2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben o ilacı sabah 11 gibi alıyorum öğle yemeğine kadar aç kalıyorum. Çok büyük ve başlarda mide bulantısı yapıyor. Akşamları da balık yağı içiyorum
Ya evet ne büyük, resmen ilacın içinde ilaç gibi kapsülün içinde baska bir tablet var ay hadi bakalım bi cesaret basladım eşim evdeyken. Bakalım tansiyonumu oynatmazsa, alerji yapmazsa devam edicem. Sagol canım

Kızlar merhaba, alerjik bünyelerde aşı konuşulmuş. Dün 14+6 ‘da, ilk doz biontech aşımı oldum. Sırf toz, toprak, pislik değil, ilaçlara da alerjim mesela. Hamilelikte güvenle kullanılan parol bile alamıyorum örneğin parasetomol alerjimden dolayı. Buna rağmen doktorum biontech’i önerdi. Sinovac’ın yeni varyantlarla bir etkisi olmayacağını söyledi.
1 ay sonda da 2.dozumu olmamı önerdi.
Şu anda bir sıkıntım yok cok şükür. Benim gibi alerjik olanlar için yazmak istedim

Benim ablamda hamile değil ama alerjik bir bünyesi var ağrı kesici bile içemez. O da 2 doz biontech oldu yan etki olmadı. Hatta bizim kolumuz ağrıdı onun ağrısı bile olmadı

Gerçekten çok rahatlattınız benı geçmiş olsun sıfa olsun hepımıze bebeklerımıze inşallah

Aynı canım benimde öyle

Ben de ilaç alınca daha çok kusuyorum, kesinlikle etkisi oluyor
Biontech te 6 ay sonra çok korumuyor 3.doz gerekli diyorlar. Eşim 2 doz olmuştu 5 ay geçti, şimdi 3.doz açıldı olsam mı olmasam mı diye düşünüyor.

Ben çok korkuyorum aşı olmaktan hele ki hamilelikte yakalanmakta ayrı bi tehlike iki arada bi derede kaldım rabbim korusun bizi ve meleklerimizi
Ay aynı durumdayız, benim malum kanamadan dolayı raporluyum ful evdeyim
Eşim de aşılı, ilişki yasak zaten mesafeliyiz. Yine de korkuyor insan. Bu zamana kadar aşırı dikkatli değildim yakalanmadım, inşallah yakalanmayız

5 kilo verdim kızlar iştahım yok hiç aslında çok rahat geçiriyorum bulantı kusmam olmadı sizce normalmi

Benim ablamda hamile değil ama alerjik bir bünyesi var ağrı kesici bile içemez. O da 2 doz biontech oldu yan etki olmadı. Hatta bizim kolumuz ağrıdı onun ağrısı bile olmadı
Aynı ben, kolum bile ağırmadı 24 saati geçti, artık bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum.

Slm güzeller nasılsınız,bebişler nasıllar
İyice büyüdük teyzeleri bulantılarda azalma iştahta artma var bu aralar ama sağlıklı beslenmek düşmanım resmen ve dişim çürüdü ya heralde kalsiyumu çekiyor iyice biraz süte peynire ağırlık vermeye başladıım

Eklentiler

• IMG_20210912_115140.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 118
Ben çok korkuyorum aşı olmaktan hele ki hamilelikte yakalanmakta ayrı bi tehlike iki arada bi derede kaldım rabbim korusun bizi ve meleklerimizi
Ben de aynı durumdayım ama galiba asi olucam.Cunku 24den sonrası kışa geliyor ve daha tehlikeli covid olmak.Dr.um bana bıraktı.18.haftada kontrolde konuşcam tekrar.

Suan ekstra sevindim canim , hadi hayirli olsun. Iki bebiside saglicakla kucagina alirsin insallh
İnşallah tatlım bir isterken rabbim iki verdi kucağımıza almak nasip olur inşallahsenin cinsiyet bellimi

5 kilo verdim kızlar iştahım yok hiç aslında çok rahat geçiriyorum bulantı kusmam olmadı sizce normalmi
Bende öyleydi.13.haftada 5kg vermistim.13den sonra 1kg geri aldım.Bulantim aşırı fazlaydı.Ama bebiş baya iyi durumdaydı.Dr um hiç bi sorun yok dedi.

Ya maşallah canım.Senin bebiş erkekti demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…