2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne güzel yazmışsınız nifty yaptirmiycam bende.. İnşallah Allah'ın izniyle sağlıkla gelir bebeklerimiz

Kızlar iyi akşamlar, aranızda demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı ? Bu ilacı kullanıp çok afedersiniz dışkı da renk değişikliği ve demir kokusu olan var mı ?
Siyah oluyor dışkı çok normal .ben başka ilaç kullanıyorum ama bütün kan ilaçlarına özgü galiba . Hatta kabız da yapabilir o yüzden yedikleri izle de dikkat edin

Kızlar iyi akşamlar, aranızda demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı ? Bu ilacı kullanıp çok afedersiniz dışkı da renk değişikliği ve demir kokusu olan var mı ?
Canım ben bu ilaca pazar günü başladım. Mideme sancılar girdi, kramp gibi, ishal oldum ve dışkım siyah çıktı resmen. İlacı hiç sevemedim ya, bugün içmedim. 1 gün içip, 1 gün içmeden deniycem. Bu ilaç beni strese soktu bir de ac karnına kullanmıştım, yemekten 2 saat sonra almayı deniycem. O mide sancısına, iki büklüm olmaya her gün dayanamam, ağzımın kokusu bile bi tuhaf oldu, gece mide bulantısıyla uyandım. Seni olumsuz etkilemiyim dedim ama içimi döktüm kusura bakma

Canım ben kullanıyorum. Söylediğin belirtiler normal mersk etme

Hahah estağfurullah ay yok canım ya bende o kadar yan etki yapmadı şükür ben cumartesi günü başladım sabah kahvaltıdan önce içiyorum ben. Bende kramp mide sancısı falan yapmadı sadece dışkı siyaha çok yakın çıkıyor bir de bildiğin demir-toprak karışımı kokuyo çok afedersin eşim benden sonra lavaboya girince kendimi kötü hissediyorum Bugün artık ona da söyledim kusura bakma artık demir ilacından kaynaklı o da söyleyememiş bana sprey koyacaktım ama alınırsın diye koymadım diyo

Şu demir hapının yaptıklarına bak. Bu haftalarda kan hapı çok gerekliymiş eksiklik varsa. Ben de yılmıycam deniycem bir gün on bir gün off, en kötü değişicem. Bu da hamilelere özel bir demir hapıymış, yan etki yapmasın da içebilmen güzel canım. Benim fobim oldu bir de bagırsak çalıştırdı bende koşarak tuvalete attım kendimi. Beni okuyan haptan soğur, iyi ki sen yazdın da caydırıcılığım ortadan kalktı
Dün gece 3 te ekşi sözlükte bu hapı okuyodum, benim gibi dokunan da var.

Hahahah yok yok bende de bağırsak çalıştırıyor maşallah diyim o konuda epey hoşuma gidiyor 3 sene önce falan 1 ay tuvalete çıkamadığım olmuştu o yüzden tuvalete çıkmayı çok severim kabız dışında herşeye varım yani ben Bende eksiklik var mı yok mu bilmiyorum çok ilaç içmeyi seven bir insan değilim ama gebelikte verilen ilaçları saati saatine kullanmaya özen gösteriyorum annelik iç güdüsü sanırım

Ben başlayalı 1 ay olacak aynı zamanda multivitaminde başlamıştı farklı ilaçlardan oluyo herhalde diyodum gynoferon dan oluyormuş hem koyulaştı hemde daha değişik kokmaya başladı

Ben başlayalı 1 ay olacak aynı zamanda multivitaminde başlamıştı farklı ilaçlardan oluyo herhalde diyodum gynoferon dan oluyormuş hem koyulaştı hemde daha değişik kokmaya başladı
Bende multivitamin OMEGA 3, tiroid ilacı, şuanlık progestan ve gynoferon kullanıyorum ama ilk yan etki yaptığında anlamıştım ondan olduğunu çünkü demir-toprak karışımı bir şey kokuyor yani anlam veremiyorum diğer kullandığım ilaçların yapma ihtimali çok düşük herkeste yapıyor bu yan etkiyi sanırım

Ben bu ilaçla beraber 2 ilaç daha başladım aynı zamanda ondan birinden biri yapıyo dedim

Ayyy kızlar gece 3 te kalktım. Kalkış o kalkis saat 6 oldu uyuyamadım. Derken 14.haftaya kadar 1 kez kusmayan ben deli gibi tuvalete koştum
Erken kalkinca oluyor galiba , dün de ben aynisini yasadim. Kusmadim ama cok fena oldum. Arada hamile oldugumuzu hatirlatiyor ama ben normalde de cok erken kalkinca olabiliyordu hamileliklerden kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…