Sakin olmaya çalışın lütfen bu değerlerin hiç biri size %100 engelli evladınız olacağını söylemiyor. Biyokimyasal bile 26 da bir diyor. Bunlar sadece istatistik rakam. Ultrason da doktor ense yi ölcmüs burun kemiğinde görmüş hamd olsun. Nift yapabilirsiniz ama oda %100 olmayacak.Kızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .
Kızlar iki gündür ağlamaktan helak oldum. İkili test sonucum çıktı. Doktor da down riski yüksek çıkmış dedi. Testi 12+4 günlükken yaptırdım. Ultrasonda her şey çok iyiydi. Ense kalınlığı 0,5 mm ve burun kemiği mevcuttu. Boyu gelişimi gayet iyiydi. Kan tahlilinde de PAPP-A 0,26 (mom) , T-BhCG 1,45 (mom) çıkmış. Tarama testi sonucunda negatif diyor. Down Sendromu Riski: 1:337 Sadece Yaş: 1:459 çıktı. cutoff değeri 1:250 Birde sonucun altında biyokimyasal risk 1:26 diyor. doktorum riskin yüksek dedi. Nifty testi yaptırdım dün. Sonucu 10 güne çıkacakmış. Çok kötü hissediyorum
Bu arada ilk gebeliğimde, bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. İkinci gebeliğimden sağlıklı bir kızım oldu. Bu üçüncü gebeliğim ve şuan 34 yaşındayım. Allahım bir kez daha evlat acısı yaşatmasınDualarınıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Augmentin i ilk hamileliğimde mullanmıştım bi sorun olmadı.Kızlar 1 haftaya yakındır hergün 12 saatte bir aguamentin antibiyotik kullanıyorum ama apse hala inmedi doktor kanal yapacaktı cuma günü ama röntgen çekilmesi lazım senin ve bebeğin için riskli deyip dişi çekmeye karar verdilersalı gününe kadar antibiyotiği kullanmaya devam edicem apse inmiyor maksat diş çekildiği zaman kanda antibiyotik olsun ki enfeksiyon kana geçmesin diye tedbir amaçlı kullandırıyolar bu kadar zamandır antibiyotik kullanıyorum inşallah çocuğa bir zararı yan etkisi olmamıştır zaten diş çekiminden korkuyorum tam kök diş çok Ağrıcak kesin ağrı kesici de sadece parol kullanabiliriz onunla etkisi hiç yok nerdeyse yemekte yiyemicem tam çiğnediğim dişti benim gibi hamilelikte diş çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı çekim yanında yada sonlarında çok ağrı ve kanama oluyor mu ?
Ben de kanama olduğu için doktor yapmıyor hala leke var. Haftaya gidicem inşallah, tekrar bakacak uzunluğa.O tat bende de var. Yemek düsününce bile midem bulaniyor. Hersey de pis kokuyor. Ama ven yine de kilo aldim yemek yiyorum daha çok ekmek yedim. Nasil bu iştahsızlıkla aldim ona anlam veremiyorum ama.
5 kilo ya yakın aldim sanırım.
Serklaj işini çok düşünüyorum yapsak mı yapmasak mi. Şuan ki durum da gerek yok ama daha çok küçük bebek. Gecen hamilegimde nasil kısaldı hiç anlamadım. Oysa ki ilk günden beri yatmıştım. Şimdi ise sürekli ayaktayım.
Burda ki doktorlarin çoğu önermiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Cok zor oldu mu Serklaj?
Nasil di?
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Nifty nin sonucu güzel gelir inşallahKızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .
Kızlar iki gündür ağlamaktan helak oldum. İkili test sonucum çıktı. Doktor da down riski yüksek çıkmış dedi. Testi 12+4 günlükken yaptırdım. Ultrasonda her şey çok iyiydi. Ense kalınlığı 0,5 mm ve burun kemiği mevcuttu. Boyu gelişimi gayet iyiydi. Kan tahlilinde de PAPP-A 0,26 (mom) , T-BhCG 1,45 (mom) çıkmış. Tarama testi sonucunda negatif diyor. Down Sendromu Riski: 1:337 Sadece Yaş: 1:459 çıktı. cutoff değeri 1:250 Birde sonucun altında biyokimyasal risk 1:26 diyor. doktorum riskin yüksek dedi. Nifty testi yaptırdım dün. Sonucu 10 güne çıkacakmış. Çok kötü hissediyorum
Bu arada ilk gebeliğimde, bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. İkinci gebeliğimden sağlıklı bir kızım oldu. Bu üçüncü gebeliğim ve şuan 34 yaşındayım. Allahım bir kez daha evlat acısı yaşatmasınDualarınıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle doğsunSakin olmaya çalışın lütfen bu değerlerin hiç biri size %100 engelli evladınız olacağını söylemiyor. Biyokimyasal bile 26 da bir diyor. Bunlar sadece istatistik rakam. Ultrason da doktor ense yi ölcmüs burun kemiğinde görmüş hamd olsun. Nift yapabilirsiniz ama oda %100 olmayacak.
Sakin olun tevekkül edin.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin insallah.
Birde şunu unutmayalım lütfen hepimiz bir engelli adayıyız.
İnşallah güzel gelirAugmentin i ilk hamileliğimde mullanmıştım bi sorun olmadı.
Ben de kanama olduğu için doktor yapmıyor hala leke var. Haftaya gidicem inşallah, tekrar bakacak uzunluğa.
Siz de sık sık baktırısınız önlem amaçlı progestan kullanırsınız, ben şuan öyle yapıyorum
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Nifty nin sonucu güzel gelir inşallah
Biliyorum ben sadece bu duruma düşmemek için bu testleri yaptirmadim.Hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle doğsunİnanın sakin kalmaya çalışmak çok zor. Hepsinin bir ihtimal olduğunu biliyorum ama öyle moralim bozulduki şuan en çok karnımdaki bebeği üzdüğüm için üzülüyorum
Çok teşekkür ederim dualrınız içinBiliyorum ben sadece bu duruma düşmemek için bu testleri yaptirmadim.
Lütfen sakin olun. Bunlarin sadece ihtimal olduğunu sizde biliyorsunuz. Hem ben daha önce bu şekilde risk cikipta sağlıklı evlatları olan çevremde bir sürü insan biliyorum.
Hamileliklerini zehir ediyorlar.
Siz de evladıniza inanın Allaha güvenin içinizi feraha tutun.
Ey gizli ve sürpriz lütufların sahibi Allah’ım! Bizi korktuklarımızdan emin ve umduklarımıza ise nail eyle.
Hic şüpheniz olmasın. InsallahÇok teşekkür ederim dualrınız içinHer güzel dileğe her güzel duaya ihtiyacım var. Umuyorum bir kaç gün sonra sizlerle güzel haberleri paylaşacağım
Genelde 10 günü bulmuyor hangi firma ile yaptırdınız ay tertemiz sonuçlarınız gelir inşallah ya günleri bıraktım saatler zor geçiyordur size ama sonu güzel olsun nifty yüzde100 değil belki ama 99.8 oran veriyor sonuçta ben bu risk oranlarıyla çıldıracağım için direkt yaptırdım pozitif negatif görüp kendimi ona hazırlayayım diye belirsizlik insanı çıldırtan zaten haftaya burada güzel sonucunuza seviniyor olacağız hep beraberÇok teşekkür ederim dualrınız içinHer güzel dileğe her güzel duaya ihtiyacım var. Umuyorum bir kaç gün sonra sizlerle güzel haberleri paylaşacağım
İyice büyüdük teyzeleri bulantılarda azalma iştahta artma var bu aralar ama sağlıklı beslenmek düşmanım resmen ve dişim çürüdü ya heralde kalsiyumu çekiyor iyice biraz süte peynire ağırlık vermeye başladıım
Eurofins firmasına yaptırdım. Fransaya gönderceklermiş kanları. 10 günü sanırım ikide bir arayıp paniklemeyelim diye söylüyorlar . Bilmiyorumki 21 inden önce beklemeyin yinede dedilerGenelde 10 günü bulmuyor hangi firma ile yaptırdınız ay tertemiz sonuçlarınız gelir inşallah ya günleri bıraktım saatler zor geçiyordur size ama sonu güzel olsun nifty yüzde100 değil belki ama 99.8 oran veriyor sonuçta ben bu risk oranlarıyla çıldıracağım için direkt yaptırdım pozitif negatif görüp kendimi ona hazırlayayım diye belirsizlik insanı çıldırtan zaten haftaya burada güzel sonucunuza seviniyor olacağız hep beraber
Sakin olun lütfen bu testler kesin bir şey söylemiyor çok şükür sizin ense kalınlığı güzel ve burun kemiği oluşumu var içinizi ferah tutun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza ❤❤Kızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .
Kızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .
Yüreğime biraz da olsa su serpiyor dedikleriniz çok teşekkür ederimSakin olun lütfen bu testler kesin bir şey söylemiyor çok şükür sizin ense kalınlığı güzel ve burun kemiği oluşumu var içinizi ferah tutun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza ❤❤
Umarım her şey hepimiz için güzel olur. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalımLütfen kendinizi üzmeyin. Çocuğunuzun down sendromu olma ihtimali 337 de 1 miş çok düşük. Sadece kan testinde 26 da 1 çıkmış. Şöyle düşünün 26 kadının bu kan sonucu çıkıyor ve içinden sadece 1 inde sorun tespit edilmiş. 25i normalmiş.
Hepimiz sağ salim kavuşacağız inşallah.
İkili test yapıldı banada ultrason da görünen iyi dedi kan tahlili hafta sonuna çıkacak.ama herşey iyide olsa yaştan dolayı risklisin nift yaptir dedi ama eger ben ne olursa olsun aldirmam dersen o kadar parayı verme dedi.kotu birşey kesin cikacak diye birşey yok yaştan sebep dedi.ne yapsam dedim düşündüm.. şimdi ikili testin kan sonucunu bekliyorum.nifty yaptirmiycam.Kızlar aranıza yeni katıldım. Bir aksilik olmazsa bende bir mart annesi olacağım. Müthiş morale ihtiyacım var .
İkili test her zaman olumsuz çıkmıyor içinizi rahat tutun. Umuyorum güzel çıkacak sonuçlarınızİkili test yapıldı banada ultrason da görünen iyi dedi kan tahlili hafta sonuna çıkacak.ama herşey iyide olsa yaştan dolayı risklisin nift yaptir dedi ama eger ben ne olursa olsun aldirmam dersen o kadar parayı verme dedi.kotu birşey kesin cikacak diye birşey yok yaştan sebep dedi.ne yapsam dedim düşündüm.. şimdi ikili testin kan sonucunu bekliyorum.nifty yaptirmiycam.
Yaştan dolayı herşey normal ciksada risklisiniz nifty yaptırın dedi.Ben yaptirmiycam yanlış mı yapiyorum sizce.İkili test her zaman olumsuz çıkmıyor içinizi rahat tutun. Umuyorum güzel çıkacak sonuçlarınız
Muhtemelen yaşınızdan dolayı böyle bir risk çıkmıştır. Aynı kan değerlerine sahip daha genç yaşta bir kadın yaptırsa olasılık düşük çıkardı. Olasılık hesabı olduğu için kafaya takmaya gerek yok.İkili test her zaman olumsuz çıkmıyor içinizi rahat tutun. Umuyorum güzel çıkacak sonuçlarınız
Bende bulantı vs yapmadı diye ayırmamıştım ama öyle daha mantıklı geldi şu an ben de farklı vakitlerde içeyimKimisi de yemekten 2 saat sonra içiyomuş canım. Canım ben 9,5 ta ilacı içtim 1 saat sonra 10,5 ta kahvaltı yaptım. Multivitamini saat 13 de içtim. İnternette ilaçların emilimi birbirini etkilemesin diye biraz aralıklı için gibi okudum. Ben zaten ikisini bir arada içemem bulantıdan duramam herhalde
Benim de ya mideye doğru şişiyor sönüyor kendi çapında takılıyor artık takmıcam sinir oldumBenim de öyle bi şişkinlik var. 6 aylık hamile gibiyim. Yemek yiyince daha da şiş.
Bir de ağzımda acımsı bir tat var, hiç geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?