2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaştan dolayı herşey normal ciksada risklisiniz nifty yaptırın dedi.Ben yaptirmiycam yanlış mı yapiyorum sizce.
Bir tanıdığımız vardı yaştan dolayı amniyosentez istemişti doktoru ilk çocuğuydu ve o da yaptırmamıştı çocuğu otizmli doğdu. Ama başka tanıdıklarım yaptırmadı onların çocukları da sağlıklı oldu. Yani aslında tamamen şans. Ben yaptırmayı faydalı buldum 6 ay içim içimi kemirsin istemedim. Şurda ikilinin sonucunu öğrenip iki gündür kendimi helak ettim. Kaldıki çocuğunuzu her haliyle dünyaya getirmek istiyorsanız bile kromozomal anomali durumu çıksa bile böyle bir test ile kendimizi doğuma kadar hazırlamış oluruz diye düşünüyorum. Ama öte yandan bu testler öyle bir akıl bulandırıyor ki yaptırmak bir dert yaptırmamak başka bir dert. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yaptırın. Yüreğinizi siz de ferah tutun. Umuyorum hepimizin bebekleri sağlıkla doğacak

Otizm anne karnında saptanabiliyor mu? Ben bebek doğduktan çok sonra davranışlarından ortaya çıkıyor diye biliyordum

Kesin sonuç vermiyor risk tablosu sunuyor bunun için Kendinizi üzmeniz sağlıklı olan bebeğinizi zarara sokar. Ne olursa olsun onun için hiçbirşeyi takmayın annenin ruh halinden bebeğin ne kadar etkilendiğini Söylememe gerek yok, lütfen canınızı sıkmayın oldu ki Allah muhafaza cocugunuz down sendromlu doğdu dowm sendromu eksiklik değil +1 fazlalıktır. Dünyada ve cennette bir meleğe sahip olmak her anneye nasip olmaz. kimse istemez sağlıksız cocuk ama anneyiz biz tevekkül edip bekleyip her haliyle kabullenmemiz lazım. Bu yüzden bu testlere karşıyım açıkcası akıl bulandırıyor. Eğer genetik sorunlarınız yakın ya da uzak akrabalarınızda problem yoksa böyle testleri Dert etmeyede gerek görmüyorum sizde görmeyiin mutlu kalın bebişiniz için sağlıkla gelicek inşAllah

Ailemde ve eşimin ailesinde herhangi bir genetk problem yok hatta ilk çocuğum da şükür sağlıklı. Ama bildiğim genetik değil bu durum. Anne yaşının ilerlemesi gibi değişik parametreler giriyor işin içine. İnş sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağımıza

Benimde binkac gundur dis agrisi var apse oldu kendisi bi kac gune inde sormadimda doktora daha hamileligin basindan agri olursa bitimini dusunemiyom dis çekiminden korkmuyorumda sadece hamilelikte dis doktoruna gitmekten dis çektirmekten korkuyorum etrafimda batıl inançlar la ilgili olumsuz konusanlar var oyuzden korkuyorum bebegim için,siz dis çektirir seniz sonucunu yazabilirmisiniz takipteyim

Kızlar diş fırçalarken dişleri kanayan var mı baya baya kanıyorlar
Bende hep olan bir sorun o diş etlerim biraz sorunlu o yüzden aynı devam o sorunlar
Kızlar bir de aranızda detaylı ultrasona giden oldu mu?
Bana 20. Hafta dedi hatta daha uzman olan bölüm neydi adını hatırlamıyorum ona yönlendiricem dedi
Kızlar benden de bir KIZ BEBE GELSUN Mİİİ
Hayırlı olsun

Morelini bozmamaya çalisin,belki okumussunuzdur yorumlardan benimde yas 34, uni. Hastanesindeki doktor bebegin suyunun azaldigini ve bi kac olumsuz seyler soyledi ama ense kalinligi çok sukur normal dedi kalp atisini dinletti haftanla uyumlu dedi ama suyuyla ilgili olumsuz konusunca ben aglamaktan helak oldum esimde ozel doktora goturdu ordaki doktor da çok sukur bebegin siyunun gayet normal oldugunu plasentasinda problem olmadigini soyledi ense kalinligi normal dedi çok sukur iyi konustu hatta ikili test sonucununda iyi gelcegini dusunuyorum hersey normal gorunuyo dedi,kafa karisikligi oldugu için içim rahat etmedi 3.doktora ozel hastaneye gittim bu sefer de doktor tamam bebegin suyu iyi ama yastan dolayi ikili testin sonucu bozuk gelcek demezmi artik Allah'im Hakkimizda Hayirlisini Nasip Et Dedim,bakalim ikili testin sonuçlari ya bu hafta yada onumuzdeki hafta çikar hayirlisi,uni. Deki doktor perinatolojiye sevk etti ayin 17 sinde randavum var ona da gitçem bebegi ayrintili incelicekmis Hayirlisi Olur İnsallah.
Canima birazda morel lazim sen yine de morelini bozmamaya çalis gerisi takdiri ilahi, oyle dusunuyorum vardir herseyde bi hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…