- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Ben öyleyim aynı belirtiler aynı durumlar o yüzden prilam Dr ilaç kullanıyorum aksi halde başımı kaldiramiyorum bir iki kez ilacı bırakım dedim allahimmmm cokk kötü oldum mecburen kullandım.bazen diyorum ki acaba ilacı kullanmasaydim şimdiye geçer miydi bağımlılık mi yaptı ki vücuduma diyorumMrb arkadaşlar 11. haftadayim ama aşırı halsizlik istahsizlik kusma uykusuzluk mide ağrısı yanmasi ekşimesi var sanki hamile değilde hastayim gibi kilo almadim dahada verdim galiba ve midemde bişey kalmıyor bebek bence aç kılıyordur diye düşünüyorum acaba bebeğe bi zarari varmıdır cok kötü geçiriyorum sabah kahvaltıdan sonra yine kustum şuan açım aslinda ama açlık hissetmiyorum ve herşeyden tiksiniyorum aranizda benim gibi olan varmi ya böyle zaman nasil geçer hic bilmiyorum sabaha kadar uyumayip mide agrisi bulantısı çekmek sabah olmamasi işkence gibi
Benim de midem daha şiş sizin dediğiniz gibi anlamadım gittiBiz de 14+2 yiz başlangıç kilomdan - 1 deyim. Yalnız benim alt kısım rahim hizası azıcık büyümesine rağmen mideme doğru aşırı şişkinlik oluştu. Sanki bebe midemdeymiş gibi aşağıya kadar aynı hizada
Evet onu bende kiz diye biliyorumAy maşallah rabbim ne güzel ayarlamış.saglikla kucağına alırsın inşallah.nasil yar diyeyim var ikiz annesi.birde bı arkadaş daha vardı ikiside kız olacak olan onu hatirlayamadim.variz bı üç beş kişi heralde.
Geçmiş olsun ve gözünüz aydınKızlar 2. Doz aşımı oldum bugün (biontech). Kolumda hafif bir ağırlık var o kadar
Aynen ya çok çok zor hemde kesinlikle ödenmezBunlara alışmak zorundayız sanırım herkesi ki farklı oluyor benimde hazımsızlık çok fena aç geziyorum ama midem taş gibi heran ağzımdan çıkacak gibi.safra deniyor sanırsam sarı acı bı su cikiyo içimden açım ama yersem dahada hazmedememekten korkuyorum.oturasim bile gelmiyo yatıyorum sürekli.gecen haftalarda korona oldum burnum koku almadığı için koku hassasiyetim yok.annelik çok zormus gerçekten hakları ödenmez.
Yok cnm bence bağımlıktan değil bünyeden mi bilmiyorum kiminin hafif kiminin aşırı zor geçiyor Allah yardımcımız olsun bazen dayanamayacak duruma geliyorum insallah bebeklerimiz sağlıklı olur bizimde en kisa sürede gecerBen öyleyim aynı belirtiler aynı durumlar o yüzden prilam Dr ilaç kullanıyorum aksi halde başımı kaldiramiyorum bir iki kez ilacı bırakım dedim allahimmmm cokk kötü oldum mecburen kullandım.bazen diyorum ki acaba ilacı kullanmasaydim şimdiye geçer miydi bağımlılık mi yaptı ki vücuduma diyorum
Canim cinsiyetlerin üzerine tıklayınca hangi kullanıcıların tıkladığında görebiliyorsun
Ayyy şifa olsun inşallah bebiskona da sanada kuzumKızlar 2. Doz aşımı oldum bugün (biontech). Kolumda hafif bir ağırlık var o kadar
Prilam dr bende etki bile etmiyor diyebilirim icsemde aynıyımBen öyleyim aynı belirtiler aynı durumlar o yüzden prilam Dr ilaç kullanıyorum aksi halde başımı kaldiramiyorum bir iki kez ilacı bırakım dedim allahimmmm cokk kötü oldum mecburen kullandım.bazen diyorum ki acaba ilacı kullanmasaydim şimdiye geçer miydi bağımlılık mi yaptı ki vücuduma diyorum
Kimisi de yemekten 2 saat sonra içiyomuş canım. Canım ben 9,5 ta ilacı içtim 1 saat sonra 10,5 ta kahvaltı yaptım. Multivitamini saat 13 de içtim. İnternette ilaçların emilimi birbirini etkilemesin diye biraz aralıklı için gibi okudum. Ben zaten ikisini bir arada içemem bulantıdan duramam herhaldeBen bu ferroyu kahvaltıdan 2 saat sonra acıkınca içiyorum doğru mu yaptım bilmiyorum yeni başladım zaten, vitaminle aynı anda içiyordum unutmayayım diye ara mı olması lazım? Yalnız gerçekten ne kadar büyük haplar decavit alıyorum o da zor iniyor yemek borumdan baya zorlanıyorum
Geçmiş olsun ve gözünüz aydınbende haftaya pazartesi olacağım biraz heyecan var
Canim cinsiyetlerin üzerine tıklayınca hangi kullanıcıların tıkladığında görebiliyorsun
Ayyy şifa olsun inşallah bebiskona da sanada kuzumbende aksam gitcem olmaya
Benim de öyle bi şişkinlik var. 6 aylık hamile gibiyim. Yemek yiyince daha da şiş.Biz de 14+2 yiz başlangıç kilomdan - 1 deyim. Yalnız benim alt kısım rahim hizası azıcık büyümesine rağmen mideme doğru aşırı şişkinlik oluştu. Sanki bebe midemdeymiş gibi aşağıya kadar aynı hizada
O tat bende de var. Yemek düsününce bile midem bulaniyor. Hersey de pis kokuyor. Ama ven yine de kilo aldim yemek yiyorum daha çok ekmek yedim. Nasil bu iştahsızlıkla aldim ona anlam veremiyorum amaBenim de öyle bi şişkinlik var. 6 aylık hamile gibiyim. Yemek yiyince daha da şiş.
Bir de ağzımda acımsı bir tat var, hiç geçmiyor
Aaa bilmiyordum tesekkur ederimCanim cinsiyetlerin üzerine tıklayınca hangi kullanıcıların tıkladığında görebiliyorsun
Yok yok aynen listede olmayıp işaretleme yapan 5 6 kişi varr onları da zorla kaydetcem döner dönmezAaa bilmiyordum tesekkur ederimerkek ikizleri olan kisiyi hic hatirlamiyorum listede de yok sanirim
Yok yok aynen listede olmayıp işaretleme yapan 5 6 kişi varr onları da zorla kaydetcem döner dönmez
Aynı kızlar benimdeBenim de midem daha şiş sizin dediğiniz gibi anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?