2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sakin olmaya çalışın lütfen bu değerlerin hiç biri size %100 engelli evladınız olacağını söylemiyor. Biyokimyasal bile 26 da bir diyor. Bunlar sadece istatistik rakam. Ultrason da doktor ense yi ölcmüs burun kemiğinde görmüş hamd olsun. Nift yapabilirsiniz ama oda %100 olmayacak.
Sakin olun tevekkül edin.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin insallah.
Birde şunu unutmayalım lütfen hepimiz bir engelli adayıyız.

Augmentin i ilk hamileliğimde mullanmıştım bi sorun olmadı.
Ben de kanama olduğu için doktor yapmıyor hala leke var. Haftaya gidicem inşallah, tekrar bakacak uzunluğa.
Siz de sık sık baktırısınız önlem amaçlı progestan kullanırsınız, ben şuan öyle yapıyorum
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Nifty nin sonucu güzel gelir inşallah

Hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle doğsun İnanın sakin kalmaya çalışmak çok zor. Hepsinin bir ihtimal olduğunu biliyorum ama öyle moralim bozulduki şuan en çok karnımdaki bebeği üzdüğüm için üzülüyorum

İnşallah güzel gelir Hepimiz sağlıkla alalım bebeklermizi kucağımıza 10 gün geçmek bilmiyor. Ne uzum bekleyiş

Biliyorum ben sadece bu duruma düşmemek için bu testleri yaptirmadim.
Lütfen sakin olun. Bunlarin sadece ihtimal olduğunu sizde biliyorsunuz. Hem ben daha önce bu şekilde risk cikipta sağlıklı evlatları olan çevremde bir sürü insan biliyorum.
Hamileliklerini zehir ediyorlar.
Siz de evladıniza inanın Allaha güvenin içinizi feraha tutun.
Ey gizli ve sürpriz lütufların sahibi Allah’ım! Bizi korktuklarımızdan emin ve umduklarımıza ise nail eyle.

Çok teşekkür ederim dualrınız için Her güzel dileğe her güzel duaya ihtiyacım var. Umuyorum bir kaç gün sonra sizlerle güzel haberleri paylaşacağım

Çok teşekkür ederim dualrınız için Her güzel dileğe her güzel duaya ihtiyacım var. Umuyorum bir kaç gün sonra sizlerle güzel haberleri paylaşacağım
Genelde 10 günü bulmuyor hangi firma ile yaptırdınız ay tertemiz sonuçlarınız gelir inşallah ya günleri bıraktım saatler zor geçiyordur size ama sonu güzel olsun nifty yüzde100 değil belki ama 99.8 oran veriyor sonuçta ben bu risk oranlarıyla çıldıracağım için direkt yaptırdım pozitif negatif görüp kendimi ona hazırlayayım diye belirsizlik insanı çıldırtan zaten haftaya burada güzel sonucunuza seviniyor olacağız hep beraber

yerimmm benim göbüş hala düz Benim bebe içerde biyerlerde saklanıyor sanırım

Eurofins firmasına yaptırdım. Fransaya gönderceklermiş kanları. 10 günü sanırım ikide bir arayıp paniklemeyelim diye söylüyorlar . Bilmiyorumki 21 inden önce beklemeyin yinede dediler

Sakin olun lütfen bu testler kesin bir şey söylemiyor çok şükür sizin ense kalınlığı güzel ve burun kemiği oluşumu var içinizi ferah tutun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza ❤❤

Lütfen kendinizi üzmeyin. Çocuğunuzun down sendromu olma ihtimali 337 de 1 miş çok düşük. Sadece kan testinde 26 da 1 çıkmış. Şöyle düşünün 26 kadının bu kan sonucu çıkıyor ve içinden sadece 1 inde sorun tespit edilmiş. 25i normalmiş.

Hepimiz sağ salim kavuşacağız inşallah.

Yüreğime biraz da olsa su serpiyor dedikleriniz çok teşekkür ederim

Umarım her şey hepimiz için güzel olur. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım

İkili test yapıldı banada ultrason da görünen iyi dedi kan tahlili hafta sonuna çıkacak.ama herşey iyide olsa yaştan dolayı risklisin nift yaptir dedi ama eger ben ne olursa olsun aldirmam dersen o kadar parayı verme dedi.kotu birşey kesin cikacak diye birşey yok yaştan sebep dedi.ne yapsam dedim düşündüm.. şimdi ikili testin kan sonucunu bekliyorum.nifty yaptirmiycam.

İkili test her zaman olumsuz çıkmıyor içinizi rahat tutun. Umuyorum güzel çıkacak sonuçlarınız

İkili test her zaman olumsuz çıkmıyor içinizi rahat tutun. Umuyorum güzel çıkacak sonuçlarınız
Muhtemelen yaşınızdan dolayı böyle bir risk çıkmıştır. Aynı kan değerlerine sahip daha genç yaşta bir kadın yaptırsa olasılık düşük çıkardı. Olasılık hesabı olduğu için kafaya takmaya gerek yok.

Bende bulantı vs yapmadı diye ayırmamıştım ama öyle daha mantıklı geldi şu an ben de farklı vakitlerde içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…