Ben persembe olucam hayirlisi ile biontech dusunuyorum. 15+4 olucam o gun zaten
Gecen hafta discime tedaviye gittim kadin pozitif cikti bu korku bana yetti acikcasi evden hic cikmiyorum tehlikem yok diyen bile bu gidisle yakalanir
Ben evden cıkmıyorum ızoleyım olayına prk guvenmıyorum markete pazara hastaneye gıtmek bıle buyuk bır rısk bana gore hayırlısı ınsallah en dogru kararları verırız
Doktoruma sordum bu arada covid aşısı için alerjin yoksa biontek varsa sinovac dedi..Olsam olmasan çok kararsızım sizler oldunuz mu ve kacinci haftada oldunuz????
Bu arada hm de hamile külotlu çoraplarında 3 al 2 öde vardı. Çok güzel kışlık çoraplar da var. Sütyenleri de rahat gözüküyor. Düşünenler bakabilirler. Lcw deki taytlar da rahat aldım denedim bugün tavsiye edebilirim
Ben persembe olucam hayirlisi ile biontech dusunuyorum. 15+4 olucam o gun zaten
Gecen hafta discime tedaviye gittim kadin pozitif cikti bu korku bana yetti acikcasi evden hic cikmiyorum tehlikem yok diyen bile bu gidisle yakalanir
Aslında en son merakettigim şey cinsiyet 9 yıldır bekleyince şuan aece sağlıkla kucağına almak dileğim ama burda herkes cinsiyet söyleyince için kipirdadi.birde kıyafet mevzusu var kendimi kaptiririm. Diye AVM bile gitmiyorum
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin zaten cinsiyet sadece kiyafet almak icin onemli yeterki guzel gecsin hamileligin alisveris olur bir sekilde . Bir gunde dunyayi alirsin
Kızlar bende salı günü ikili tarama için gitcem büyük bir korkuyla bir önceki düşen gebeliğimde herşey ikili taramada bozulmuştu usg sonuçlarım iyi ama kan sonuçlarım çok kötüydü. Dua edin bana herşey yolunda gitsin. Sağlıkçı olduğum için 2 doz sinovac aşılıyım önümüzdeki hafta inşallah 3. doz biontech olmayı düşünüyorum. Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamayı yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar bende salı günü ikili tarama için gitcem büyük bir korkuyla bir önceki düşen gebeliğimde herşey ikili taramada bozulmuştu usg sonuçlarım iyi ama kan sonuçlarım çok kötüydü. Dua edin bana herşey yolunda gitsin. Sağlıkçı olduğum için 2 doz sinovac aşılıyım önümüzdeki hafta inşallah 3. doz biontech olmayı düşünüyorum. Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı bir şekilde tamamlamayı yavrucaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ohh iyi yapmışsınız .benim doktor şimdi olma normalde olmamış olsasydın biontech önerirdim ama şimdi aşını tamamlamışın artık olmana gerek diye yorum yaptı ama benim pek içime sinmiyo sadece 2 doz sinovac malum kış ayında yine bu virüs artacak gibi gözüküyor
Doktor öneriyor canım çünkü gebelerde özellikle 28-40 haftalar arası ölüm oranları yüksek. Ben geçen yıl eylülde daha sonra kasımda iki kere pozitif oldum. 2. pozitifimde hamileyim bebeğimi kaybettim eşim 1 hafta hastanede yattı o kadar korkuyorum ki olayım kurtulayım diyorum.
Doktor öneriyor canım çünkü gebelerde özellikle 28-40 haftalar arası ölüm oranları yüksek. Ben geçen yıl eylülde daha sonra kasımda iki kere pozitif oldum. 2. pozitifimde hamileyim bebeğimi kaybettim eşim 1 hafta hastanede yattı o kadar korkuyorum ki olayım kurtulayım diyorum.
Gebeliğimi öğrendiğim gün covid pozitif olduğumu öğrendim 2 ay öncedende diğer ilk pozitif için ilaçları kullanmıştım triploidi tanısı konuldu hocalar net bir şekilde covitle ilgisi vardır ya da yoktur diyemeyiz böyle durumları açıklayamıyoruz dedi ama bende travma oldu işte coronayı duyunca ayarlarım bozuluyor
Kızlar aşı konusunda benim 2 doz sinovac aşım var doktor a ilk sordum ol dedi sonra 2 doz sinovac diyince olma o zaman dedi dikkat et elinden geldiğince dedi. İlerde değişir mi fikri bilemiyorum
Kızlar aşı konusunda benim 2 doz sinovac aşım var doktor a ilk sordum ol dedi sonra 2 doz sinovac diyince olma o zaman dedi dikkat et elinden geldiğince dedi. İlerde değişir mi fikri bilemiyorum
Ben sağlık bakanlığı merkez teşkilatta çalışıyorum birçok hocanın görüşü ocak şubat ve mart ayında sinovac olanlar kendini aşılı saymasın diyorlar canım paylaşmak istedim bende o yüzden her gün işteyim kız okula eşim işe riskimiz yüksek olayım diyorum 3. doz biontechi
Benim doktorumda normalde hastalarına 2doz biontech ol der ama 3.doz dünyada yaygın değil olmasan daha iyi diyince ben şaşırdım .ama ben kalp doktoruma ayrıca sorucam sonuçta sinovacın çok etkili olmadığını söyleyenler yine kendileri . Eşimin babası 2 doz sinovac aşı üstüne 2 doz biontech oldu
Benim doktorumda normalde hastalarına 2doz biontech ol der ama 3.doz dünyada yaygın değil olmasan daha iyi diyince ben şaşırdım .ama ben kalp doktoruma ayrıca sorucam sonuçta sinovacın çok etkili olmadığını söyleyenler yine kendileri . Eşimin babası 2 doz sinovac aşı üstüne 2 doz biontech oldu