insan ocak-mart arası oldu üstünden çok zaman geçti. Belki biontek üstünden 6-8 ay geçince de hatırlatma dozu gerekecek. Haberlerden dolayı emin olamıyorum ama alerjik bünyem var, en son tetanoz aşısı oldugumda CRP degerim bir fırladı 6 ay düşmedi, full antibiyotik tedavisi oldum. Artık tesadüf mü bilmiyorum, hayatım da ilk defa oldu.
İlaç alerjilerim de var, korkuyorum. Sinovac koruyan duyunca mutlu oluyorum, sagol canım❤

Yaaa aynı aynı ilaç alerjileri onun dışında her şeye parfüm kolonya toz domates çilek arı dhjdjd yok yok ama doktoruma bunları da söyledim kalp ameliyatı falan da oldum biontech önerdi ısrarla dönünce hemencik yaptırcam ama bana kalsa sınovac olurdum

Belki de kalp ameliyatın var ya iyi korunman gerektiği içindir canım. İnşallah kendimiz için dogru kararları veririz. Seçenek olunca bi ya şundadır ya bunda seçim yapıyosun

Kızlar bulantıdan nefes alamıyorum. Daha doğrusu kusmaktan. Arada yazmıştım bulantılarım oluyo sudan bile tiksiniyorum diye. Özellikle 8 ve 9.haftalarda öğürmelerim artmıştı ama kusma hiç olmamıştı. Geçen hafta pazardan beri de neredeyse her gün kusuyorum ve çok şiddetli kusmalar. 1 saattir yine 2 defa kustum üstelik meyve suyu dışında bir şey yoktu midemde ama hala nefesim yerine gelmedi. Ne yapsam bunun bir çaresi var mı önceden böyle değildim 14.haftaya kadar kusmadım ve bu yüzden 1 haftadır yemek de yiyemiyorum şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba demir ilacından dolayı böyle olabilir mi

Canım 2. doz sinovacı oldum martta nisanda eşim pozitif oldu çok ağır geçirdi ona bakan tek kişi bendim maskem hep vardı ama mesafe hiç olmadı hastanede 1 hafta refakatçi olanda bendim ama bana bişey olmadı elbette bu aşılar koruyor ama koruyuculukları 3 aydan sonra düşüyor 6 ay sonra sıfıra yakın oluyor bu da delta varyantı gibi varyantlara karşı korumuyor.

Ben demir ilacına başladığımda 2 gün çok midem bulandı. Sonra adapte oldu şimdi olmuyor bulantı.

Özlemekten kaynaklı değil de daha çok abarttığımı söyledi. Onun çevresindeki hamileler hiç böyle değilmiş falan filan. Ben de okula gidiyorum. Sınıflar 40 kişi, maske de takmak zorundayım haşatım çıkıyor doğal olarak.

Bende olucam ama bebeğime zarar olur mu diye hala düşünüyorum
Canım benim doktorum acilen olmamı söyledi. Kış ayları geliyor ve varyantlar hamileleri çok kötü vuruyor dedi. Eşim hergün işe gidiyor ben evdeyim ama illa ki arada bir market avm ya da hastane giriyoruz hepimiz. Ki çoğu doktor koronanın bebişlere daha zararlı olabileceğini söylüyor ilerleyen haftalarda. Hayırlısı olsun diyip bugün olucam aşımı

Bosverin o zaman herkesin hamileliği farklı ,hatta benim bu 2. ve ilkinden bambaşka geçiyor bütün yaz yattım diyebilirim şu an iş için ayakta duruyorum mecburen siz de oyleymissiniz bütün enerji orada bitiyor zaten.Anlamayana yapacak birşey yok en değerli siz ve bebeğinizsiniz sonuçta

Maşallah ne güzel kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu
İlk beta yüksek olunca ve katlamalar 3 katı olunca suphelenmistik birde benimki tüp bebek çift transfer.6.haftada kese gormeye gidince öğrendik

Kızlar demir hapı olarak gyno ferro sanol kullanan vardı di mi? Cesaret edip bu sabah aç karnına içtim. Ne büyük bir ilaçmış, benim de bazı kapsüllü ilaçlara alerjim var. İnşallah buna alerjim çıkmaz koca bir kapsül bununla birlikte bir de multivitamin kullanıyorum. Sabah Demir hapı kullananlar multivitamini kaç saat sonra içiyor?

Ben o ilacı sabah 11 gibi alıyorum öğle yemeğine kadar aç kalıyorum. Çok büyük ve başlarda mide bulantısı yapıyor. Akşamları da balık yağı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…