2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Perinatoloji riskli gebelere devlet hastanelerinde bakıyorlar ama test mi yapıyorlar nasıl oluyor? Bilen var mı
Bebekte Allah korusun bir sağlık sorunu olduğu zaman yönlendiriyorlar canım. Aşşa yukarı her kontrolü perinatologlar yapıyor öyle bir durumda

merhaba vajınada zonklama ve aşağıya dogru hafıf baskı hıssedıyorum rahım kaslarıyla alakalı olabılırmıs ama normal mı bılmıyorum yasayanınız varmı acaba
Bende de oluyor canım bu ağrıya sanki çatı ağrısı deniyordu. Rahimin büyümesinden kaynaklı oluyordu diye hatırlıyorum

Bebiş canım şizofreni değilsin merak etme bebiş artık anneyle temas edip kendini hatırlatıyor özellikle dikkat et bak yemek yedikten sonra veya tatlı birşeyler yedikten sonra harekette artma olur kızımı 12+3 gibi hissetmiştim bu bebişte ilk kez kendini 11+5te belli etti o günden beri ara sıra ben burdayım diyor çok şükür

Insann her turlu merak ediyor kiz yada erkek hemen ogreneyim ona gore hayal kurayim hazirlik yapayim diyorsun ne guzel iki cinsiyetide tatmissiniz . Rabbim bu bebiside saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederimm allah razı olsun bütün hamişler sağ Salim kavuşşunlar bebişlerine inşlh
Bende cinsiyet öğreneyim de bian önce yeni doğan hastane çıkışı setlerinden alayım istiyorum minik minik çok tatlılar kızım 2 yaşında çok uzun bi süre değil ama yinede özlemişim bebekleri

Canım 4yasinda bi oğlum var aşırı hareketli.Surekli evde bi koşturma hali.Bi de ben böyle alıştım.Yatmayi oturmayı sevmem.Amin hepimiz inşallah saglikla alalım kucagimiza.

Merhaba
Nifty, nipt nice hangisi olursa olsun bu testler sadece down sendromunu taramıyor. Allah korusun hepimizin saglikli çocukları olsun tek dileğim bu ama o kadar cok kromozom anomalisi hastalik var ki. Hic mudahale edilemeyecek, anne ve bebek sagligi açısından gebeligin sonlandirilmasi zaruri olan bircok hastalik var. Bu tip birsey varsa erkenden bunu öğrenmek için doktorlar artik bu testleri de istiyor. Ama cok pahalı keske daha ucuz bişey olsa....

Hanımlar merhaba bana doğum olarak 1 nisan dendi ama bebek gelişimi önden gidiyormuş ben de martta olacağını düşünerek bu gruba yazıp fikir almak istedim. Öncelikle herkesin hamileliği iyi geçer inşallah. Ben 12.haftamdayım, gebeliğim riskli gidiyor. Kanamam oluyor ve plesanta rahim ağzında duruyor dedi doktor bu durumla karşılaşan var mı? Bu 3 ayı çok stresli ve ne yazık ki üzgün geçirdim. Gebeliğim nasıl ilerleyecek onu da bilmiyorum.
Birçok aksilik yaşandı, daha önce kimyasal gebelik bir düşük yaşadım. şu anda da çok korkuyorum işin açığı.

Hoşgeldiniz öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun benimde başlarda kanama alanım vardı ama dışardan gelen bir kanamam yoktu, progestana başladım. Sonra ilacı kestik bu sefer kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. Bazı hamileliklerde olabiliyormuş. Umarım sizde dahil hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Kızlar iyi akşamlar, aranızda demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı ? Bu ilacı kullanıp çok afedersiniz dışkı da renk değişikliği ve demir kokusu olan var mı ?

Öncelikle hoş geldiniz. Bende 12. Haftamdayım normalde kanamam olmamasına rağmen son 1 aydır yaşadığım stres yüzünden bende de oldu şuan progestan kullanıyorum çok şükür şuan bir şey yok. Kendinizi strese sokmayın. Gebeliğinizin güzel ilerleyeceğini düşünün ki güzel olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Lütfen stres ve üzüntüden uzak durun.

Merhaba
Ben de 3 haftadır yaşıyorum, ilk yaşadığımda çok korkmuştum gece bir kalktım pijamam kan içinde, acile gittim 2 gün hastanede yattım, plasenta aşağıda dedi. Geçti gibi oldu bir hagta sonra tekrar kamama oldu. Bu sefer de 1 gün hastanede yattım. Vajinal kültür aldı enfeksiyon çıktı oda etkili oluyormuş antibiyotik kullanıyorum. Haftada bir Proluton iğne oluyorum. Günde 3 progestan. Doktor hiç kalkma diyor ama tüm gün de yatmıyorum. Hiç bir iş yapmıyorum. Bugün kanama bitti gibi, inşallah tekrar olmaz. Plasenta yukarı çıkar inşallah.
Size neler verdi doktor

Amin canim Rabbim hepimizden razi olur insallah. Benim kizimda bebis dogdugunda 2 yasinda olacak nasipse , digeride 3 yasinda o yuzden bende doydum bebek kiyafetlerinw diyordum ama oyle olmuyormus. Yeniden bir heyecn oluyormus , dört olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…