İyice büyüdük teyzeleri bulantılarda azalma iştahta artma var bu aralar ama sağlıklı beslenmek düşmanım resmen ve dişim çürüdü ya heralde kalsiyumu çekiyor iyice biraz süte peynire ağırlık vermeye başladıım
Ben de ilaç alınca daha çok kusuyorum, kesinlikle etkisi oluyor
Biontech te 6 ay sonra çok korumuyor 3.doz gerekli diyorlar. Eşim 2 doz olmuştu 5 ay geçti, şimdi 3.doz açıldı olsam mı olmasam mı diye düşünüyor.
Ay aynı durumdayız, benim malum kanamadan dolayı raporluyum ful evdeyim
Eşim de aşılı, ilişki yasak zaten mesafeliyiz. Yine de korkuyor insan. Bu zamana kadar aşırı dikkatli değildim yakalanmadım, inşallah yakalanmayız
Canım benimde ilki erkekti böyle füze gibi çıkmıştı bu haftalarda.Ama çok yakismis ya.Masallah sana.Ic karin olayı doğru galiba.Kimininki baya geç belli oluyor.
Zzahrada
çok cicis olmuşsun bence hamile olduğunun belli olması güzel bana göre vala benimkine de %80 erkek demisti ama bende çok azıcık bir göbek var şuan ama 1 kilo almışım
Canım benim doktorum acilen olmamı söyledi. Kış ayları geliyor ve varyantlar hamileleri çok kötü vuruyor dedi. Eşim hergün işe gidiyor ben evdeyim ama illa ki arada bir market avm ya da hastane giriyoruz hepimiz. Ki çoğu doktor koronanın bebişlere daha zararlı olabileceğini söylüyor ilerleyen haftalarda. Hayırlısı olsun diyip bugün olucam aşımı
İyice büyüdük teyzeleri bulantılarda azalma iştahta artma var bu aralar ama sağlıklı beslenmek düşmanım resmen ve dişim çürüdü ya heralde kalsiyumu çekiyor iyice biraz süte peynire ağırlık vermeye başladıım
Mrb arkadaşlar 11. haftadayim ama aşırı halsizlik istahsizlik kusma uykusuzluk mide ağrısı yanmasi ekşimesi var sanki hamile değilde hastayim gibi kilo almadim dahada verdim galiba ve midemde bişey kalmıyor bebek bence aç kılıyordur diye düşünüyorum acaba bebeğe bi zarari varmıdır cok kötü geçiriyorum sabah kahvaltıdan sonra yine kustum şuan açım aslinda ama açlık hissetmiyorum ve herşeyden tiksiniyorum aranizda benim gibi olan varmi ya böyle zaman nasil geçer hic bilmiyorum sabaha kadar uyumayip mide agrisi bulantısı çekmek sabah olmamasi işkence gibi
Mrb arkadaşlar 11. haftadayim ama aşırı halsizlik istahsizlik kusma uykusuzluk mide ağrısı yanmasi ekşimesi var sanki hamile değilde hastayim gibi kilo almadim dahada verdim galiba ve midemde bişey kalmıyor bebek bence aç kılıyordur diye düşünüyorum acaba bebeğe bi zarari varmıdır cok kötü geçiriyorum sabah kahvaltıdan sonra yine kustum şuan açım aslinda ama açlık hissetmiyorum ve herşeyden tiksiniyorum aranizda benim gibi olan varmi ya böyle zaman nasil geçer hic bilmiyorum sabaha kadar uyumayip mide agrisi bulantısı çekmek sabah olmamasi işkence gibi
Ay maşallah rabbim ne güzel ayarlamış.saglikla kucağına alırsın inşallah.nasil yar diyeyim var ikiz annesi.birde bı arkadaş daha vardı ikiside kız olacak olan onu hatirlayamadim.variz bı üç beş kişi heralde.
Bunlara alışmak zorundayız sanırım herkesi ki farklı oluyor benimde hazımsızlık çok fena aç geziyorum ama midem taş gibi heran ağzımdan çıkacak gibi.safra deniyor sanırsam sarı acı bı su cikiyo içimden açım ama yersem dahada hazmedememekten korkuyorum.oturasim bile gelmiyo yatıyorum sürekli.gecen haftalarda korona oldum burnum koku almadığı için koku hassasiyetim yok.annelik çok zormus gerçekten hakları ödenmez.
Canım bu demir hapında da folik asit varmış, senin içtiğin omega multivitamin mi, benim multivitaminde de folik asit var. Bu folik asit vücutta depolanmıyodur inşallah, bir doktora danışıcam çok almış olmıyım diye
Kızlar demir hapı olarak gyno ferro sanol kullanan vardı di mi? Cesaret edip bu sabah aç karnına içtim. Ne büyük bir ilaçmış, benim de bazı kapsüllü ilaçlara alerjim var. İnşallah buna alerjim çıkmaz koca bir kapsül bununla birlikte bir de multivitamin kullanıyorum. Sabah Demir hapı kullananlar multivitamini kaç saat sonra içiyor?
Ben bu ferroyu kahvaltıdan 2 saat sonra acıkınca içiyorum doğru mu yaptım bilmiyorum yeni başladım zaten, vitaminle aynı anda içiyordum unutmayayım diye ara mı olması lazım? Yalnız gerçekten ne kadar büyük haplar decavit alıyorum o da zor iniyor yemek borumdan baya zorlanıyorum
Canım bu demir hapında da folik asit varmış, senin içtiğin omega multivitamin mi, benim multivitaminde de folik asit var. Bu folik asit vücutta depolanmıyodur inşallah, bir doktora danışıcam çok almış olmıyım diye
Regenesis max kullanıyorum canım. Doktorum vermişti bu ikisini şimdi baktım içeriğinde folik asit var ama decavit te filanda baktım onlarda da folik asit var. Folik asit in fazlası vücutta depolanmıuor suda çözündüğü için diye biliyorum
Biz de 14+2 yiz başlangıç kilomdan - 1 deyim. Yalnız benim alt kısım rahim hizası azıcık büyümesine rağmen mideme doğru aşırı şişkinlik oluştu. Sanki bebe midemdeymiş gibi aşağıya kadar aynı hizada