2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah benim karnım çok az çıktı. Hamile gibi değil de kilo almış gibi duruyorum

Amin inşallah bağışıklığimız çok düşük kapma ihtimalimiz de yüksek ondan korkuyorum biraz

Erkek ciciim ondan mı böyle çıktı yoksa iç karnım hiç mi yok bilmiyorum ama normal değil bence
Canım benimde ilki erkekti böyle füze gibi çıkmıştı bu haftalarda.Ama çok yakismis ya.Masallah sana.Ic karin olayı doğru galiba.Kimininki baya geç belli oluyor.

Canim bende olucam yazarım olunca buraya..Zor bir donemden geçiyoruz bebeklere bize zarar gelmesin yeter ki..

Maşallah karnın ne kadar büyümüş canım benim 1/3 ü kadar anca çocuk var mı yok mu sorguladım seni görünce

Mrb arkadaşlar 11. haftadayim ama aşırı halsizlik istahsizlik kusma uykusuzluk mide ağrısı yanmasi ekşimesi var sanki hamile değilde hastayim gibi kilo almadim dahada verdim galiba ve midemde bişey kalmıyor bebek bence aç kılıyordur diye düşünüyorum acaba bebeğe bi zarari varmıdır cok kötü geçiriyorum sabah kahvaltıdan sonra yine kustum şuan açım aslinda ama açlık hissetmiyorum ve herşeyden tiksiniyorum aranizda benim gibi olan varmi ya böyle zaman nasil geçer hic bilmiyorum sabaha kadar uyumayip mide agrisi bulantısı çekmek sabah olmamasi işkence gibi

Benim 14. Hafta mide bulantım geçmeye başladı canım. Halsizlik devam ediyor ama eskisi gibi değil. Az daha sık dişini geçecek inşallah

Benim 14. Hafta mide bulantım geçmeye başladı canım. Halsizlik devam ediyor ama eskisi gibi değil. Az daha sık dişini geçecek inşallah
Inşallah cnm ama cok zormuş gerçekten oglumdada böyleydim ama en azından istahim açıktı bunda istahimda tamamen kapali ve bu beni dahada zorluyor

Amin canim insallah benim 3 kizim var bu bebis de erkek kac tane ikiz hamile var acaba grupta , bir kiside ikiz erkek işaretlemis
Ay maşallah rabbim ne güzel ayarlamış.saglikla kucağına alırsın inşallah.nasil yar diyeyim var ikiz annesi.birde bı arkadaş daha vardı ikiside kız olacak olan onu hatirlayamadim.variz bı üç beş kişi heralde.

Bunlara alışmak zorundayız sanırım herkesi ki farklı oluyor benimde hazımsızlık çok fena aç geziyorum ama midem taş gibi heran ağzımdan çıkacak gibi.safra deniyor sanırsam sarı acı bı su cikiyo içimden açım ama yersem dahada hazmedememekten korkuyorum.oturasim bile gelmiyo yatıyorum sürekli.gecen haftalarda korona oldum burnum koku almadığı için koku hassasiyetim yok.annelik çok zormus gerçekten hakları ödenmez.

Ben o ilacı sabah 11 gibi alıyorum öğle yemeğine kadar aç kalıyorum. Çok büyük ve başlarda mide bulantısı yapıyor. Akşamları da balık yağı içiyorum
Canım bu demir hapında da folik asit varmış, senin içtiğin omega multivitamin mi, benim multivitaminde de folik asit var. Bu folik asit vücutta depolanmıyodur inşallah, bir doktora danışıcam çok almış olmıyım diye

Ben bu ferroyu kahvaltıdan 2 saat sonra acıkınca içiyorum doğru mu yaptım bilmiyorum yeni başladım zaten, vitaminle aynı anda içiyordum unutmayayım diye ara mı olması lazım? Yalnız gerçekten ne kadar büyük haplar decavit alıyorum o da zor iniyor yemek borumdan baya zorlanıyorum

Regenesis max kullanıyorum canım. Doktorum vermişti bu ikisini şimdi baktım içeriğinde folik asit var ama decavit te filanda baktım onlarda da folik asit var. Folik asit in fazlası vücutta depolanmıuor suda çözündüğü için diye biliyorum

Biz de 14+2 yiz başlangıç kilomdan - 1 deyim. Yalnız benim alt kısım rahim hizası azıcık büyümesine rağmen mideme doğru aşırı şişkinlik oluştu. Sanki bebe midemdeymiş gibi aşağıya kadar aynı hizada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…