2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Erken kalkinca oluyor galiba , dün de ben aynisini yasadim. Kusmadim ama cok fena oldum. Arada hamile oldugumuzu hatirlatiyor ama ben normalde de cok erken kalkinca olabiliyordu hamileliklerden kaldi
Ahahha aynen anne ben burdayım diyolar işlerine gelince
Ben de hic kusmamistim bu sabah cok susadim diye 1 bardak su içtim ekmekle sonucu cok kotu oldu...
Ayy sorma ya bende cok ac kalktım. Tuzlu biseyler atıyım dedim ağzıma. Tuvalete nasi gittim bilmiyorim

Ayyy kızlar gece 3 te kalktım. Kalkış o kalkis saat 6 oldu uyuyamadım. Derken 14.haftaya kadar 1 kez kusmayan ben deli gibi tuvalete koştum
Bu haftalarda gece uykuları bölünüyomuş canım, hatta son ay daha çok oluyomuş. Bebek dogduktan sonra bebegi 2-3 saatte bir beslemeye programlanıyomuş vücut. Hersey ne kadar pürüzsüz, Allahın mükemmel, mucizevi sürecine biz sadece uyum sağlıyoruz❤ çok şükür

Kızlar ya gece baya istifra etmiştim. Sabah yine kanama oldu. Dün tamamen geçmişti. Neden tekrar tekrar oluyor psikolojim bozuldu artık
Cok geçmiş olsun. Acaba kusunca mi zorlanıyorsun. İster istemez insan o zaman kendini kasıyor. Benim ilk hamilegimde kanama hep istifra dan sonra olmuştu.

Kızlar ya gece baya istifra etmiştim. Sabah yine kanama oldu. Dün tamamen geçmişti. Neden tekrar tekrar oluyor psikolojim bozuldu artık
Benim kanama alanı oluşması istifra üzerine olmuştu çok kasılıyorum, normalde de beceremem istifra etmeyi o gün karnım midem yer değiştirmişti sanki. Hemen üstüne de lekelenme olmuştu doktora anlattığımda kesin istifra ederken zorlandığından olmuş demişti. Mide bulantısı için ilaç kullanıyo muydun?

Aynen öyle Allah nasıl güzel yaratmış gerçekten inanılır gibi değil
Canım arkadaşlar da yazmış zaten. Bencede zorlandığın için olmuştur. İnşallah düzelir miden ve kanaman

Ben de farklı bir kan ilacı kullanıyorum bende bulantı hatta kusma yapıyo

Benim kullandığım femara demir ilacı onun kokusu yok ama ben de bulantı yapıyo

Kızlar acil cevap verin ya canım sıkıldı apseyi dişimi çektirmeye gidicektim doktor önceki röntgen çekimlerime baktı bu diş sapa sağlam yazık bu dişi kaybetmeni istemem büyük merkezi diş hastanelerinden birine git çelik kurşunlu yelek giydiirp röntgenini çektirip kanal tedavisini olubilirsin dedi çelik yelek radyasyondsn korur mu sizce siz o şekilde yaptırdınız mı hiç ??

Bana doktor normalde hamilelere boyle acil durumlarda rontgen cekiyoruz ama bir deneyelim kanal tedavisini sonuc alamazsak onu deneriz demisti . Cekmeden kanal tedavisi yapmisti ve cok iyi olmustu. Uyusmada sıkinti olmustu. 5 kere igne yapmisti hafif dozda

Anlamadım şimdi röntgen çekildiniz mi ??

Cok geçmiş olsun. Acaba kusunca mi zorlanıyorsun. İster istemez insan o zaman kendini kasıyor. Benim ilk hamilegimde kanama hep istifra dan sonra olmuştu.
Teşekkürler. Sanırım ondan oldu. 2 gündür kusmıyordum dün gece yatarken süt içtim, nerden de içtim reglü yaptı gece de kıstum. Zaten plasenta aşağıda en ufak bileye gelmiyor hemen kan hazır.
Ben de çok kasılıyorum midem de boş olunca daha bi zor oluyor. Prilam kullanıyodum 2 gündür bırakmıştım baya baya azalmıştı bulantı. Gece yatmadan süt içince reflü oldum resmen, 3 te de kustum. Ne bileyim geçince sevinmiştim tekrar olunca üzüldüm
Aynen öyle Allah nasıl güzel yaratmış gerçekten inanılır gibi değil

Canım arkadaşlar da yazmış zaten. Bencede zorlandığın için olmuştur. İnşallah düzelir miden ve kanaman
İnşallah canım
Benim bi arkadaşım 30 lu haftalarda çelik yelekle yaptırdı kanal tedavisi falan. Hiç bir sorun yaşamadı çocukta. Doktoruna bir sor, dolguyuda amalgam değilde beyaz olandan yaptır

O şekilde çektirdi değil mi röntgeni her hangi bir sorun olmadı bebekte

Evet o şekilde çekilmiş, zaten röntgen ışınları boyundan aşağı inmiyormuş, önlem amaçlı giydirmişler. Yine de doktorunuzu arayıp onay alın. Haftasına göre değişir mi bilemem. O 30 haftalık falandı. Bir çok antibiyotik kullandı, en sonunda kanal yaptırdı

Kanal bende düşünyrm yazın diş tedavim bitcek diye planşarken süpriz yumurtam merhaba dedi. Kaldı herşey

Bende 9 gündür 12 saatte bir antibiyotik kullanıyorum canım doktor bu dişi çektirmek yazık dedi bende büyük bir özel hastaneden ilk muayene randevusu aldım perşembeye röntgen çekilip ona göre kanal yapılır heralde ama sormayı unuttum pemşembeye kadar antibiyotiği kullanmaya devam etmem mi lazım diye hala apsem inmedi dişimin eti şiş halde

Canım bana da dr celik yelekle cektirebilirsin dedi ama ben senin yerinde olsam şöyle yaparım. Zaten dişte 2-3 kanal oluyor herhalde, bir doktora sorarım. Röntgensiz halletme şansınız var mı diye? Belki derki zaten acınca hangi kanalda sorun var anlarım röntgene gerek yok, iyi bir doktorsa.. ona göre karar verirsin..

Bem implantı bile 6 ay önceki röntgenle yaptırmayı düşünüyorum olur derse, çok olmaz derse çelik yelekle cektiricem. Sen de röntgensiz olur mu yu bir sor bakalım doktoruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…