2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben öyleyim aynı belirtiler aynı durumlar o yüzden prilam Dr ilaç kullanıyorum aksi halde başımı kaldiramiyorum bir iki kez ilacı bırakım dedim allahimmmm cokk kötü oldum mecburen kullandım.bazen diyorum ki acaba ilacı kullanmasaydim şimdiye geçer miydi bağımlılık mi yaptı ki vücuduma diyorum

Benim de midem daha şiş sizin dediğiniz gibi anlamadım gitti

Evet onu bende kiz diye biliyorum Cok fazla kisi var cinsiyeti belli olan grupta olmayanlarda mi oy veriyor acaba Z zahrada Bilir kimlerin oldugunu

Aynen ya çok çok zor hemde kesinlikle ödenmez

Yok cnm bence bağımlıktan değil bünyeden mi bilmiyorum kiminin hafif kiminin aşırı zor geçiyor Allah yardımcımız olsun bazen dayanamayacak duruma geliyorum insallah bebeklerimiz sağlıklı olur bizimde en kisa sürede gecer

Evet onu bende kiz diye biliyorum Cok fazla kisi var cinsiyeti belli olan grupta olmayanlarda mi oy veriyor acaba Z zahrada Bilir kimlerin oldugunu
Canim cinsiyetlerin üzerine tıklayınca hangi kullanıcıların tıkladığında görebiliyorsun
Kızlar 2. Doz aşımı oldum bugün (biontech). Kolumda hafif bir ağırlık var o kadar
Ayyy şifa olsun inşallah bebiskona da sanada kuzum bende aksam gitcem olmaya

Prilam dr bende etki bile etmiyor diyebilirim icsemde aynıyım

Kimisi de yemekten 2 saat sonra içiyomuş canım. Canım ben 9,5 ta ilacı içtim 1 saat sonra 10,5 ta kahvaltı yaptım. Multivitamini saat 13 de içtim. İnternette ilaçların emilimi birbirini etkilemesin diye biraz aralıklı için gibi okudum. Ben zaten ikisini bir arada içemem bulantıdan duramam herhalde

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın bende haftaya pazartesi olacağım biraz heyecan var

Canim cinsiyetlerin üzerine tıklayınca hangi kullanıcıların tıkladığında görebiliyorsun

Ayyy şifa olsun inşallah bebiskona da sanada kuzum bende aksam gitcem olmaya

Şifa olsun hepimize inşallah Valla iyi oldu içime böylesi daha çok sindi

Benim de öyle bi şişkinlik var. 6 aylık hamile gibiyim. Yemek yiyince daha da şiş.
Bir de ağzımda acımsı bir tat var, hiç geçmiyor

Arkadaşlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? 12haftaya kadar OMEGA serum vuruldum.simdi sadece decavitle devam ediyorum.balik hapı kullanmalıyım acaba? Dr danisacagimda unutuyorum hep.decavit hazımsızlık yapiyormu hiç bilen varmı?prospektuse bakacağım da bire bir yaşayan oldumu acaba?

Kızlar 1 haftaya yakındır hergün 12 saatte bir aguamentin antibiyotik kullanıyorum ama apse hala inmedi doktor kanal yapacaktı cuma günü ama röntgen çekilmesi lazım senin ve bebeğin için riskli deyip dişi çekmeye karar verdiler salı gününe kadar antibiyotiği kullanmaya devam edicem apse inmiyor maksat diş çekildiği zaman kanda antibiyotik olsun ki enfeksiyon kana geçmesin diye tedbir amaçlı kullandırıyolar bu kadar zamandır antibiyotik kullanıyorum inşallah çocuğa bir zararı yan etkisi olmamıştır zaten diş çekiminden korkuyorum tam kök diş çok Ağrıcak kesin ağrı kesici de sadece parol kullanabiliriz onunla etkisi hiç yok nerdeyse yemekte yiyemicem tam çiğnediğim dişti benim gibi hamilelikte diş çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı çekim yanında yada sonlarında çok ağrı ve kanama oluyor mu ?

Benim de öyle bi şişkinlik var. 6 aylık hamile gibiyim. Yemek yiyince daha da şiş.
Bir de ağzımda acımsı bir tat var, hiç geçmiyor
O tat bende de var. Yemek düsününce bile midem bulaniyor. Hersey de pis kokuyor. Ama ven yine de kilo aldim yemek yiyorum daha çok ekmek yedim. Nasil bu iştahsızlıkla aldim ona anlam veremiyorum ama .
5 kilo ya yakın aldim sanırım.
Serklaj işini çok düşünüyorum yapsak mı yapmasak mi. Şuan ki durum da gerek yok ama daha çok küçük bebek. Gecen hamilegimde nasil kısaldı hiç anlamadım. Oysa ki ilk günden beri yatmıştım. Şimdi ise sürekli ayaktayım.
Burda ki doktorlarin çoğu önermiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Cok zor oldu mu Serklaj?
Nasil di?

Kızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .

Kızlar iki gündür ağlamaktan helak oldum. İkili test sonucum çıktı. Doktor da down riski yüksek çıkmış dedi. Testi 12+4 günlükken yaptırdım. Ultrasonda her şey çok iyiydi. Ense kalınlığı 0,5 mm ve burun kemiği mevcuttu. Boyu gelişimi gayet iyiydi. Kan tahlilinde de PAPP-A 0,26 (mom) , T-BhCG 1,45 (mom) çıkmış. Tarama testi sonucunda negatif diyor. Down Sendromu Riski: 1:337 Sadece Yaş: 1:459 çıktı. cutoff değeri 1:250 Birde sonucun altında biyokimyasal risk 1:26 diyor. doktorum riskin yüksek dedi. Nifty testi yaptırdım dün. Sonucu 10 güne çıkacakmış. Çok kötü hissediyorum
Bu arada ilk gebeliğimde, bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. İkinci gebeliğimden sağlıklı bir kızım oldu. Bu üçüncü gebeliğim ve şuan 34 yaşındayım. Allahım bir kez daha evlat acısı yaşatmasın Dualarınıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…