2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
merhaba vajınada zonklama ve aşağıya dogru hafıf baskı hıssedıyorum rahım kaslarıyla alakalı olabılırmıs ama normal mı bılmıyorum yasayanınız varmı acaba

merhaba vajınada zonklama ve aşağıya dogru hafıf baskı hıssedıyorum rahım kaslarıyla alakalı olabılırmıs ama normal mı bılmıyorum yasayanınız varmı acaba
Yururken sanki vajinamin basinda bir agri oluyor , ilk ayaga kalktigimdada bacaklarimla kalcamin birlestigi yer sizliyor. Gece uyurkende kalcami kaldirdigimda bildigin aciyor.
progestan fitil kullaniyorum 3 aydir haftaya birakicam tup bebek oldugu icin erken basladik. Sizde de oyle mi ?

Bende yaşıyorum özellikle bikac gündür.Yorgunluktan olabilir belkide.Bi kaç gündür baya haraketli geçiyor gunlerim.Dr.a artık herşeyi sormakta istemiyorum.Biraz yavaşlasam artık daha iyi olucak.Ben hala hamileymiş gibi davranamıyorum.

Yok bende hiç dusuk tehlikesi yada kanamada olmadı sımdıye kadar agrıda olmadı hıc o yuzden stres oldum

Bızde dun pıknıge gıtmıstık butun gun ayakta kaldım belkıde ondandır bende kendıme hıc hamıle gıbı davranmıyorum unutuyorum mıde bulantısıda hıc olmayınca bende artık doktora sormak ıstemıyorum hemen gelın dıyor zaten her hafta doktora gıtmektende usandım

Yok bende hiç dusuk tehlikesi yada kanamada olmadı sımdıye kadar agrıda olmadı hıc o yuzden stres oldum
Benimde dusuk tehlikem yoktu sadece 1 kere kanamam oldu ama tup bebekte progestan fitil gunde 3 kez yumurta toplama isleminden beri basladigindan kullaniyorum. Cok hareketlide degilim genelde uzaniyorum yani.
doktoruna sor ama buyuk ihtimalle normal dicektir

Teşekkürler benım doktorum prk hıc bırseye normal demıyor cok takıntılı zaten onun stresı yuzunden doktor degıstırıcem gıbı gozukuyor

Canım benim de tüp bebek. Progrstan günde 3 defa 2 fitil şeklinde kullandım. Doktorum 10.haftada bıraktırdı. Sen hala devam ediyor musun?

Benim düşük tehlikesi,aşırı bulantı hepsi oldu ama otrumayi bile beceremiyorum ki yatıyım.Benim dr.ne panikletir ne de rahat davranır aslında olması gerektiği gibi.Oyle dr.la cidden çok zor olur senin için.Ama aşırı rahat olmak ta pek doğru değil.

Çok geçmiş olsun canım.Sifa olsun ikinize de.Bende olmayı düşünüyorum.Haftaya dr.umla konusucam kontrolde.

Canım benim de tüp bebek. Progrstan günde 3 defa 2 fitil şeklinde kullandım. Doktorum 10.haftada bıraktırdı. Sen hala devam ediyor musun?
Ben uludag fakultesinde oldum tedaviyi kalp atisi duyunca ayrildim ordan Bandirma’da kendi doktoruma devam ediyorum oda devam et 16.haftada birakiriz demisti. 9.haftadada ufak bir kanama oldu kanama alani yoktu ama tamamen yorgunluk ve is yapmaktan. Ondanda devam ettirdi sanirim. Bakalim son kutumdayim herhalde zarari yok diye dusunuluyor. Ben hic agizdan almadim zaten hep fitil olarak kullandim. Acaba o mu yapti agrilari dedim cunku yan etkileri hep agizdan alinca var fitil olarak kullanildiginda yan etkisini bilmiyoruz.

Neden oturamıyorsunuz hamilelik kolay degıl allah hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın. Yaa bı doktor ssvd yapıyomus ve dogalcı bır doktor benımkıngıbı degıl ona bır kere gıdıp denıcem kucuk bır sehırdeyz cok secenek yok malesef

16 hafta kesin olan dedi doktor banada kıza benziyor ama net birsey diyemem dedi
Evet 16 olmadan kesin değil diyor doktorlar ama ben 2 çocuğum var ikisinide 12.haftada ögrendim biri kız biri erkek aslında çok şükür ikiside var hiç merak etmiyor olmam lazım ama nedense çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…